پوريا جان يعني با زدن ترمز شديد ايربگش باز ميشد ؟؟؟
مگه نبايد ماشين ضربه بخوره بعد ايربگ باز بشه ؟؟؟
پوريا جان يعني با زدن ترمز شديد ايربگش باز ميشد ؟؟؟
اصولیش همینه یعنی سیستم SRS (که تو رنو SRP خونده میشه!) دارای سنسور و با ضربه فقط قسمت های مورد نیاز باز میشه! مثلا تو مزدای خدا بیامرز ما چون ضربه شدید و از مایل بود همه اش باز شد!پوريا جان يعني با زدن ترمز شديد ايربگش باز ميشد ؟؟؟
ولی این مگانی که با ترمز شدید ایربگش باز شده بود واسه خودش هم عجیب بود! حتی علاوه بر ایربگ سیستم پیش کشنده کمربند هم عمل کرده بود و 250 تومن هم خرج کمربندها بود!
Last edited by poria_mc; 11-02-2010 at 11:32.
دوست خوبم
اگه قرار بود با ترمز شدید ایربگ مگان باز شه که دوست من الآن باید 70 80 تایی ایربگ باز کرده بود. یک نمونش ترمز بسیار شدید در سرعت 180 تا بود، که من یکی عاشق ترمزهای این ماشین شدم.
اون هم یک مشکل استثناء بوده که در تاپیک phalls مطرح شده بود.
راستی «حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!» مورد مهمیه؟!!!
مگان های 2008 هم 6 تا ایربگ دارند. ولی بعضی تجهیزات مثل زیر دستی عقب، پرژکتور، تهویه اتوماتیک و ... حذف شده که نمونه نیمه فولند. موقع فروش اینها هم مگان فول با قیمت بیشتر موجود بوده.
مگان های داخلی هم که دو تا ایربگ دارند، فولند و تمامی آپشن های مدل های 2006 رو دارند.
چاکریم
دوست عزيز PHALLS ي ( اسمتو نميدونم )منظور پوريا جان مدل هاي 2006 بودن ماشين دوست شما هم مدل 2006 بوده ؟؟؟
هيچ ماشيني مثل تويوتا نميشه
اتفاقا میبینیم تو رنج قیمتی که مگان هست رقیب های قدری هم وجود دارن! پس حتی یه جای پول خرد هم اضافه تر داشته باشن یه مورد مهم محسوب میشه!راستی «حذف موارد مهمی مثل داشبورد Cool Box و...!» مورد مهمیه؟!!!
خب! اینجا جواب خودتون رو دادید دیگه!به نظر خودتون چی؟؟ اینها مهم نیست؟؟ولی بعضی تجهیزات مثل زیر دستی عقب، پرژکتور، تهویه اتوماتیک و ... حذف شده که نمونه نیمه فولند. موقع فروش اینها هم مگان فول با قیمت بیشتر موجود بوده.
من هم تو پستم حرفی از مشکل ترمزهای مگان نزدم! بلکه گفتم با ترمز شدید ایربگ باز شده بود!که من یکی عاشق ترمزهای این ماشین شدم.
به نظر شما مشکل به این بزرگی یه مشکل استثنا و معمولی حساب میشه؟؟اون هم یک مشکل استثناء بوده که در تاپیک phalls مطرح شده بود.
به هیچ عنوان منکر توانایی ها مگان نیستم اما با احترام به شما زیر بار حرف کورکورانه و از روی تعصب به اتومبیل شخصی هم نمیرم!
لطفا با دلیل و مدرک پست بزنید!هيچ ماشيني مثل تويوتا نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)