والا رفیق
شکلات ، قهوه ، چای ، سیب ، زردآلو ، بادام ، شکر ، کمپوت ، ساندیس ، رانی و...
جزو چیزهای کاملا ممنوعه هست برای ما و وضعیت رو خیلی بد میکنه
مواردی مثل آنتی بیوتیک ، کشمش ، هلو ، آدامس ، تخم مرغ ، گوجه ، سس میایونز رو هم باید کم بخوریم
برای جبران کمبودهایی که با نخوردن اینها پیش میاد مجبوریم امگا 3 ، مکمل منیزیم ، مکمل روی ، مکمل آهن و تخمه کدو باید مصرف کنیم روزانه که این موارد به بهبود هم کمک میکنه ولی بعد از 1 سال من خیلی جزئی حس میکنم بهبود رو و فایده ای نداشته در واقع ، ولی خوب بدتر نشدم و خودش خیلیه
ضمنا قرصی هست از نوع پمولین که در داروخونه ها با نام سایلرت Cylert ، این قرص مشابه ریتالین هست ولی با دوز پایین تر ، مثلا 37.5 میلی گرم سایلرت تقریبا برابر 7.5 میلی گرم ریتالین میشه
این قرص رو از ترکیب عصاره گیاه هایی با نام های گل ساعتی و سنبل الطیب تهیه میکنند که میتونید از عطاری ها تهیه کنید به صورت قطره و خشک شده برای جوشانده ، ولی نمیشه گیاه رو به جای قرص مصرف کرد ، چون هرچند مشکل عدم توجه رو برطرف میکنه ولی خواب آور شدید هست
ضمنا این قرص کبد رو از بین میبره ، اگه 2 سال بخورید چیزی از کبدتون نمیمونه
قرص دیگه ای هست با نام Dexedrine ، خوبیش اینه که نیازی نیست مثل ریتالین هر 4 ساعت خرده بشه و یک بار صبح و یک بار ظهر هربار 2.5 میلی گرم کفایت میکنه ، بدیش اینه وابستگیش بیشتره و دوز برابرش 2 برابر قویتر از ریتالین هست ، من خودم اینو ترجیه میدم ولی وقتی ریتالین گیر نمیاد این جای خود داره....
ریتالین هم که اصلا گیر نمیاد
ناصر خسرو خواستم برم ولی دوستم گفت چندین بار دارو تاریخ گذشته بهش دادند ، ضمن اینکه من از چند نفر پرسیدم گفتند حتی اونجا هم گیر نمیاد اینه که گفتم برم تاریخ گذشته بهم بدند بعد بیام بدتر بکنه وضعیتو که خیلی بده بیخیال شدم
درمورد این بیماری اینطور فکر نکنید ، مشکل ADHD داراد این هست که مغزشون ماده ای رو ترشح نمیکنه ، این مواد باعث میشه انسان بتونه به صورت پیوسته روی یک موضوع توجه داشته باشه (اصلا بحث خستگی مغر و اینا نیست که با قهوه حل بشه)
جالب اینکه هیجان باعث میشه مغز این ماده رو بیشتر تولید کنه و مثلا هیجان شب امتحان باعث میشه کسایی که ADHD دارند یک باره بتونن مقدار خیلی زیادی مطالب رو بخونن مثل خود من که تا دوم راهنمایی شاگرد اول بودم با شب امتحان خوندن ، از اول دبیرستان که دیگه نمیشد یک شبه خوند درسهای تخصصی شاگرد اخر میشدم و عمومی ها هنوز اول...
بابت این جینکوسان ممنون رفیق ، فردا برم سراغش یک امتحانی بکنم شاید جواب داد
ولی بازم خداییش اگه مطمئن شدید جایی میده منو بی خبر نگذارید ، بسته ای 10 15 تومن هم باشه میخوام