زاویه دیدش اصلا مشکلی نداره
مشکل پودری بودن یکم اولش اذیت میکنه که بعد عادت میکنی
یعنی توی نورهای سفید و روشن روی مانیتور یه حالتی مثل اینکه مانیتور کیثیفه ایجاد میکنه و اولاش چشم رو اذیت میکنه
ولی بعد عادت میکنی
زاویه دیدش اصلا مشکلی نداره
مشکل پودری بودن یکم اولش اذیت میکنه که بعد عادت میکنی
یعنی توی نورهای سفید و روشن روی مانیتور یه حالتی مثل اینکه مانیتور کیثیفه ایجاد میکنه و اولاش چشم رو اذیت میکنه
ولی بعد عادت میکنی
اها ! گرفتم چی شد
والا به چیزهایی توجه میکنید من از اولشم نفهمیدمیعنی صفحه های نت پر رنگ سفیده ولی اصلا مشکلی نداره...
این مشکل رو رو لپ تاب یکی از رفیقام دیدم که اچ پی بود و مدلش تقریبا برای 3 سال پیش یا بیشتر می شد و مشکل شدید زاویه داشت که تو صفحه سفید صفحه دون دون بود اول فکر میکردم از کثیفیه ال سی دی بود ولی بعد متوجه شدم از خود ال سی دیه که اصلا مشکل خاصی نیست و از نظرم من مشکل به حساب نمیاد ، این مشکل در برابر زمان پاسخدهی خوب هیچه....پودري مانند كه با تراكم يكسان روي كل پنل كشيده شده باشه متوجه شدم
راستشو به خاهید من زیاد برای بازی یا فیلم دیدن نمی خام بیشتر با کامپیوتر کار میکنم( متن و پی دی اف و برنامه نویسی) تا بازی و فیلم ولی خوب هم گاهی اوقات بازی میکنم و هم فیلم میبینم که فیلم بیشتره ولی اصلا دوست ندارم که تصویر مانیتورم مثل تلویریون جا به مونه
تنها شکم رو زاویه دیدشه، این لپ تاب رفیقم که میگم مشکل زاویه دید داره که تو فیلم یا تصاویر سیاه خیلی خیلی شدید خودشو نشون میده و تو فیلم فقط باید از رو به رو اونم باید کلی جاتو میزون کنی تابتونی بینی ، از بقلا که نگاه میکنی مثل این میمونه که به تصویر افکت "نگاتیو" رو دادی ولی لپتاب مدل معروف 1510 خوبه زاویه دیدش از بقل و بالا مشکل نداره این 2261 مثل 1510 هست؟
ببخشید زیاد سوال میکنم چشم از این جاموندن تصویر ترسیده
نه اصلا به اون شدت نيست
خيلي خيلي كم هست
مشكل زمان RESPONCE هم اصلا نداره
قبلا هم گفتم كه مشكل زاويه ديدش خيلي جزيي هست و مطمئن هستم شما اصلا متوجه اون نميشي
یه سوال ...
اگه زمان پاسخ دهی برام مهم نبود بازم 2261 پیشنهاد میکردید یا نه؟
2261 مانیتور خوبیه اگه واسه فیلم و بازی میخوای شک نکن در خریدش....
سری P سامسونگ مخصوصا P23700 و P23500 و....یه سوال ...
اگه زمان پاسخ دهی برام مهم نبود بازم 2261 پیشنهاد میکردید یا نه؟
و از اونا بهتر Samsung XL2370
یعنی زمان پاسخ گویی 2261 از مدل XL2370 کمتره؟؟؟؟!!!!!
بلهعنی زمان پاسخ گویی 2261 از مدل XL2370 کمتره؟؟؟؟!!!!!
ولی اونقدر محسوس نیست
کیفیت ساخت ال جی بهتر یا سامسونگ؟ الان ساسونگ فکر میکنم زیاد خوب نباشه یا مثل قبل نسیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)