تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: تلویزیون usb دار یا دی وی دی پلیر usb دار ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    یک دنیا تشکر از شما بابت راهنمایی هاتون
    می خوام 48 بگیرم پس باید همون ال سی دی سامسونگ رو بخرم
    با تشکر از شما واقعا کمک بزرگی کردید
    وقتی که فکر می کردم این همه فیلم رو باید بزنم رو دی وی دی تا نگاه کنم
    زندگیم تیره و تار می شد ( یه هارد یه ترا پر از فیلم میشه بالای دویست دی وی دی )
    باز هم تشکر
    وسترن hd player هم از روی هارد اکسترنال پخش می کنه و نیازی به dvd نیست
    فقط بنظر من میشه اغلب فیلمها ( بغیر از فیلمهای بلند hd و full hd ) رو از روی هارد فعلی کامپیوترتونم براحتی اجرا کنید . با همون سیستم شبکه کردن که منم انجام دادم . در این حالت نیازی نیست هارد اکسترنال حتی داشته باشید .
    البته فیلمهای hd و full hd هم اجرا می شن اما لااقل با کابل شبکه ای که من گرفتم ( cat5e اما می گن مرغوبش نیست ) و کارت شبکه ای که من دارم ، اینجور فیلمها رو نمیشه زد جلو یا زد عقب . باید یکسره نگاه کنی . ولی از روی فلش مموری که اجرا می کنم این اتفاق خیلی راحت می افته
    به احتمال زیاد به کابل شبکه من مربوطه

پس برای فیلمهای معمولی و divx و ... می تونی از هارد خودت استفاده کنی بدون اینکه کیس رو جابجا کنی
    راستی این تلوزیون می تونه فرمت dat رو هم براحتی اجرا کنه . کافیه پسوند dat فیلم رو rename کنی به mpg خیلی خوب خیلی قشنگ ظرف کمتر از 2 ثانیه

با سلام دوباره
    نه اهل بازی نیستم اهل فیلم دیدنم به قول دوستان فیلم خور

اهل تهران هم نیستم
    اگه که تفاوت قیمت شهرمون با بانه کردستان زیاد بود احتمالا از اونجا بگیرم

و آیا این درسته که توی ال سی دی نقاط تاریک در حرکت سریع به جا می مونه ؟
    باز هم تشکر از پاسخگویی تون
    این موضوع دقیقا به کیفیت تصویری که دریافت می کنید داره
    در ماهواره کانالهای افتضاحی مثل ava music ممکنه چنین مشکلی داشته باشند اما کانالهای در حد gem و بالاتر نه اصلا چنین مشکلی نیست
    در vcd ها هم ممکنه برای فیلمهای قدیمی و بسیار بی کیفیت چنین مشکلی باشه اما در مورد dvd نه اینجوری نیست

بهت دروغ نمی گم . وضعیت روان اجرا شدن تصویر در پلاسماها بهرحال درصدی بهتر از lcd ها هست . هر محصولی نقاط ضعف و قوت خودشو داره اما b690 بین ال سی دی ها وضعیت خیلی خوبی داره . یکمم باید دستتون روی درست تنظیم کردنش ( کالیبره کردنش ) بخوابه
    من اوائل ناراضی بودم ولی بعدا یادگرفتم چطور تنظیمش کنم و الکی هر آپشنی رو روی on نذارم

راستی می بخشید
    برای شبکه کردن چه باید بکنم ؟
    کار خاصی نمی کنید
    به احتمالا 99% مینبورد شما کارت شبکه داره و اگر 1% هم نداشت با قیمت کمی تهیه می کنید
    کابل شبکه باندازه فاصله تلوزیون تا کامپیوتر تهیه می کنید ( ترجیحا cat5e مرغوب یا بالاتر )
    بعد نوبت به تنظیم میرسه که می تونید در تاپیک زیر تنظیمات رو ببینید

طریقه شبکه کردن b690 سامسونگ با کامپیوتر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد که شبکه شدید تمام فیلم ها و عکس ها و موزیک های شما ( که قابل ساپورت باشند ) از طریق خود تلوزیون پخش میشه . یعنی می تونید فیلم hd و full hd یا فرمتهایی مثل divx و mkv رو خیلی راحت از روی هارد کامپیوترتون طریق پلیر خود تلوزیون اجرا کنی . یعنی لزوما دلیلی نداره حتی هارد اکسترنال بگیرید . من فیلمهای زیادی رو ریختم روی هارد کامپیوترم و از طریق کابل شبکه توسط تلوزیون اجراشون کردم .
    نمونه ی پلیر و ... هم توی اون تاپیک هست .

امکان شبکه کردن وایرلس هم هست که خب خیلی شیکه اما بنظرم به خرجش نمی ارزه . احتمالا کمی کمتر از 100 تومن خرجش میشه . نمی دونم

موفق باشید
    Last edited by pmax; 19-01-2010 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اضافه کنم
    که شبکه کردن برای من کلا 8000 تومن خرج داشت .

3. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من تازه متوجه اسم تاپیکتون شدم
    سوال شما در مورد hdplayer نبود در مورد dvd player ی که usb داره بوده

خب ببینید usb هیچوقت شما رو از پلیر خانگی بی نیاز نمی کنه . چون اغلب فیلمهایی که ما می گیریم روی dvd هستند و اگر پلیر نباشه باید حتما هر dvd رو روی هارد کپی کنیم و ... . بدون شک همین الانم پلیر دارید حالا ممکنه usb نداشته باشه که در ادامه می گم چرا مهم نیست

dvd player ی که usb داشته باشه وقتی شما سامسونگ سری b داشته باشید دیگه معنی نداره
    چون اولا 99% بهترین پلیرهای خانگی - با هر مارک و قیمتی - امکان پخش فیلم full hd رو ندارند ولی سامسونگ سری b داره . یعنی برای فیلم hd و بالاتر نمیشه روی dvd player حساب کرد
    دوما اغلب غریب به اتفاقشون از روی usb و حتی خود dvd حتی نیمی از فرمتهای ساپورت شده توسط سامسونگ سری b رو هم پخش نمی کنن
    این مسئله در مورد اغلب سینماهای خانگی هم صادقه . حتی بهترین هاشون

پس به عقیده من داشتن یک پلیر معمولی در این مورد کافیه . یعنی همونی که همین الان دارید و نگه دارید .
    اگرم روزگاری سینما خواستید بگیرید به عقیده من سمت سامسونگ نرید و پایونیر و فیلیپس بخرید ( از دوستان ها مشورت بگیرید )

وسترن hd player ی که قبلا صحبتش رو کردم دستگاه dvd پلیر نیست و اصلا جایی برای گرفتن dvd نداره . فقط به هارد اکسترنال وصل میشه و فلش مموری و شبکه . همین . این دستگاه طیف وسیعی از فرمتها رو پخش می کنه
    در حقیقت همون usb سامسونگ هست ( با نقاط ضعف و قوت خاص خودش ) که بصورت اکسترنال تولید شده .

موفق باشید

5. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جدا کمک واقعا بزرگی کردید
    راستش چون نمی دونستم چطور مطلب رو بگم این اسم رو روی تایپیک گذاشتم
    مشکلم هم همین بود که کلی فیلم روی هارد دارم ولی نمی دونستم چه طوری اونا رو
    مستقیم از تلویزیون پخش کنم و از اونجا که می خواستم یه پکیج شخصی بخرم و دیگه شرمو از
    تلویزیون خونه کم کنم دنبال یه تلویزیون بودم که خوشبختانه تمام اون مشخصات توی همین سامسونگ هست
    و از شما بابت راهنمایی هاتون واقعا سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جدا کمک واقعا بزرگی کردید
    راستش چون نمی دونستم چطور مطلب رو بگم این اسم رو روی تایپیک گذاشتم
    مشکلم هم همین بود که کلی فیلم روی هارد دارم ولی نمی دونستم چه طوری اونا رو
    مستقیم از تلویزیون پخش کنم و از اونجا که می خواستم یه پکیج شخصی بخرم و دیگه شرمو از
    تلویزیون خونه کم کنم دنبال یه تلویزیون بودم که خوشبختانه تمام اون مشخصات توی همین سامسونگ هست
    و از شما بابت راهنمایی هاتون واقعا سپاسگزارم
    خواهش می کنم
    اگر اینجوری باشه که طبیعتا فاصله کامپیوتر و تلوزیونتونم زیاد نخواد بود
    اونوقت یک کابل بسیار خوب شبکه بخرید و لذتش رو ببرید . احتمالا نیازی به هارداکسترنال هم نخواهید داشت .
    فاصله من کمی بیش از 8 متر بود

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

سلام من lcd tv samsung seri5 40 inch گرفتم که روی پورت usb نوشته service میشه فعالش کرد و فلش مموری بش وصل کرد؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •