تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: مهندسای حرفه ای نوت بوک ! کمک نهایی شما برای خرید یه نوت بوک به دانشجوی برق

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه سوالی دارم
    3مگ کش برای کارای مهندسی کافیه؟

که برای چند سال واستون کار کنه....منظورم کارای طراحی با کتیا هست
    كافيه ولي اگر بالاتر باشه مسلما بهتره . به رم هم توجه ويژه اي كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از لیست زیر بنظرتون کدوم از همه مناسبتره؟
    ibm lenovo y550
    sony cw-1lfx
    hp 1390
    sony fw 550f
    Aspire 5739 G
    FW-590 GBB
    FW-490 JBB
    asus F6 VE
    dell Studio 1555
    کارکرد زیاد. دیر داغ کردن. پردازش خوب در حد توان دستگاه. خوش ساخت بودن . پورت های جدید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اگر سبكي مهمه اين مدل sony cw-1lfx و در غير اين صورت اين مدل sony fw 550f بهترينه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مدل acer پردازندش t9800 هست و کارت گرافیک خوبی داره . نظرتون در مورد اون چیه؟
    مشخصات
    Aspire 5739 G 2.8 6MB 1066 4GB 500GB Geforce GT240M 15.6 LED BR-Rom Linux 2.7 China

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مدل acer پردازندش t9800 هست و کارت گرافیک خوبی داره . نظرتون در مورد اون چیه؟
    مشخصات
    Aspire 5739 G 2.8 6MB 1066 4GB 500GB Geforce GT240M 15.6 LED BR-Rom Linux 2.7 China
    بله مشخصات کامل و مناسبی داره...
    ولی خیلی از دوستان برند ایسر رادر رنج زیر یک میلیون مناسب میدانند و به نظر من هم آپشن های دیگر از برند های جاافتاده تر و برتر با این هزینه بیشتر مطابقت دارد...

6. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كافيه ولي اگر بالاتر باشه مسلما بهتره . به رم هم توجه ويژه اي كنيد.
    اها
    4گیگ ررم فکر کنم خوب باشه
    اونم از نوعه دی دی ار 3

می ترسم 3مگ کش برای نرم افزاری مثله کتیا تا 3سال دیگه واقعا کم بیاد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اها
    4گیگ ررم فکر کنم خوب باشه
    اونم از نوعه دی دی ار 3

می ترسم 3مگ کش برای نرم افزاری مثله کتیا تا 3سال دیگه واقعا کم بیاد
    اگر پول داري 6 مگ كش بگير درغير اين صورت جواب ميده . كتيا و ساليد ورك و مكانيكال و تمام اين مدل نرم افزارها به رم خيلي وابسته هستند

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

Reman جان چی می خوای بخری آخرش؟

به ما هم بگو تا همونو بخریم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ارش جان احساس می کنم با جواب دادن به این سوالها بتونم به جوابم برسم شما هم امتحان کن.
    1. آیا قراره زیاد اونرو با خودم به اینور و اونور ببرم؟ بله. چون قسط کار کردن با وایرلس دانشگاه و اینترنتش رو دارم و کار کردن در کارگاه ها ، در فوق هم باید اینو با خودم به تهران ببرم( ایشالله که با تلاشم از تهران قبولم) و اونجا در خوابگاه هم مسلما به یه دستگاه جون سخت نیاز خواهم داشت باید گزینم مناسب باشه.

2 . دستگاهی که می خوام بگیرم باید تا چند سال اینده پاسخ گو باشه مثلا تا 4 سال اینده. پس باید پورت های مثلا esata , hdmi رو داشته باشه. رم و cpu خوبی داشته باشه. ( برای پردازش و کم نیاوردن)

3. خوش ساخت باشه . مثلا شارژش خوب دوم بیاره. ساخت امریکا باشه. خیلی از دوستان میگن فرقی نداره با چین ولی من و سایر مهندسای برق 100% خواهند گفت فرق داره چون به سفارش امریکا زده شده و در اون از قطعات درجه1 چینی استفاده شده بر خلاف ساخت چین که اغلب به سفارش خاور میانه و با قطعات با کیفیت کمتر می زننش.

4. بی دردسر باشه و با نرم افزار های مختلف بدون دردسر کار کنه( حداقل کم درد سر)

5. داغ نکنه زود و بی جهت.

6. با بازی های جدید هم ساز گاری داشته باشه چون قراره بعضی موقع ها ازش استفاده کنم.

نتیجه===> یا ibm or sony or asus
    با cpu p8700 به بالا.
    رم4 گیگ 800 or1066hz
    'گرافیک 128 bit با قدرت خوب مثلا 1GB

باید کاملترین و معتبرین مدلش رو پیدا کنم.

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

ارش جان احساس می کنم با جواب دادن به این سوالها بتونم به جوابم برسم شما هم امتحان کن.
    1. آیا قراره زیاد اونرو با خودم به اینور و اونور ببرم؟ بله. چون قسط کار کردن با وایرلس دانشگاه و اینترنتش رو دارم و کار کردن در کارگاه ها ، در فوق هم باید اینو با خودم به تهران ببرم( ایشالله که با تلاشم از تهران قبولم) و اونجا در خوابگاه هم مسلما به یه دستگاه جون سخت نیاز خواهم داشت باید گزینم مناسب باشه.

2 . دستگاهی که می خوام بگیرم باید تا چند سال اینده پاسخ گو باشه مثلا تا 4 سال اینده. پس باید پورت های مثلا esata , hdmi رو داشته باشه. رم و cpu خوبی داشته باشه. ( برای پردازش و کم نیاوردن)

3. خوش ساخت باشه . مثلا شارژش خوب دوم بیاره. ساخت امریکا باشه. خیلی از دوستان میگن فرقی نداره با چین ولی من و سایر مهندسای برق 100% خواهند گفت فرق داره چون به سفارش امریکا زده شده و در اون از قطعات درجه1 چینی استفاده شده بر خلاف ساخت چین که اغلب به سفارش خاور میانه و با قطعات با کیفیت کمتر می زننش.

4. بی دردسر باشه و با نرم افزار های مختلف بدون دردسر کار کنه( حداقل کم درد سر)

5. داغ نکنه زود و بی جهت.

6. با بازی های جدید هم ساز گاری داشته باشه چون قراره بعضی موقع ها ازش استفاده کنم.

نتیجه===> یا ibm or sony or asus
    با cpu p8700 به بالا.
    رم4 گیگ 800 or1066hz
    'گرافیک 128 bit با قدرت خوب مثلا 1GB

باید کاملترین و معتبرین مدلش رو پیدا کنم.
    سلام - دوست گرامي , به نظر شخصي مــــــــــــــــن , و با توجه به نكاتي كه ذكر كردي , بهترين گزينه براي شما : مدل Sony Cw1LFX هستش . . . . بخر و خودت رو راحت كن , من كه ازش خيلي راضيم , رشته من هم برق - قدرت هست و تمامي نرم افزارها تو اين زمينه رو براحتي كار ميكنم + اين پيشنهاد من بود .

12. این کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •