طبق گزارشات مهمترین سایتهای برسی کننده آنتی ویروسها NOD 32 سریعترن آنتی ویروس جهان شناخته شده
به شخصه هنگام نصب این آنتی ویروس احساس کند شدن سیستم را به هیچ عنوان نمی کنم
طبق گزارشات مهمترین سایتهای برسی کننده آنتی ویروسها NOD 32 سریعترن آنتی ویروس جهان شناخته شده
به شخصه هنگام نصب این آنتی ویروس احساس کند شدن سیستم را به هیچ عنوان نمی کنم
کند میشه ولی واسه سیستم هایی که روشمون پایین 256 ِ ...!
بدترین انتی ویروس دنیا به نظر من انتی ویروس نود32 هستش به هیچ دردی نمیخوره بارها با وجود این انتی ویروس سیستمم ویروسی شده من میتونستم دستی ویروس رو نابود کنم ولی این انتی ویروس نمیتونست اون هم نه یمک بار چندین بار ولی بعدش انتی ویروس کسپر رو نصب میکردم بدون اپدیت اون ویروس رو میشناخت باید شر کت eset رو درش تخته کرد من الان اعصابم از دست این انتی ویروس لعنتی بهم ریخته فقط کسپر
این که شما خود بهترین آنتی ویروس هستید یکی از زیباترین و در عین حال حرفه ای ترین جملاتی بود که می شه در رابطه با آنتی ویروس گفت.
بهتر بدونید علت اینکه هر برندی یک سری ویروسها رو میشناسه علت ناتوانی بقیه برندها نیست. این موضوع از اینجا ناشی میشه که خیلی از ویروسها اصلا بی خطرند مثل اکثر کوکی ها.
بهر حال من کلود رایگان پاندا رو استفاده می کنه که از همه نسخه های پولی بقیه آنتی ویروسها بهتره.
یک تاپیک راجع بهش گذاشتم.
من هم از nod32استفاده می کنم-- امااکثر سورس نرم افزارهایی که از مجموعهلرد2010 داخل رایانه ریختم را پاک می کند--2- اینکه به فایلهای اتوران داخل سیستم کاری ندارد اما به فایل چند نرم افزار اموزشی به اتوران گیر می دهد-----
فقط کوییک هل
باعث تاسف هست که تو رای گیری کوییک هل نیست
تاییییید میشه!!
اما در کل بگم ،دیدن تا شنیدن فرق میکنه!
من خیلی از آنتی ویروس ها رو امتحان کردم..........ولی از من میشنوی اگه سیستمه بالایی داری ......هیچی مثل پاندا نمیشه! البته یکی از مشکلات اصلی این آنتی ویروس سنگین بودن بیش از حدشه!
این آنتی ویروسایی هم مثل نود32 و کاسپر به خاطر سبک بودنشونه که مهبوبن وگرنه.........
یکی از وبژگیهای پاندا تو آپ دیت هستش که اگر وسط دانلود کردن یهو اینترنت قطع شد از ادامش دانلود میکنه!
تازه مشکله خواصی هم تو آپ دیت نداره!مثل نود32 و ......
آنتی ویروس باید هر روز آپ دیت شه تا بشه روش حساب کرد.......
تمام!![]()
با سلام
من از دوستانم چیزی در مورد nod32 شنیدم که نمی دانم واقیعت دارد یا نه
که این شرکت اسرائیلی هست و موقع آپدیت کردن اطلات فرد را به شرکت خودش اش ارسال می کند
باز هم نظر شخصی. با مدرک من امتحان کردم بهترین این است ! اعتبار 0
eset برای براتیسلاوای اسلواکی هست. معمولا این طور شایعات خیلی زیاد شنیده میشه در مورد همه نرم افزار ها.
مطمئن باشید اگه موردی بود الان نود32 توی بازار جرم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)