تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: Omnia 2 یا Omnia HD

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارها پیش امده که یه گوشی دیگه پیشنهاد شده و کسی که مشاوره میخواسته اتفاقا اون گوشی رو انتخاب کرده .. اما ایشون گفتن که اطلاع دارن و با گوشیهای موجود در بازار اشنا هستن و بین این 2 گوشی موندن که بهتر بود فقط بین این 2 گوشی بهشون مشاوره داده بشه
    .. در کل نمیدونم پست من چرا پاک شد

2. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دو تا از پستای منم پاک شد در حالی که به دو منظور ترغیب کردن دیگر کاربرا برای شرکت در تاپیک، دادن مشاوره و بالا اومدن تاپیک داده شده بود و اتفاقا از پیشنهاد های دیگه هم استقبال میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کسی قیمت کف بازار ( طبقات 4 تا 6 علاالدین ) با گارانتی اصلی و بدون گارانتی اصلی برای این دو گوشی رو داره؟ به روز باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Omnia 2 خریداری شد

گوشی بسیار عالی هست

از همگی ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

مبارکت باشه
    اگه تمایل داشتی بعد از مدتی نظر خودشو راجع به این گوشی بگو

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

12

مبارکت باشه
    اگه تمایل داشتی بعد از مدتی نظر خودشو راجع به این گوشی بگو
    من تا حالا که با این گوشی کار کردم هیچ ضعفی توش ندیدم
    یکی یکی میرم جلو:

قابلیت و کیفیت و کمیت برنامه هاش نسبت به سیمبین برتری داره ( خوشحالم که omnia hd رو به خاطر دوربینش انتخاب نکردم)

صدای اسپیکرش با توجه به مونو بودن بسیار با کیفیت ولی بلدندش در حد معمولیه ولی با هدفون یا با اتصال به سیستم خانگی صدای خیره کننده ای با حالت SRS wow hd داره ، برای یک گوشی صداش فوق العادس

نکته مثبت دیگش در صفحه بزرگ ب3.7 ، رزولیشن بالای wvga و صفحه amoled کیفیتی بی نظیری را بوجود آورده، من قبل جمین داشتم که تاچش مقاومتی بوده اما تاچ این با انیکه خازنی نیست خیلی عالی و رون هست . این مورد برای من خیلی مهم بود چون شما با هر برنامه ای ککار کنین کیفیت صفحه رو خستگی چشم و ... تاثیر میزاره. اما زیر نور خورشید اصلا خوب خونده نمیشه( ایراده بزرگیه )

در مورد کیفیت ساخت بازم بسیار عایله واقعا تو دست گرفتنش احساس خوبی به آدم دست میده، خبری از پلاستیک بی کیفیت یا لقی یا ... نیست ، نکته منفی قابلیت عالی این گوشی برای خط افتادن هست که البته به راحتی با محافظ صفحه که منم نصب کردم قابل جلوگیری هست

دوربین این گوشی به جرات جزو بهترین و با قابلیتترین 5 مگاپیکسلی هاست که بنده دیدم ( خودم قبلا n95 داشتم ) واقععا کیفیت و امکانات راضی کنندهالی بهتون میده، دوال ال ای دی نور بسیار خوبیرو برای عکس و فیلمیرداری تامین میکنه ، نکته منفی نبودن روپوشی برای لنز هست

سیستم عامل گوشی بزای من که شاید روی سیمبین تعصب داشتم و سخت بود برام که دوباره برم سمت وینمو بسیار عالی هست که البته تاچ ویز سامسونگ به جذاب و راحت تر شدن کار با سیستم عامل تاثیر گذار بوده

حتما گوشی رو به ورژن 6.5 وینمو آپدیت کنین تمامیه لگ ها و اذیت های سیستم از بین میره و کلا بسیار روونتر میشه

سوالی بود در خدمتم

9. 6 کاربر از DJ Fred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •