1. تایید
2.من تایید نمی دم
سریع بخرید
1. تایید
2.من تایید نمی دم
سریع بخرید
تجربه به من میگه تحریم جلوی ورود کالا رو نمیگیره! قیمت ورود کالا رو افزایش میده، اگه تحریم همه جانبهای بخواد شکل بگیره طبیعیه که شرکتهای(واسطههای!) تایوانی و چینی هم با قیمت بالاتر جنس میفروشن، امیدوارم تحریم نشیم البته
بعضی مشکلات هم تا حدودی جهانی بود ، امسال قیمت جهانی تراشههای حافظه بالا رفت و تاثیرش هم دیدیم تو بازار ایران، هنوز هم وضعیت خوب نشده
با سلام ...
دوستان به نظر نیازی نیست قیمت ها پایین بیان ، بلکه قیمت ها به جایگاه اصلیشون برگردن ...
مثلاَ بعضی از فروشنده ها (که اتفاقاَ چند روز پیش به یکیشون بر خوردم فکر می کرد rampage ii gene کمیاب شده قیمتشو گفت 345 در حالی که چند روز قبلش گفته بود 265 )فکر می کنن که کم شدن اجناس تو بازار به منزله ی افزایش قیمته ؟؟؟؟
این مورد دربارهی p6t کاملاَ قابل درکه .....
اینجور وقتها بهتره خوب بازارو بگردین و پرس و جو کنید . حتی بد نیست اگر ممکنه چند روزی خرید رو عقب بندازید .
. . .بعد از عید چه زمانی واسه خرید مناسبه ؟ قبل از 13 بازار بازه ؟
دوستان اگر به فرض اینکه بعد از عید قیمتها پایین تر بیاید . این افت قیمت حدودا چند درصد است مثلا یک سیستم 700 هزارتومانی .
با توجه به شناخت بازار من فکر میکنم شاید شاید حدود 50 تا 70 تومن و نهایت 100 تومن که البته این اخری غیر واقعیه
ولی کاهش که دارند
چرا؟ چون سی پی یو های AMD قراره تا خردادماه وارد بازار بشوند . و این نشون میده که یه سری از جنسهایی که الان مثل گل ! اون بالا نشستن با ورود این سی پی یو های جدید با سر به زمین سقفوط خواهند کرد نمونه اش 965 AMd که الان حدود 202 تا 219 تومن فروش میره و اون موقع به قیمتی حدود 165 میرسه چون باید جایگزین نسل بعدی بشه .
این قضیه هدفمند کردن یارانه ها و تحریم های احتمالی می تواند باعث افزایش قیمت ها شود یا قطعات کامپیوتری بدلیل بروزشدن سریع شان در مورد افایش قیمت مستثنی هستند . من که قصد خرید سیستم را داشتم قیمت نسبت به شهریورماه تا حالا هیچ تغییری نکرده است .
Last edited by Rayzan; 19-02-2010 at 00:49.
باید عرض شود که چرا تغییرات نامحسوسی اعمال شده در پست قبلی ذکر شد قیمت روز رو بهتون دادم
توی همین سایت لیون کامپیوتر قیمت قطعات رو زده ملاحظه بفرمایید
955 amd رو زده 183 تومن که مطمئن باشید به روز نیست من همین امروز 5 شنبه بازار بودم و قیمت کردم 188 تومن بود !
معمولا توی اسفندماه قیمتها خیلی بالاتر از تصور شما میره
پس تا دیر نشده بشتابید که دیر رفتن فرصت سوزیه
در ضمن بعد از عید باید ارزون بشه
روال همیشه این بوده ضمن این که قطعات جدید میاد که در پست قبلی هم ذکر شد بوطر مثال 6 هسته ای ها
ولی چون امسال در کل کشور یه تکونی خورده !! خیالتون راحت که بهارش هم یه تکونی میخوره و بازار مثل قدیم نیست
همونطور که تا دوسال پیش بنزین لیتری 80 تومن بود و امسال شد 400 تومن
قطعات دیگه پیشکش.
من دیروز پاساژ ایران و بازار رضا رفته بودم.
قیمتها سرسام آور بالا رفته بود . رمی که من حدود یکسال پیش 26 هزار تومن خریده بودم حدود 48 هزار تومن شده بود . هارد دیسکی که چند ماه پیش قیمتش به 42 تومن رسیده بود الان هیچکدومشون کمتر از 56 نمیدادند . هارد اکسترنال همینطور. من خودم یک فلش پاتریوت رو که قیمتش به 22 هم رسیده بود دیروز 24.5 خریدم.
یکیشون میگفت افزایش قیمتها به خاطر تعطیلات چینیهاست. به هر حال الان خرید به نظرم به صلاح نیست مگر اینکه واقعا نیاز داشته باشی.
در مورد تحریم هم که الان چندین ماه هست که صحبتش رو میکنند و عملا هیچ خبری نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)