خیلی ممنون یکی از این دو تا مدل رو میگیرم
خیلی ممنون یکی از این دو تا مدل رو میگیرم
در مورد آسیب رسوندن به چشم هم بگم که شما راست میگید ، CRT بیشتر چشم رو اذیت میکنه ولی این به این معنا نیست که LCD این کار رو نمیکنه !
به هر حال استفاده بیش از حد از هر چیزی ضرره .
به نظر خودم بهتره که بری همون اولین انتخابت رو بخری : P23700 ! قیمتش هم 280 تا 260 هستش .
برو و موفق باشی ...
Last edited by قاهر - Gahir; 06-01-2010 at 12:42. دليل: صرفه جویی در اتلاف پست !
سلام
مانیتور های بالای 300 تومن بیشتر جنبه استفاده در نرم افزارهای گرافیکی معمولا دارند.
مثل مانیتور های dell .
ولی اگه برای گیم ویا فیلم دیدن میخوا ی خرید کنی من23700 رو باقیمت بسیار مناسبش پیشنهاد میکنم.
بازی میکنم و فیلم هم نگاه میکنم ولی زیاد نه بیشتر تو محیط تایپ و برنامه نویس و کار با یه سری برنامه ها هستم به خاطر همینه که دنبال به مانیتور مناسب برای چشم میگردمولی اگه برای گیم ویا فیلم دیدن میخوا ی خرید کنی من23700 رو باقیمت بسیار مناسبش پیشنهاد میکنم.
خیلی ممنون از همتون به احتمال زیاد همون P23700 رو میگریم اگه نشد 22 رو مگیرم
Last edited by vahidsport; 06-01-2010 at 14:00.
سلام
برای استفاده در محیط متنی هم بسیار خوب عمل میکنه.
سلام
اینو تازه متوجه شدم
این سری 500 با سری 700 چقدر فرق میکنن؟ تو مشخصات سری 700 برایتنس رو زده 250cd/m² ولی برای سری 500 زده 300cd/m² این چی هست؟
Last edited by vahidsport; 06-01-2010 at 14:05.
سلام .
ببخشید که اینجا دوباره پست میدم !
مانیتور هیچی هم که باشه ، فضا گیر نباشه ... LCD ها در این مورد خیلی کارشون درسته ... قابلیتهای انعطاف پذیری (چرخش و ...) رو برای راحتی کاربرا فراهم کنه ! نه اینکه مثل CRT باشه که تا بخوای بچرخونی باید خیلی زور بدی ! ( نمیگم که زورم کمه... ولی زور که میخواد !
) به هر حال ، ضخامت LCD ها هم خیلی خیلی کمتر CRT است ( این که بدیهی است ) اگر هم LCD قابلیتهای بهتر دیگهای هم داشته باشه که چه بهتر .
ممنون .
سلام
سری 700 پانل با کیفیت تری نسبت به سری 500 داره.
آقا من یه مدل قدیمی دارم ،17 اینچ اما خیلی ازش راضیم،واقعا چشمم رو اذیت نمیکنه
حالا گفتم که بگم
LG L1740P
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)