خوب اول از نقل قولها شروع مي كنم :
اولي كه خوب مشخص هست بايد موقع خريد به كارت گارانتي روي جعبه دقت كني مطمئنا انساني به دقت شما كه اين همه نقل قول بابت يك مانيتور جمع مي كنه چنين كلاهي سرش نميره
دومي كه نمي تونم نظر بدم چون تا به حال همچين چيزي را نديدم . شايد مشكل از كارت گرافيكي ايشون و تنظيماتش باشه يا اصلا مانيتور ايراد داشته باشه
سومي خوب اين سومي را خودم تاپيك را قبلا به دقت خوندم. نتيجه اين هست كه در مانيتور هاي LCD (كه منظورم همه هست) برعكس مانيتور هاي CRT چيزي به عنوان لرزش تصاوير يا بعبارتي FLICKING وجود نداره و اصلا هم به REFRESH RATE نياز نداره
چهارمي در مورد قبل پاسخ دادم
5 خوب اين يك ايراد اساسي هست. شايد از مانيتور ايشون باشه يا حتي از گرافيك سيستم كه من احتمال زياد مي دم كه از مانيتور باشه
6 خوب مشكل ايشون اشكال نرم افزاري هست و به احتمال زياد از درايور كارت گرافيكشون هست
7 خوب اين دوستمون هر كي بوده كاملا حرفه اي هست و با دقت نشسته و مدلها را در كنار هم بررسي كرده. البته نتيجه مقايسه ايشون مورد تاييد من هم هست كه براي يك كاربر عادي مشكل زاويه ديد مانيتوري مثل 2261 اصلا مشاهده نخواهد شد!!!
8 اينو نمي تونم نظري بدم چون منظورشون را متوجه نميشم. هر چند كه در درايور كارت گرافيكي هم ميشه كاليبراسيون را انجام داد
9 خوب براي كاربران خيلي حرفه اي اين موضوع صادق هست
10 اينو هم من نمي تونم نظر بدم چون دوستان زيادي در اين سايت مدل 22500 خريدن و چنين مشكلي نداشتن
11 اين هم احتمالا به درايور كارت گرافيك يا خود كارت گرافيك ايشون مربوط ميشه
و اما سوالات خود شما به ترتيب :
نه درست نيست ولي در هر برندي ممكن هست جنس معيوب هم باشه يا حتي در حين كار معيوب بشه مخصوصا قسمتي مثل منبع تغذيه كه با برق پر نوسان ايران هميشه كار ميكنه
خير اندازه پيكسل ها در حدود 99% مانيتورهاي توليد شده كه در ايران به فروش مي رسند يك استاندارد بين المللي هست
خير قبلا هم گفتم چيزي به اسم REFRESH RATE در همه مانيتور هاي LCD معنايي نداره
اينو البته دوستان ديگه هم گفتن كه خوب به نوع كاربري هر شخص بر مي گرده و من نمي تونم اظهار نظ بدم
هر سه برندي كه مانيتور هاش در ايران فروش ميره توليد ايران هستند LG , AOC ساخت ( مونتاژ ) مادايران و سامسونگ مونتاژ ايران هست
ماژول را كه نمي دونم ولي پنل همون صفحه LCD ايش هست كه ساخت كره هست و هنوز ايران نتونسته توليد كنه و پنل به همراه ساير قطعات وارد ايران ميشه و در كارخانه جات وطني مونتاژ ميشه