اینا هم فقط همینو بلدن بگن ملت چت میکنن و با این حرف سرعت کم اینترنت رو توجیه کنن .
اینا هم فقط همینو بلدن بگن ملت چت میکنن و با این حرف سرعت کم اینترنت رو توجیه کنن .
اقا اصلا من نمیخواهم چت کنم.به من اینترنت پرسرعت میدی یا نه؟اصلا این نیاز رو کی باید تشخیص بده؟تویی که اینترنت فقط اسم چت کردن رو تو سر مردم میزنی یا منی که برای یک اکانت 3گیگ باید هر 2 هفته 20 تومن پیاده شم
اه اه کی بابا میره چت میکنه خداییش هرچی آدم الاف زیگیل هست میره توی این روم ها الافی حالا اگر چت با دوستان باشه مورد نیست ولی اینکه بشنی آهنگ بزاری هی فحش بدی هم شد کار دیگه خیلی وقته کاربر های حرفه ای اینترنت اصلا طرفش هم نمیرن
چت نکنید.
سایت نبینید.
دانلود نکنید.
سرعت بالا نداشته باشید.
.
.
.
اینو موافقم.ولی قبلش باید بیکاری و بی پولی رو اضافه کرد.جامعه شناسان معتقدند، ضعف مهارتهاي اجتماعي در برقراري ارتباط از سوي خانواده و نهادهاي آموزشي، محدوديتهاي اجتماعي در گفتوگوهاي حضوري، انزواطلبي و نيازهاي جنسي نوجوانان و جوانان را به چترومها ميکشاند.
مگه با این اینترنت زاقارت کار دیگه ای هم میشه انجام داد؟70 درصد جوانان ایرانی فقط چت می کنند!
ایووووووووووووووول...
اینو خوب اومدی داداش.
آدم میخواد یه فیلم آموزشی یا کتاب بگیره پدرش درمیاد.
اینا هم دیگه شورش رو درو اوردن..
بجای این کارا برن مواظب لنگراشون باشن که به کابل فیبر نوری خلیج فارس گیر نکنه..![]()
من نمیدونم چرا لنگر ها هی گیر می کنن به فیبرای ما که جوانامون مجبور بشن برن چت کنن
یکی نیست به اینا بگه شما اگر کار کارشناسی بلد بودید که وضعیت ما این نبود. چرا جفنگ تحویل ملت میدید.
اگر مشکل جوانان ما اینترنت پرسرعت بود که الان جوانان اروپایی باید همه معتاد و بنگی ام الفساد می شدن.
تازه چی اینترنتی که فقط اسم پرسرعت رو یدک میشه و تو ایران مد شد که به ADSL بگن پرسرعت. استغفر الله
آقا این با خود اصل اینترنت و سرعت گردش اطلاعات مشکل دارن همین و بس. فکر کردن ملت همه بیکارن هی برن دنبال چت و فسق و فجور.
آخه بابا مگه ما آدم نیستیم. همش باید دعا و گریه کنیم. همش باید ..... بگذریم حیف مه نمیشه وگرنه یه طومار در مورد این جفنگیاتشون مطلب دارم
اینا هم دیگه شورشو دراوردن اخه با این اینترنت در پیتی کار دیگه ای هم میشه کرد اگه بخای بری چیزای خوب یاد بگیری هم که تا اون صفحه رو باز کنه چند سال رد میشه![]()
خدایاااااااااا اینا چرا اینقدر پرروووووووووووووووووو هستن
فکر کنم این ضرب المثل اینجا به کار میاد:اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو زده به خواب رو عمراً نمیشه بیدارش کرد
این حرفا(جوانان ما فقط چت میکنن) همش بهانس...اینا به خودشون حق میدن به جای همه تصمیم بگیرن.ولی خداییش با کاراشون میخوان جلوی جهنمی شدن ما رو بگیرنولی بازم خداییش بهشت زوری مگه میشهههههههههههه
کاشکی یکی این حرفا رو بهشون میگفت آقااااا مااا انسانیم حق انتخاب داریم.تا کی باید اسیر این کوته فکریا باشیم(راستی این حرفای من سیاسی نیستشا یهو به طرفی برنخوره)![]()
احتمالا اون کارشناساشون تو محیط چت رفتن و اونجا آمار گرفتن برای همین تمام نمونه هاشون همش تو چت بودن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)