گرچه این نظرسنجی هم کامل نیست ولی من اول به New Daylight بعد Purple Audio و بعد Horizons 2 رای دادم . ولی بعدا متوجه شدم Future Memories هم بود . یادم رفت . اون از همه اوله .
Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
Cosmic Gate - Sign Of The Times
Dash Berlin - New Daylight
Julie Thompson - Feeling For Corners
Marco V - Propaganda V1/V2
Push - Global Age
Tiesto - Kaleidoscope
Activa - This World
TyDi - Look Closer
Dakota - Thoughts Become Things
Art Of Trance – Retrospective
Darren Tate - Horizons 02
Filo and Peri – Nightplay
John O'Callaghan - Never Fade Away
Kuffdam - Network
Marcus Schossow - Outside The Box
Planisphere - Cyborganic
ATB - Future Memories
Andrew Fields - Expedition
The Orange - You Know This Story
Richard Durand - Always The Sun
Santerna - All About Twelve
Blufeld - On A Deeper Leve
Gary D - The Sixth
Giuseppe Ottaviani - Go
گرچه این نظرسنجی هم کامل نیست ولی من اول به New Daylight بعد Purple Audio و بعد Horizons 2 رای دادم . ولی بعدا متوجه شدم Future Memories هم بود . یادم رفت . اون از همه اوله .
خوب حالا بگید ببینیم چی کم داره؟ تقاضا بدیم بلکه اجری شد!
به نظر خود من كه ناقصي نداره يعني داره ها ولي مهم اينه كه همه كله گنده هاي سال يعني آلبوم dash berlin و atb و alex و تيستو تو ليست .........و اين به نظر كافيه ديگه.
شما فقط آلبوم آرتیستی گذاشتین ؟ ظاهرا که این جوره . با این حساب خوبه . ولی می گفتم Reordered از Blank & Jones و One Love از David جون یا The legend of black shawarma از infected یا این آلبوم جدید aligator رو هم می ذاشتین .
حیف که آریستیه . این 09 streamlined از Leon Bolier عزیز هم جاش خیلی خیلی خالیه . یا Breaking the Silence از Andy Moor و Perfecto Vegas از Oakenfold .
Last edited by sin2x=2sinxcosx; 11-02-2010 at 00:14.
آخه همين آرتيستي ها رو 95 درصد اعضاي اين فروم نميشناسن(فقط 6..7 نفر ترنس دوستا ميشناسن) چه برسه به بقيه.......... .
راستي آلبوم ديويد كه هاوس تو اين نظرسنجي قرارنمي گيره كه.... .
آخه Kaleidoscope رو هم گذاشته بودین . به همین خاطر . می دونم این Kaleidoscope هاوس خالص نیست ولی مال دیوید هاوس خالص هست . ولی به هر حال .
راستی Songbook از Shah یادم رفت . اینو دیگه نذاشتین نامردیه واقعا .
رفیق اگه به عنوان تایپیک یه نگا بندازید نوشته "بهترین آلبومهای TRANCE"پس Aligator ,David Guueta یا Infected Mushroom... که ترنسی نیستن اصلا چه ربطی داشت!!! یکی House میزنه یکی Dance و یکی Psychedelic
فقط موند DJ shah که اون از قلم افتاده (و راستیتش اصلا نمیدونستم آلبوم جدید داده!)
خونسردی خودتونو حفظ کنین .
Kaleidoscope چیه پس ؟ آهان فهمیدم . آخه مال تیستوس به همین خاطر .
ضمنا آلبوم Aligator هم دانس کامل نیست. Trance هم داره .
Last edited by sin2x=2sinxcosx; 11-02-2010 at 20:22.
بقول خودتون آلبوم Tiesto هاوس خالص نیست و اینکه نذاشتن آلبوم Tiesto کمی بهتر بنظر نمیرسید چون ایشون رو با ترنس میشناسن! و بنده چرا باید از Tiesto جانبداری کنم، مگه پسرخالمه. هرکی آهنگساز خوبی باشه بنده طرفدارشم حالا هر سبکی باشه Trance - House - Dance - Psychedelic -......
در مورد آلبوم Aligator هم باید خدمتون عرض کنم که ایشون هرچی باشه از اول Dance کار میکردن و آلبوم آخرشون هم کمی از Dance نداره و درسنه که یه 2،3 تا ترک ترنس داشتن اما بنظر من ایشون نباید طرف ترنس برن! چرا؟ چون اون ترک های ترنسی که ایشون کار کرده بودن بیشتر شبیه کارهای زیرزمینی همین بچه تهرونی خودمون بود! ! !
این آلبومها رو از کچا میشه دانلود لینک دانلود معرفی میکنید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)