سلام.... نتایج گرفته شده و امتیازات داده شده توسط شما غیر قابل استناد و آبکی! هستند.
حداقل اینها که تو آزمایش شما اعمال نشده بود:
1. تنظیمات مربوط به اسکن فایل ها یکسان باشد.
2. همه انتی ویروس های تست شده آخرین آپدیت را داشته باشند.
3. استفاده از نسخه های کامل و قانونی
به این لیست می توان گزینه های دیگری را اضافه کرد
.................................................. .................................................. ................
سلام .....
اول همه بگم که من خودم از طرفداران پروپا قرص ساسوکه ( اوچیها ساسوکه ) هستم و کلی با عکست حال کردم .
دوم از همه ......
1.دوست عزیز اگه دقت کرده باشید ملاک تست انتی ویروس این نیست که همه آخرین نسخه باشند و آخرین بسته بروز رسانی رو هم داشته باشند چون در اون صورت همه آنتی ویروسها خطرات احتمالی و شناخته شده رو شناسایی می کنند.
2. ملاک اصلی تست آنتی ویروس ها اینه که اونها رو به مدت 1 ماه روی یک سیستم نصب می کنن و اجازه هر گونه آپ دیتی رو به آنتی ویروس نمی دن .......بعد با اون شروع با اسکن سیستم می کنن و هوش مصنوعی و موتور داخلی آنتی ویروس رو تست می کنن تا ببینن که چه تعدادی ویروس پیدا می کنه......چه تعدادی از فایل ها رو به اشتباه ویروس تشخیص میده.....و چه تعدادی از فایلهای ویروسی مسلم رو شناسایی نمی کنه ........
بعد از انجام این مراحل می گن که این آنتی ویروس چقدر قدرت در پیدا کردن و پاک سازی ویروس داره و چه مقدار در تشخیص فایل های آلوده دچار خطا و اشتباه میشه............
برای راهنمایی بیشتر به این سایت ها هم یه سری بزن .......:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..............
کد:
.................................................. .....................
کد:
.................................................. .............................
در کل ......
در حال حاضر توجه بیشتر به سمت 3 آنتی ویروس Symantec و NOD32 و Kaspersky است.
ولی :
Symantec این آنتی ویروس جدیداً دو اشکال پیدا کرده است:
1- خود را با تاخیر به روز می کند.
2- کرک برنامه ها را به عنوان ویروس می شناسد که واقعاً این طور نیست.
NOD32 اشکالاتی دارد:
1- برای به روز شدن آن نمی توان از فایل استفاده کرد.
2- کرک کامل ندارد و برای هر بار به روز کردن باید از Username و Password جدید استفاده شود.
3- در مواردی مشاهده شده که با وجود شناختن ویروس نتوانسته از ورود آن به سیستم جلوگیری کند.
4- در هنگام نصب بعضی از برنامه ها نصب را برای اسکن کردن فایل متوقف می کند.
Kasperky هم مشکلاتی دارد:
1- کرک کردن ان مشکلات دارد و Key های آن منقضی می شوند و باید Key جدید پیدا کنید.
2- مرتبا در سیستم به شما پیغام می دهد و هر حرکتی را ویروس می پندارد.
3- به دلیل اشکال وارد کردن مرتب به سیستم گاهی سیستم هنگ می کند.
حال هر کسی یه سلیقه ای داره و یه چیزی رو انتخاب می کنه که هم به سیستمش بیاد و هم به نوع کارش مربوط بشه ...مثلا کسی که 24 ساعته توی اینترنت هستش با کسی که سیستمش در یک مغازه تایپ و پرینته و مدام فلش مموری به سیستمش زده میشه ب نوع آنتی ویروسش فرق می کنه چون ویروس هایی متفاوتی به سیستم های هر کدوم حمله میکنه......باید ببینید یک آنتی ویروس در شناسایی ویروسهای محلی مثلا ویروس هایی که بیشتر در کشور ما رایج می شوند چگونه عمل می کنند.
موفق باشید.