تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان واسه یه سیستم مثل همین سیستم دوستمون با بودجه ی 150 تومن چه رمی پیشنهاد میدید؟ تایمینگش کم باشه..

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در ضمن لایت اسکرایب برای هک کردن تصویر و یا نوشته بر روی سی دی است. بدین صورت که همون جوری که سی دیو میزارین رایت شه برای اینکار باید سی دی یا دی وی دی مخصوص رو به صورت بر عکس در رایتر قرار داده تا بتونین از این قابلیت استفاده کنین.برنامه ی لایت اسکرایب در نرو های ورژن 7 به بالا وجود دارد و رایتری که این قابلیت رو داره سی دی ی مخصوص نرو هم داخل جعبش هست.من خودم از این قابلیت استفاده میکنم.سی دی هاش دونه ای حدود 250 تومنه البته در بازار ایران که کلی فروش هستند.نشونش هم اینکه روی آنجایی که باید نقش بسته شه زرد رنگ است.به فروشنده برید بگید مثلا سی دی لایت اسکرایب میخوام.مارکش مهم نیست.قیمت دی وی دی هاش نمیدونم چنده.

3. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب ببین من به این صورت بهت پیشنهاد میدم.اینهایه که من میگم در بهترین وضعیت ممکن هستند و کاملا تست شدند:

CPU : AMD PHENOM II X4 965 (خیلی از 955 بهتره)

M.B : GIGABYTE 770T-UD3P (تکنولوژیه پیشرفته تری داره)

RAM : PATRIOT 4GB (2&2GB) DDR3 1333 (برای اینکه بفهمی اصله ببین اول توسط یه برچسب پلمپ باشه بعد در پلمپو که باز کنی یه برچسب هلوگرم لیزری روی رم چسبیده که گارانتیش هم است بعد سریال قطعه رو مطاقبت بده که مطمون شی اگه اینا درست باشه مطمئن باش که رم اصله در ضمن پاتریوت رم خیلی خوبیه و با این سیستم کاملا مچ است و دارای CL=8 میباشد.)

H.D.D : SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB (بهترین هارد بازاره که سرعت رید و رایتش بالاست و صدای خیلی کمی تولید میکنه)

CASE : GREEN ORBIT (مساله فقط ظاهرش نیست این کیس به هشدار دهنده ی صوتی افزایش دمای کیس به وسیله سنسور ی که در داخل کیس قرار میگیرد.فن های بیشتر.ال سی دیه نمایش دهنده ی دما و مدت زمان کار کیس.ولوم تعیین سرعت دو فن با قابلیت برنامه ریزی مجهز است.اگه دور فن ها را به وسیله ی ولوم تا حد صفر پایین آورده باشین و دمای کیس بالا بره و آژیر به صدا در بیاد اگه اقدام هم نکنید خود کیس دور فن رو به طور اتوماتیک بالا میبره تا آژیر قطع شه و سیستم خنک شه و دوباره دور فن رو به حالت اولیه بر میگردونه.حالا اگه اینا براتون مهم نیست همون GREEN MAGNUM II رو بگیرید. قیمت اربیت 52 تومنه.)

DVD RW : HP 1270i 24x (اگه یه رایتر خوب با لنز قوی و با طول عمر بالا میخوای باید اینو بگیری و بهترین جنس بازاره با قیمت 34 تومن.)

VGA : GIGABYTE 4770 1GB GDDR5(گیگا بهترین مارک موجود تو بازاره و تکنولوژیش هم پیشرفته تره . در 4770 با برند گیگا از خازن هایی با طول عمر بالا و خنک تر استفاده شده که موجب افزایش طول عمر گرافیک میشه)

POWER:GREEN GP535A (این پاور کاملا برای این گرافیک مناسبه)

(((((و در آخر اینکه حتما قطعاتی که میگیری همون جا بده برات تست سلامت قطعه برات بگیرن)))))
    اول تشکر دوم 3 تا سوال از شما:

1- تنها کسی که دیدم این رم پاتریوت رو پیشنهاد میکنه شمائید ، اگه تصویری از بسته بندیش با همون مشخصات داری لطفا برام بگذار و اگه جای خاصی رو میشناسی که اصلش رو میفروشه یا پی ام بزار یا همین جا بگو

2- 4770 با این برند در حال حاضر در بازار موجود نیست فقط سافایر و کلاب و ایسوز ، جائی رو سراغ داری به همراه قیمت بگو

3- کیسی که معرفی کردی خیلی خوبه ولی من اصلا نمیخوام اینقدر پای کیس هزینه کنم

ضمنا در مورد لایت اسکریپت ها شنیده بودم اما گفتم شاید اشتباه میکنم و اگه اینجا بگم جالب نباشه ، بهرحال مممون از راهنمائیت ، من احتمالا هر برندی بگیرم با قابلیت لابپ اسکریپت میگیرم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

MAGIDIYUM عزیز الان تو نت سرچ میکردم دیدم پاتریوت همه جور رم ddr3 با زمان تاخیرهای مختلف زده
    هرکدومش هم یه شکله !
    من فکر میکنم یا یه نوع خاصیه که شما میخرید و راضی هستی و یا یه نوع خاصیه که بقیه میخاند و نااراضی هستند
    در هر دوصورت شما لطف کن یه تصویر از رمی رو میخری برای من و دوستان هم بزار
    همینطور در صورت امکان جایئ رو که ازش خرید میکنی....

ازت متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام امروز رفته بودم بازار
    گفتم پتریوت میخوام
    یارو گفت 4 گیگ 1333 حدود 130 تا 140 تومن مخم سوت کشید گفتم مگه چی داره میده !!! گفت خیلی قوی هستند و گفتم من قیمتم 90 تومنه همینی که مگدیوم جان میگه خلاصه یارو گفت اون سری معمولیه که تایمینگش 9 هستش
    اسم این سری معمولی چیه ؟ ممنون میشیم بگید

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

آقا من ram رو پیشنهاد میدم OCZ REAPER بگیرید از PATRIOT بهتره فکر کنم OVER شم بیشتر باشه در مورد MAIN هم بگم گارانتی ماتریکس 100 برابر بهتر از آواژنگه

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

main : درمورد مادربوردآیا به نظرتون 770T برد کاملتر و مجهزتری نیست؟ و آیا برای اورکلاک قویتر نیست؟ سیستم خنک کننده اش به نظر بهتراز msi میاد ، من خودم بیشتر از msi خوشم میاد ولی بین این 2تا بیشتر نظرم رفت سمت گیگا..

ram : آپوچی زیادی گرونه والا حرفی ندارم چون نمیخوام زیادی هم خرج کنم ، نظر دیگه ای دارید؟

vga : دقیقا داشتم همین بنچمارک ها رو که گذاشتید میخوندم ، تو اینی که 4850 قوی تره شکی ندارم ولی این تفاوت کارائی اصلا محسوس نیست نیکان جان ، قبول داری؟؟ و ضمنا دوتا مسئله دیگه هم هست یکی مصرف کمتر 4770 و اینکه شنیدم 4850 کمی حرارتش بالاست و دوم اینکه 4770 رو میتونم سافایر بگیرم در حالیکه 4850 فقط فورس...

لطفا نظرتون رو بگید... متشکرم

main:من توی این مدت دنبال یه بنچمارک مشترک از این دو تا برد گشتم که فقط یه لینک از یه فروم پیدا کردم که یکی از کاربران اون فروم یه بنچمارک ارائه داده بود(البته مین msi این شخص مشکی رنگ بود در صورتی که باید قرمز باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    در هرصورت توی این بنچمارک گیگا برنده شده بود(یکی از دلایلش نبود acc در برد msi بود که البته توی آپدیت جدید بایوس این مسئله حل شده ومتاسفانه هنگام گرفتن این بنچمارک نبود این ویژگی باعث کمتر اور شدن هم میشه)

لینک زیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم دو تا لینک که بصورت جداگانه این دو مادربورد رو بنچمارک کرده:

گیگا

کد:
    msi

کد:
    البته در مجموع به دلیل ساپورت رم ddr3 1600 cl 7 (چون به نظر می رسه بتونه ساپورت کنه) از سوی مادربورد گیگا ، من هم نظرم رو پس می گیرم وبا بقیه ی دوستان متفق القول میگم که گیگا ارجحیت داره(البته خیلی دنبال بنچمارکی گشتم که با بایوس جدید ddr3 1600 cl 7 رو روی msi تست کرده باشن که متاسفانه پیدا نکردم)

ram: هرجور نظرتونه ولی من بخاطر اورکلاک این رم رو پیشنهاد دادم چون توی رنج رم های حرفه ایست

vga: به نظر من اگر مصرف براتون مهمه باید یکی از کارت های 4830 یا 4770 رو بسته به قیمت انتخاب کنید(چون قیمت داخل ایران برای 4830 رو ندارم) چرا که طبق همون لینکی که گذاشتم مصرف 4770 در حالت اکتیو 4 وات کمتر از 4830 هست و در حالت فول حدود 18 وات

وThe Radeon HD 4770 scales back idle power consumption to 152W (total consumption from the wall socket), just 4W less than the 55 nm RV770 LE running 250 MHz faster. With a load applied, however, the new ATI card is 18W under the Radeon HD 4830 and 29W under Nvidia’s GeForce GTS 250. In fact, the card’s closest competitor is the mainstream Radeon HD 4670, which uses 19W less under full load.

و در قیمت نزدیک به هم 4830 ،پیشنهاد شده(در قسمت جمع بندی)

البته گرم شدن بیش از حد 4850 مربوط به سری اول این کارت هاست و سری های بعدی که برد تغییر پیدا کرد گویا این مشکل رفع شد و نیزدر همون لینک باز هم توضیح داده شده بود تفاوت مصرف پاور بین کارت ها اندکه که نشون دهنده ی گرمای کمتر هم هست (چون سری جدید کارت های 4850 برای تست انتخاب شده)

Each of the cards we tested treats power management a little differently

در کل اگر مصرف براتون اهمیت نداره 4850 توصیه میشه در غفیر این صورت 4830 یا 4770
    Last edited by nikaan; 25-01-2010 at 20:29.

9. 3 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    آقا من ram رو پیشنهاد میدم OCZ REAPER بگیرید از PATRIOT بهتره فکر کنم OVER شم بیشتر باشه در مورد MAIN هم بگم گارانتی ماتریکس 100 برابر بهتر از آواژنگه
    سلام

قیمت گیگا با گارانتی ماتریکس چطوره؟

چون چیپ 785 گیگا رو در آینده نزدیک باید بخرم

من 105 تومن قیمت دارم(ارزونترین مدل 785)

حالا می خوام بدونم ماتریکس چه قیمتی این مادربردها رو میده

ضمن اینکه قبلا آواژنگ گارانتی انحصاری گیگا بود!!!

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

شاید یه کمی کمتر باشه زیاد تفاوت نداره مهم اینه که ماتریکسه

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نیکان جان واقعا فقط میتونم بگم شرمنده کردی و فکر نمیکنم بشه زحماتت رو جبران کرد

در مورد گرافیک یه نکته رو یادم رفت بگم که من اگه بازی کنم حداکثر میتونم تو رزولوشن 1280*1024 بازی کنم (بخاطر داشتن یه مانیتور 17 و اینکه فعلا اصلا قصد تعویضش رو ندارم) و طبق بنچمارکها 4850 و 4770 تو این رزولوشن تفاوت نهایت 4-5 فریمی دارند.
    البته طبق بنچمارکهای toms گرافیک 4830 به نسبت تفاوت 4770 و 4850 ضعیفتر از بقیه ظاهرشده و کلا اختلاف بین 4770 و 4830 بیشتر از اختلاف بین 4770 و 4850 هست .
    بهرحال این کارت خیلی کم گیر میاد و برای همین هم قیمت درستی ازش ندارم. اما در مورد 4850 به روی چشم بیشتر فکر میکنم.

در مورد رم هم اگه یه نظر دیگه ممنون میشم
    (البته خواهشا بدون اینکه وقت خودت رو صرف این مسئله کنی و کلی تو نت بگزدی چون اصلا راضی نیستم)

و مورد آخر در مورد مادربورد میخواستم بگم که گیگا خیلی چشمم رو گرفته اما آیا به نظر خودت این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ یعنی خودت بودی این ورخرید میکردی و ارزشش رو داشت ؟؟

یک دنیا تشکر و شرمندگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •