تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: یکی منو روشن کنه! (نتایج مقایسه چند آنتی ویروس توسط بنده حقیر)

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام.... نتایج گرفته شده و امتیازات داده شده توسط شما غیر قابل استناد و آبکی! هستند.

حداقل اینها که تو آزمایش شما اعمال نشده بود:

1. تنظیمات مربوط به اسکن فایل ها یکسان باشد.
    2. همه انتی ویروس های تست شده آخرین آپدیت را داشته باشند.
    3. استفاده از نسخه های کامل و قانونی
    به این لیست می توان گزینه های دیگری را اضافه کرد

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.... نتایج گرفته شده و امتیازات داده شده توسط شما غیر قابل استناد و آبکی! هستند.

حداقل اینها که تو آزمایش شما اعمال نشده بود:

1. تنظیمات مربوط به اسکن فایل ها یکسان باشد.
    2. همه انتی ویروس های تست شده آخرین آپدیت را داشته باشند.
    3. استفاده از نسخه های کامل و قانونی
    به این لیست می توان گزینه های دیگری را اضافه کرد
    .................................................. .................................................. ................

سلام .....
    اول همه بگم که من خودم از طرفداران پروپا قرص ساسوکه ( اوچیها ساسوکه ) هستم و کلی با عکست حال کردم .

دوم از همه ......
    1.دوست عزیز اگه دقت کرده باشید ملاک تست انتی ویروس این نیست که همه آخرین نسخه باشند و آخرین بسته بروز رسانی رو هم داشته باشند چون در اون صورت همه آنتی ویروسها خطرات احتمالی و شناخته شده رو شناسایی می کنند.
    2. ملاک اصلی تست آنتی ویروس ها اینه که اونها رو به مدت 1 ماه روی یک سیستم نصب می کنن و اجازه هر گونه آپ دیتی رو به آنتی ویروس نمی دن .......بعد با اون شروع با اسکن سیستم می کنن و هوش مصنوعی و موتور داخلی آنتی ویروس رو تست می کنن تا ببینن که چه تعدادی ویروس پیدا می کنه......چه تعدادی از فایل ها رو به اشتباه ویروس تشخیص میده.....و چه تعدادی از فایلهای ویروسی مسلم رو شناسایی نمی کنه ........
    بعد از انجام این مراحل می گن که این آنتی ویروس چقدر قدرت در پیدا کردن و پاک سازی ویروس داره و چه مقدار در تشخیص فایل های آلوده دچار خطا و اشتباه میشه............

برای راهنمایی بیشتر به این سایت ها هم یه سری بزن .......:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. ..............
    کد:
    .................................................. .....................
    کد:
    .................................................. .............................
    در کل ......

در حال حاضر توجه بیشتر به سمت 3 آنتی ویروس Symantec و NOD32 و Kaspersky است.

ولی :

Symantec این آنتی ویروس جدیداً دو اشکال پیدا کرده است:
    1- خود را با تاخیر به روز می کند.
    2- کرک برنامه ها را به عنوان ویروس می شناسد که واقعاً این طور نیست.

NOD32 اشکالاتی دارد:
    1- برای به روز شدن آن نمی توان از فایل استفاده کرد.
    2- کرک کامل ندارد و برای هر بار به روز کردن باید از Username و Password جدید استفاده شود.
    3- در مواردی مشاهده شده که با وجود شناختن ویروس نتوانسته از ورود آن به سیستم جلوگیری کند.
    4- در هنگام نصب بعضی از برنامه ها نصب را برای اسکن کردن فایل متوقف می کند.

Kasperky هم مشکلاتی دارد:
    1- کرک کردن ان مشکلات دارد و Key های آن منقضی می شوند و باید Key جدید پیدا کنید.
    2- مرتبا در سیستم به شما پیغام می دهد و هر حرکتی را ویروس می پندارد.
    3- به دلیل اشکال وارد کردن مرتب به سیستم گاهی سیستم هنگ می کند.

حال هر کسی یه سلیقه ای داره و یه چیزی رو انتخاب می کنه که هم به سیستمش بیاد و هم به نوع کارش مربوط بشه ...مثلا کسی که 24 ساعته توی اینترنت هستش با کسی که سیستمش در یک مغازه تایپ و پرینته و مدام فلش مموری به سیستمش زده میشه ب نوع آنتی ویروسش فرق می کنه چون ویروس هایی متفاوتی به سیستم های هر کدوم حمله میکنه......باید ببینید یک آنتی ویروس در شناسایی ویروسهای محلی مثلا ویروس هایی که بیشتر در کشور ما رایج می شوند چگونه عمل می کنند.

موفق باشید.
    Last edited by kortol; 29-01-2010 at 22:42.

3. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من بازم تاکید میکنم من به هیچ عنوان ادعای اینو ندارم که یه مقایسه حرفه ای انجام دادم، من فقط کفتم این کارارو کردم و این نتایجو به دست آوردم و خواستم نظر دوستان متخصص تو این زمینه رو بدونم.
    دوم اینکه کسی پیدا نمیشه جواب سوال ما رو در مورد ویروس توی فایل زیپ بده؟ اینکه یه ویروسی که توی یه فایل فشردس میتونه عملی رو روی سیستم انجام بده یا نه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست من شک نکنید که نورتون الان بهترین انتی وبروس هست و از هر لحاظ یک سرو گردن از بقیه جلوتره.سیستم من رو که نورتون نجات داد

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

.................................................. .................................................. ................

در حال حاضر توجه بیشتر به سمت 3 آنتی ویروس Symantec و NOD32 و Kaspersky است.

ولی :

Symantec این آنتی ویروس جدیداً دو اشکال پیدا کرده است:
    1- خود را با تاخیر به روز می کند.
    2- کرک برنامه ها را به عنوان ویروس می شناسد که واقعاً این طور نیست.

NOD32 اشکالاتی دارد:
    1- برای به روز شدن آن نمی توان از فایل استفاده کرد.
    2- کرک کامل ندارد و برای هر بار به روز کردن باید از Username و Password جدید استفاده شود.
    3- در مواردی مشاهده شده که با وجود شناختن ویروس نتوانسته از ورود آن به سیستم جلوگیری کند.
    4- در هنگام نصب بعضی از برنامه ها نصب را برای اسکن کردن فایل متوقف می کند.

Kasperky هم مشکلاتی دارد:
    1- کرک کردن ان مشکلات دارد و Key های آن منقضی می شوند و باید Key جدید پیدا کنید.
    2- مرتبا در سیستم به شما پیغام می دهد و هر حرکتی را ویروس می پندارد.
    3- به دلیل اشکال وارد کردن مرتب به سیستم گاهی سیستم هنگ می کند.

[/FONT]
    دوست عزیز در مورد nod32 اینکه گفتی برای به روز شدن نمیشه از فایل استفاده کرد باید بگم که به راحتی میشه اپدیت های اونو تو یه فایل ذخیره کرد و هر وقت که لازم بود به صورت افلاین ازش استفاده کرد و انتی ویروس رو آپدیت کرد
    و مورد بعدی اینکه درسته کرک کامل نداره و باید از user , pass استفاده کرد اما اینطوری نیست که برای هر بار به روز کردن نیاز به user , pass جدید داشته باشه و گاهی تا 2 ماه هم این یوزر و پسورد اعتبار دارن !
    Last edited by mehshad; 12-02-2010 at 22:35.

7. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوم اینکه کسی پیدا نمیشه جواب سوال ما رو در مورد ویروس توی فایل زیپ بده؟ اینکه یه ویروسی که توی یه فایل فشردس میتونه عملی رو روی سیستم انجام بده یا نه...
    ???????????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اساتیدمحترم سلام همگی خسته نباشید از این همه شور وهیجان شما خیلی خوشم اومد امیدوارم که موفق باشید. من یک ناشی تازه کارم که سیستم نود32ی4 روی لبتابم نصبه اما مدتیه که آپدیت نمیشه ونمیدونم که چکارش بکنم چون پسورد ندارم اگه میشه لطفاراهنمایی بفرمایید متشکرم .

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز شما برای username و pass جدید میتونی ازاین سایت استفاده کنی

کد:

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نوشته شده توسط Karmokh
    تاجایی که من میدونم نه!

به هر حال بعضی از آنتی ویروسها برای افزایش ضریب امنیتی سعی میکنن ویروس رو تو نطفه خفه کنن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

اساتیدمحترم سلام همگی خسته نباشید از این همه شور وهیجان شما خیلی خوشم اومد امیدوارم که موفق باشید. من یک ناشی تازه کارم که سیستم نود32ی4 روی لبتابم نصبه اما مدتیه که آپدیت نمیشه ونمیدونم که چکارش بکنم چون پسورد ندارم اگه میشه لطفاراهنمایی بفرمایید متشکرم .
    این انتی ویروس به صورت افلاین هم اپدیت میشه شمابرو توسایت ---------.com واخرین اپدیت رو دانلود وطبق توضیحاتش نصب کن الان من همه ی فایلهای اپدیت رو دارم واین یک قابلیت خیلی خوبه که این انتی ویروس داره البته بقیه هم این قابلیت رو دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •