يه خورده توضيح بيشتر ميشه بدين منظورتون همون چاي سبزه؟
3 -گياهي بنام علف چاي يا سنت جان ورت يا هايپريكوم پرفوراتوم كه براي افسردگي تا حد متوسط/ اضطراب/ ميگرن/ بيخوابي/ بدخوابي/ انوركسيا/ موثر است مكانيسم اثر مهار مونو امينو اكسيداز است![]()
يه خورده توضيح بيشتر ميشه بدين منظورتون همون چاي سبزه؟
3 -گياهي بنام علف چاي يا سنت جان ورت يا هايپريكوم پرفوراتوم كه براي افسردگي تا حد متوسط/ اضطراب/ ميگرن/ بيخوابي/ بدخوابي/ انوركسيا/ موثر است مكانيسم اثر مهار مونو امينو اكسيداز است![]()
افزايش دوز داروهاي ضد افسردگي ميتونه كار ساز باشه
مثلامني كه 40 ميل فلوكستين مصرف ميكنم 60 ميلي گرم مصرف كنم؟
ربطي به چاي و چاي سبز نداره فقط اسمه ميتوني بري داروخونه بگي قرص يا قطره هايپيران ميخوام البته قطره ترجيح داره
بالا بردن دوز داروهاي شيميايي و تركيب دو يا چند دارو در مورد شما ميتونه موثر باشه ولي بايد امتحان بشه تا معلوم بشه جواب ميده يا نه ولي توسط روان پزشك
مصرفش همرا فلوكستين موردي نداره؟
قبلا هم گفتم مكانيسم اثر دو دارو با هم سازگارنيست و توصيه شده با هم مصرف نشن ولي شما كه از دكتر گريزاني ميتوني هايپيران رو سرخود مصرف كني البته بعد قطع تدريجي فلوكستين يعني وقتي فلوكستين كاملا قطع شد قطره رو شروع كني
البته دكتر بري با طيف وسيع دارويي در دسترس زودتر نتيجه ميگيري و اين براي حالت ناچاريه
دوستان قطره و قرص گیاهی هیپیران از علف هرزی که در مزارع چای می روید و بهمین خاطر به ان علف چای میگویند گرفته می شود.نام خارجی ان stjohns می باشد. این دارو تاثیرات معجزه اسایی دارد.البته عوارض جنبی ان را حتما باید در نظر داشت .من شخصا بعد از سالها استفاده از داروهای سیتالوپرام و فلوکستین که البته هیچ نتیجه ای هم نداشتند مدتی است از این دارو استفاده میکنم و اعتراف میکنم که واقعا روحیه ادم را بهبود میبخشد. مصرف ان با داروهای ضد افسردگی مجاز نیست.قبل از مصرف حتما راجع به ان تحقیق کنید .در اینجا یک دنیا اطلاعات راجع به این دارو پیدا میکنید . امیدوارم شما هم نتیجه بگیرید و تجربیات خود را به اگاهی برسانید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم قرصش چيه؟چون فكر كنم مصرف قرصش راحت تر باشه
اون علف چای یا St. John Wort یا Hypericum perforatum همانطور که فرمودید از نوع MAO Inhibitor
هست بنابر این نباید در فردی که در حال استفاده از SSRI ها هست و یا هنوز دو هفته از قطع مصرف
SSRI ها نگذشته مصرف بشه وگرنه میتونه باعث سندرم سروتونرژیک بشه که خیلی خطرناک هست.
Last edited by JEskandari; 22-05-2010 at 23:54.
علايمش چيه؟
سندرم سروتونرژیک
با تشكر از شما متاسفانه منبع معتبري كه نشون بده اين گياه عوارض جانبي مونو اينهيبيتورها رو داره يا نه پيدا نكردم روانپزشكان هم از داروهاي گياهي سر در نميارن از جانب ديگر فارماكوگنوزيست ها ميگن اين گياه مكانيسم هاي ناشناخته ديگري هم داره كه باعث ميشه عوارض MAOI's رو نداشته باشه/ در رفرنس هاي فارماكولوژي به ان اشاره شده اگر دوستان اطلاعات دقيق تخصصي دارن خواهش ميكنم در اختيار ما هم بگذارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)