سلام دوست عزیز:
این روم پچر و پچ ها کار هک رو انجام میدهند.برای اینکه گوشیت توی حالت هک باشه باید اون 2 تا پچ فعال باشند.یک تعداد پچ وجود داره که باید بریزی توی فولدر پچ تا کاربرد خودشون رو نشون بدهند مثلا یکیشون میتونه چراغ قرمز دوربین رو غیر فعال کنه.یکیشون گالری رو قفل میکنه و.....
2- مال من هم بعضی وقتها که تبدیل میکنم خوب پخش نمیکنه فریم ها با هم قاتی میشن و شطرنجی،رم گوشیم رو بیشتر از 2 گیگ پر نمیکنم
3- همون اکسپلورر خیلی خوبه کرک نشده است ولی 3 ثانیه طول میکشه تا بره توی نرم افزار،اون 3 ثانیه هم چشم بهم بذاری تمام شده
4- اطلاعی ندارم ولی اگر اشتباه نکنم یک جا خوندم روی 5800 نصب نمیشند
5- انگیج رو بعضی ها توی موبایلستان تونستند نصب کنند ولی همه بازی ها رو اجرا نمیکنه فقط بعضی از بازیها
6-گارمین دردسر نصبش خیلی زیاده برعکس اسمارت کام که هم نصبش راحت تره و هم اینکه نقشه های زیادی براش وجود داره.
7- فکر نکنم راهی داشته باشه چون 2 تا گزینه بیشتر اونجا نیست یا سلکت باید کرد و یا کنسل.برای دسته بندی فایل های صوتی میتونی از برنامه پلی لیست دی جی استفاده کنی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8-عکس ها و فیلم هایی رو که میخواهی توی گالری نمایش داده نشوند رو به درایو E:other/contacts ببر و یک فولدر به هر اسمی که میخواهی بساز ولی آخر اسمش پسوند .S باشه مثلا newfolder.s در این صورت توی گالریت نمایش داده نمیشند.ولی برای real player فکر کنم توی هیستوری اون نشون داده میشند.برای smart movie رو هم نمیدونم چون رو گوشیم نصب نیست.یک راه دیگه هم داری اون اینه که از برنامه media safe استفاده کن و فایل های شخصیت رو توی اون بریز عمرا اگه کسی بتونه پیداشون کنه
9-برای من تا 6 روز هم کار داده اگر تنظیمات نور و زمان روشن بودن رو کاهش بدی بیشتر هم واست کار میده ولی چون تازه خریدی زمان میبره تا باتری خوب خودشو نمایش بده (بعد از 2 تا 3 هفته)
11-من چند ساله ازش دانلود میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده برام
12- نه اصلا نیازی نیست بیشتر برای دکوره