اتفاقا 3-2 سالی هستش از دی وی دی رایتر سونی استفاده میکنم تا حالا هم یکبار دی وی دی و نه سی دی نسوزنده البته من زیاد رایت نمیکنم ولی تا حالا خوب جواب داده
اتفاقا 3-2 سالی هستش از دی وی دی رایتر سونی استفاده میکنم تا حالا هم یکبار دی وی دی و نه سی دی نسوزنده البته من زیاد رایت نمیکنم ولی تا حالا خوب جواب داده
مغازه دار گفت که اگر خراب شد عوضش میکنه!! یعنی گارانتیش اینطوره!!
برای گارانتی سامسونگ اذیت میکنن یا اینکه همون موقع عوض میکنن؟
تو ایران فقط سوزوکی،اون هم از نوع premium بقیه همشون چینیه البته اینم چینیه اما درجه یک چین هست
گارانتی هم کدوم دستگاه الکترونیکی تو ایران گارانتی درست و حسابی داره که رایتر داشته باشه
یا حق
وای مردم از خنده .. خدا ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درجه یک چین ؟؟ توهم زدی ؟
توی ایران دست دوم درجه 4 میاد .
دوست عزیز درست میگن
اجناس چینی بالاخص قطعات کامپیوتری که 99% اونها الان ساخت چینه درجه کیفی مختلف داره
خیلی بهتره که از جنس چینی درجه یک استفاده بشه
دوست عزیز الان اکثریت قطعات ساخت چین هستند.
اجناس چینی هم درجه کیفی دارند،اگه در جه کیفی نداشتند پس دیگه چی جنس خوب می شد. ؟؟؟
الان شما داری میگی تو ایران اجناس درجه 4 هم نمیآد؟؟؟؟
پس بهتره یه سری به هلند و بلژیک و.... بزنی تا ببینی در ایران چه سیستم های موجوده که در نمایشگاهای اونجا وجود داره.
ایران از نظر سخت افزاری (( نه تولید )) خیلی پیشتاز هست و تقریبا تمام برندها در ایران موجود هست.
متاسفانه بازار سخت افزار ایران خیلی بیشتر از چیزی که نشون میده آشفته و بهم ریخته ست
حرف شما از لحاظی درسته
ولی از جهتی ورود اجناس چینی به کشور ما خیلی بی حساب و کتاب صورت میگیره
همین موضوع عده ای رو برای خرید قطعات pc متحمل سردرگمی و ضرر و زیان مالی شدید میکنه
بله حرف alpha007 کاملا تایید میشه الان بازارسخت افزار نه تنها آشفته هست بلکه بازار اجناس دیگه هم به همین صورت هست.
من خودم به خاطر همین آشفتگی نتونستم سیستممم رو ارتقا بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)