خیلی خیلی ممنونم از توضیحات شما
خیلی خیلی ممنونم از توضیحات شما
آقا این حرفا رو ول کنید
پاشو برو زبان C یاد بگیر بعدشم که یاد گرفتی این آموزش برنامه نویسی برای بازی هاست:
پیش نیاز این جزوه، بلد بودن برنامه نویسیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا" یاد گرفتن زبان برنامه نویسی زیاد وقت نمی بره فقط یه جزوه آموزشی می خواد که از نت می شه دانلود کرد و یکم باید عملی کار کنی
البته مهم ترین چیز برای بازی گرافیک و مایا و 3dMAX نیس
بلکه ایده ی ناب و گیم پلی سرگرم کنندس
اینم بدون بازی سازی کار یه نفر نیس
باید یه تیم حد اقل دو نفره باشید(برای بازی های کوچیک)
از بازی های کوچیک و کم حجم شرو کنید چون:
1. سنگ بزرگ نشونه ی نزدنه
2. کسی اگه از بازی های کوچیک تو خوشش نیاد از بازی های بزرگت عمرا" خوششون بیاد:|
هر سال تابستونم یه مسابقه بازی سازی برگزار می شه ظاهرا"
در سطح بین المللی همه بازی های کوچیک شونو از طریق فاروم های بازی تو مسابقه شرکت می دن
اگه زرنگ باشی می تونی امسال اولین بازی تو بسازی و شرکت بدی
Last edited by *Necromancer; 05-02-2010 at 00:56.
خوب منم دارم شروع به یاد گرفتن 3d max میکنم ......................راستی میخوام کلاس ش هم برم , کلاس c هم میخوام برم
دوست عزیز, پیشنهاد میکنم یکی رو انتخاب کنید (یا گرافیک یا برنامه نویسی) تا بتونید تمام تمرکزتون رو روی اون بزارید (مسلمآ دونستن هزار تا مهارت بازیسازی در حد متوسط یا کم, فایده ای نداره (بخصوص برای عضویت در شرکت های بازیسازی) که دنبال بهترین ها تو یک زمینه خاص هستند)خوب منم دارم شروع به یاد گرفتن 3d max میکنم ......................راستی میخوام کلاس ش هم برم , کلاس c هم میخوام برم
بحث دیگه بحث زبان برنامه نویسی C هست, چرا این زبان رو انتخاب کردید, تا اونجا که من میدونم برای برنامه نویسی بازی, زبان ++C رو پیشنهاد میکنند
اگه یک نفره بخوای کار کنی باید هم برنامه نویسی و هم گرافیک رو یاد بگیری . یعنی همین کاری که من کردم ولی خیلی طول می کشه در حد 4 تا 5 سال. یاد گرفتن زبان سی هم زیاد بدردت نمی خوره مگر اینکه بخوای موتور پایه رو خودت بنویسی که این هم زمان زیادی می بره و عملی نیست. موتورهای بازی سازی هر کدوم زبان اسکریپت مخصوص بخودشون رو دارند پیشنهاد می کنم یک موتور بازی سازی انتخاب کنی و سپس با کمک فروم های بازی سازی آموزش هاش رو یاد بگیری پیشنهاد من unity هست که مقالات متعدد فارسی و انگلیسی هم می تونه راجع بهش پیدا کنی. در ضمن اگه گرافیک کار می کنی اون چیزی که در کلاس یاد می دهند بیشتر برای ساخت مدلسازی پرجزییات high polygon هست که برای انیمیشن سازی خوبه نه بازی و چیزی که تو باید یاد بگیری low polygon هست که فکر نکنم بغیر از اینترنت و سی دی های آموزشی زبان اصلی مرجع دیگه ای داشته باشه.خوب منم دارم شروع به یاد گرفتن 3d max میکنم ......................راستی میخوام کلاس ش هم برم , کلاس c هم میخوام برم
اگه مدلسازیت خوبه می تونیم با هم یک گروه دونفره بزنیم . اینجوری کارها خیلی سریعتر پیش می ره.
من كاملا موافقم زبان c اصلا به دردت نمي خوره حتي اگه موتور بخاي بسازي چون 99% موتور هاي كه ميسازن با c++ ميسازن تا از SDK ماكرو سافت استفاده كنن
راستي من گرافيك و برنامه نويسي گيم رو تو 2 سال فول فول شدم حتي گرافيك 2دي و digital painting هم استاد شدم![]()
از من به تو نصیحت که به دنبال مرجع انگلیسی باش تا فارسی چرا :
دو نوع مطب فارسی وجود داره یکی تلیفی و دیگر ترجمه شده
ترجمه شده بدرت نمی خوره کار کسی کتاب ترجمه می کنه ترجمه است نه کامپیوتر پس خودش می تونه در یادگیری ابهام ایجاد کنه
کتاب های تلیفی بیسار بهترند چراکه خود طرف کارش کامپیوتر بوده اما بازم بهتر مرجع اصلی و انگلیسی برنامه نیست چراکه هرکس ممکنه تصورات غلط داشته باشد
برای شروع از بازی کوچیک شروع کن و موتور پیشنهادی من Game Maker هست
موفق باشی
ببخشید.................منظورم همون ++C بود
.................................................. ..........
یعنی من نمیتونم جفتشون رو فول یاد بگیرم.......؟!
یعنی من نمیتونم جفتشون رو فول یاد بگیرم.......؟!کار نشد نداره, اما چون شما هدفتون رو عضویت در شرکت های بازیسازی بیان کردید من پیشنهاد میکنم دنبال یکیشون بریدمنظورم 3d و ++c هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)