میشه چند نمونه معرفی کنی؟
کلونازپام و آلپرولازپام داره؟
میشه چند نمونه معرفی کنی؟
کلونازپام و آلپرولازپام داره؟
نه اينا حاوي آمفتامين نيستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داروهاي مثل ريتالين حاوي آمفتامين هستند
فقط ریتالین؟
اینجا تو داروخونه اسمش رو ببری زنگ میزنن 110!!!!
باید صد تا متخصص تاییدیه بهت بدن!!!
داروی دیگه ای نیست؟
ترمادول خارجي هم بايد حاوي آمفتامين باشه البته شديدا اعتياد آوره
ترامادول آمفتامین نداره . ترامادول یک مسکن مخدری و اعتیاد آور هم هست.
سلام
قهوه کلا یک حالت بی اشتهایی برای بدن داره همچنین باعث سوخت و ساز بدن شده و لاغری رو در پیش داره
و چون همراه سوخت و ساز بدن بی اشتهایی نیز هست بنابر این باعث لاغری میشه.
لطف کنید دارو تجویز نکنید.
من دارو تجويز نكردم ايشون پرسيدن چه داروهاي حاوي امفتامين هستن منم فقط راهنمايي علمي كردم در ضمن من كه گفتم شديدا اعتياد آوره
نوشته شده توسط Old_Chater [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید دارو تجویز نکنید.
ترمادول هم يه مسكن قويه .....كه من خودم 4 سال مي خوردم.....و اعتياد پيدا كرده بودم....
اصلا و ابدا ترامادول آمفتامين نداره!
آمفتامين گرديه كه براي ساخت قرص اكستازي و كريستال ( شيشه ) استفاده ميشه و مصرف كننده دچار توهمات پارانوئيد ميشه....
يادمه شيشه مي كشيدم.....هي خيال ميكردم همه با من مشكل دارن و مي خوان ازم دزدي كنن....به همه چيز شك مي كردم
اخه يه سري يكي از دوستام زياد مصرف ميكرد عوارضش دقيقا مث شيشه بود گفتم شايد مقدار كمي امفتامين داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)