تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: Motorola Rizr Z8/Z10

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من نمی دونم توی این فروم چی کار باید کرد تا جواب آدم رو بدن ؟!! حتما باید 4 تا ستاره خورده باشه زیر آی دی ؟ بعد میگین چرا تاپیک رو ول می کنید !! من نمی دونم چرا گزینشی جواب می دین ؟ مگه هدف share کردن
    اطلاعات نیست ؟!!
    سلام در مورد باطري فكر نكنم چاره اي باشه جز اين كه باهاش بسازيم و بسوزيم . البته من روشنايي صفحه رو از 7 به درجه 2-3 ميزارم و screen saver رو خاموش ميكنم و network searching رو هم در حالت جستجوي medium گذاشتم و از حالت fast , continiuse در آوردم . اما با اين احوال با تماس و كاركرد متوسط 1.5 تا 2 روز بيشتر نميره . فونت فارسي رو هم وقتي من گوشي رو خريدم توش داشت و اگه ميشه جايي برات آپلود كنم بگين تا بزارمشون . چون براي خوندن اس ام اس فارسي خيلي خوبه / اما نميدونم سايتهاي فارسي رو هم ساپورت ميكنه يا نه ؟ روش html كه جاني گفت هم نميدونم چيه / حالا خودش مياد توضيح ميده (@^@)

2. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام. فایر جان آپاچی که فکر میکنم مشغوله و نرسه به سایت سر بزنه(اینجور که خودشون گفتن) شما این فیرمویر رو امتحان کردین؟ تقریبا جدیده هم سریعه هم مشکل ساین نداره :
    [motorola_z10_retail_singapore_build3445_1.0_1.2_20 080616_sec]

والا من محدودیت ترنسفر دارم اگه نه واست آپ میکردم (حالا بازم اگه نتونستی دانلود کنی بگو تا واست آپ کنم )
    اینم لینکش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم اگه نتونستی رجیستر کنی بگو تا یوزر پسم رو واست پ.خ کنم.

در مورد فارسی از همون روش فایل html استفاده میکنی؟ اگه آره باید فونت ها رو بریزی توی resource\fonts
    سلام جانی من خواستم این فیرمور سنگا÷وری رو دانلود کنم اما 26 قسمته ؟ همون اولی رو بگیرم بسه ؟
    بعدشم user & pasword میخواست .
    فیرموری که الان رو گوشیم هست نمیدونم چیه . کجای گوشی نوشته ؟

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من نمی دونم توی این فروم چی کار باید کرد تا جواب آدم رو بدن ؟!! حتما باید 4 تا ستاره خورده باشه زیر آی دی ؟ بعد میگین چرا تاپیک رو ول می کنید !! من نمی دونم چرا گزینشی جواب می دین ؟ مگه هدف share کردن
    اطلاعات نیست ؟!!
    نه عزیز به خدا اینطوری نیست. اما تعداد کسایی که این گوشی رو دارن کمه (توی این فروم فایر عزیز و آپاچی جان دارن که فایر جواب داد آپاچی عزیز هم که چند وقته نیستن.) راستش منم langugae pack رو واستون نتونستم پیدا کنم .شرمنده.

QUOTE=fire159;4806620] روش html كه جاني گفت هم نميدونم چيه / حالا خودش مياد توضيح ميده (@^@)[/QUOTE]

یه روشیه واسه فارسی نوشتن مثلا واسه اس ام اس و این چیزا اگه نیازه کامل توضیح بدم و فایلشو بذارم.

سلام جانی من خواستم این فیرمور سنگا÷وری رو دانلود کنم اما 26 قسمته ؟ همون اولی رو بگیرم بسه ؟
    بعدشم user & pasword میخواست .
    فیرموری که الان رو گوشیم هست نمیدونم چیه . کجای گوشی نوشته ؟
    واسه اینکه حجم فایل زیاد بوده چند قسمت کرده باید همه رو دانلود کنی کنار هم بذاری و extract کنی.

واسه تشخیص اینکه فیرمویر گوشیت چیه یا وصل کن به rsdlite یا *#و دکمه ی قرمز رو با هم بگیر تا بره به حالت bootlader مثلا یه همچین چیزی مینویسه :
    Technology: Dual Mode UMTS
    Software Version: MODEM4_U_40.19.71P
    Flex Version: UCSUOMI2SWCCHR2S618_IG2
    Bootloader Version: 05c0
    DRM Version: N / A
    model:MOTO Z10

موقع فلش هم حواست به ورژن بوتلودر گوشی باشه که با فیرمویر هماهنگ باشه.

6. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از هردوی شما که پاسخ دادین ... فارسی نوشتن خیلی مهم نیست .. خوندنش مهمه .. من قبلا چند تا فونت گرفتم ریختم تو مسیر memorycard/resource/fonts ولی مشکلم حل نشد لطفا بگید دقیقا چیکار باید بکنم ؟ در مورد باتری من فکر میکنم باتریهایی که تو ایران تو این گوشی انداختن باتری z10 نیست بلکه باتری z8 که اگه تاریخ تولید باتری رو پشت باتری ببینید متوجه میشید ماله زمانیه که چند ماه قبل ریلیز گوشی z10 !!!
    حتما می دونید که باتری z8 ظرفیتش 100mah کمتر از باتری z10 .. به هرحال باتری که مدتها در انبار نگهداری شده باشه معولا عملکرد خوبی نخواهد داشت

8. این کاربر از reza58k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

واسه تشخیص اینکه فیرمویر گوشیت چیه یا وصل کن به rsdlite یا *#و دکمه ی قرمز رو با هم بگیر تا بره به حالت bootlader مثلا یه همچین چیزی مینویسه :
    Technology: Dual Mode UMTS
    Software Version: MODEM4_U_40.19.71P
    Flex Version: UCSUOMI2SWCCHR2S618_IG2
    Bootloader Version: 05c0
    DRM Version: N / A
    model:MOTO Z10

موقع فلش هم حواست به ورژن بوتلودر گوشی باشه که با فیرمویر هماهنگ باشه.
    كليدهاي # و * و قرمز رو با هم فشار دادم اما هيچ چيز رو صفحه نيومد و گوشي عكس العملي نشون نداد ؟
    راه ديگه اي نيست براي فهميدن فيرمور ؟
    بوتلودر رو ديگه از كجا بفهمم ؟؟

من قبلا چند تا فونت گرفتم ریختم تو مسیر memorycard/resource/fonts ولی مشکلم حل نشد لطفا بگید دقیقا چیکار باید بکنم ؟
    حتما" فونت هايي كه داري فارسي نيستن و اشتباهي ريختي تو گوشي !‌
    نام فونتهاي گوشي من اينه kamelion-arabic tft و kamelion-basic tft و چندتا ديگه /
    اگه از طريق كامپيوتر پوشه /resource/fonts رو بسازي و فونت ها رو توش بريزي بهتره و يه ريست هم ميخواد .
    ببينم شما نرم افزار coreplayer رو داري ؟ اگه آره از كجا دانلود كردي .
    من از چند جا گرفتم اما هيچ كدوم جواب ندادن / پلير خيلي عالييه براي پخش فول اسكرين عكس و فيلمها و امكانات خوب ديگه .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

كليدهاي # و * و قرمز رو با هم فشار دادم اما هيچ چيز رو صفحه نيومد و گوشي عكس العملي نشون نداد ؟
    راه ديگه اي نيست براي فهميدن فيرمور ؟
    بوتلودر رو ديگه از كجا بفهمم ؟؟
    گوشی باید خاموش باشه و بعد این سه کلید رو با هم بگیری تا روشن بشه ها. همون موقع که این سه تا رو بگیری بیاد بالا بوت لودر رو هم مینویسه. میتونی به rsdlite هم وصلش کنی مینویسه. توی خود گوشی هم باید یه جایی باشه که من نمیدونم مثلا توی قسمتی مثل system info,about,...

11. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ok
    من گوشي رو همون طور كه گفتي روشن كردم و اين اومد رو صفحه بوت :

Version : boot-n-01.52r-SYMB
    Battery : ok

تويه device information هم اينا رو نوشته : machine : omap 2420 كه cpu هست
    ram , rom : 48 - 15 mb -
    version : p2s721_u_50.20.206_00000de6
    p2s721_uiq_32_w1508_3445_20080612
    3445 : moto _build
    program : mns072...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اونی که اول و موقع بوت نوشته ورژن بوت لودر هست و اون version هم فیرمویرت هست. فقط فایر این فیرمویره دیگه فارسی نداره ها .دانلودش کردی؟ یه ورژن دیگه هم هست swisscom اونم فارسی نداره با اون روشی هم که من گفتم فقط میتونی بنویسی نه اینکه بخونی, میتونی همین فیرمویرو نگه داری و برنامه ها رو ساین کنی ونصب کنی میتونیم فلش کنی تصمیم با خودت

14. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من core player ورژن 1.3.6 از بخش uiq همین فروم گرفتم ... عالیه .... بیشتر فرمتها رو ساپورت میکنه ...
    خیلی سریع لیست موزیک و فیلم و عکسها رو باز می کنه ... اکولایزرهای خیلی خوبی داره ..... هیچ مشکلی هم تو z10 نداره .... حتما نصبش کن ... پلیر خود گوشی خیلی کسل کنندست .

16. این کاربر از reza58k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من core player ورژن 1.3.6 از بخش uiq همین فروم گرفتم ... عالیه .... بیشتر فرمتها رو ساپورت میکنه ...
    خیلی سریع لیست موزیک و فیلم و عکسها رو باز می کنه ... اکولایزرهای خیلی خوبی داره ..... هیچ مشکلی هم تو z10 نداره .... حتما نصبش کن ... پلیر خود گوشی خیلی کسل کنندست .
    ايول
    ميدوني من تا حالا چند تا coreplayer از چندتا سايت ايراني و خارجي نصب كردم هيچ كدوم هم جواب نميداد !/
    پس همين جا پيش گوشمون بود خبر نداشتيم !
    پلير ش عالييه فيلم و عكس رو فوا اسكرين پخش ميكنه و صداش هم بلندتره /
    بازهم مرسي
    با فونت فارسي چيكار كردي ؟؟ حل شد يا نه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •