نخیر محمد جان حقیقت نداره
پارس ELX با همون موتور XU7JP4/L4 عرضه میشه![]()
نخیر محمد جان حقیقت نداره
پارس ELX با همون موتور XU7JP4/L4 عرضه میشه![]()
آخه امير جان تعجب من اينجاست كه طرف خودش از نمايندگي ايرانخودرو پرسيده !!! ميخواسته ثبت نام كنه ديده گفتن TU5 اينم منصرف شده !!! جاي تعجب داره كه اين حرفو زده !!!
بايد از اين فاميلمون بپرسم ببينم اونم چي ميگه !!!
به هر حال ممنون .
مگه طی این 2 - 3 روزه به این کار رو انجام داده باشن
ولی یکی از آشنا ها که خیلی هم بهش اصرار کردم که ELX نگیره گرفت و توی کاپوت هم که همون قلب تپنده 110 اسبی XU7JP4/L4 بود
کاش یه عکس ازش میگرفتم
محمد جان اون نمایندگی انقدر از مرحله پرته که هنوز نمیدونه TU5 فقط رو پارس اتومات نصب میشه! ELX هنوزم با موتور قبلی داره تولید میشه! یه سری پارس سال جدید هم زدن که یه سری امکانات جدید روشه!(داخل اتاق کرم رنگ! رو دری های جدید! آینه با راهنما! فرمون جدید طرح سورن!)آخه امير جان تعجب من اينجاست كه طرف خودش از نمايندگي ايرانخودرو پرسيده !!! ميخواسته ثبت نام كنه ديده گفتن TU5 اينم منصرف شده !!! جاي تعجب داره كه اين حرفو زده !!!
بايد از اين فاميلمون بپرسم ببينم اونم چي ميگه !!!
به هر حال ممنون .
کسی از موتور زانتیا عکسی نداره؟
دوست من امير خان صفحه قبل عكسشو گذاشته !!! البته اون موتور پارس ELX هستش كه موتور زانتيا هم ميشه !!!کسی از موتور زانتیا عکسی نداره؟
محمد جان اون نمایندگی انقدر از مرحله پرته که هنوز نمیدونه TU5 فقط رو پارس اتومات نصب میشه! ELX هنوزم با موتور قبلی داره تولید میشه! یه سری پارس سال جدید هم زدن که یه سری امکانات جدید روشه!(داخل اتاق کرم رنگ! رو دری های جدید! آینه با راهنما! فرمون جدید طرح سورن!)
واقعا جاي تاسف داره كه نمايندگيها اينجوري اطلاع رساني ميكنن . در مورد اون پارس هم يه چيزي بگم !!! چند وقت پيش يكي از پسر عمه هام يكي گرفت وقتي نشستم توش نميدونم چرا احساس كردم كيفيت قطعات پلاستيكي توي ماشين خيلي كم بود !!! دوستاني كه سوال شدن نظرشون چيه ؟؟؟ امير جان فكر كنم تو سوار شده باشي !!!
علاوه بر قطعات پلاستیکی اون طرح چوبی رو هم که کار میکنن بسیار بی کیفیت شده بود که جدیدا تو پارس سال بهتر شده!وقتي نشستم توش نميدونم چرا احساس كردم كيفيت قطعات پلاستيكي توي ماشين خيلي كم بود !!!
پوریا این پارس سالی که نشستی توش نمیدونم چطور بود
ولی اونی که من نشستم توش انگار پلاستیک بازیافتی بود و بسیار بد قالب خورده بود
عین توپ پلاستیکی لبه های تیز داشت که میشد با چاقو بگیریش!
-------------
از بحث تاپیک خارج نشیم صاحب تاپیک شاکی بشه![]()
ماشینهای ایران خودرو عین تخم مرغ شانسیه! یه روز کارگرها حال داشته باشن ماشین خوب تولید میکنن! یه روز هم میبینی شب قبلش با خونواده دعواش شده حوصله منتاژ ماکت ماشین پلاستیکی رو هم نداره چه برسه به ماشین!پوریا این پارس سالی که نشستی توش نمیدونم چطور بود
ولی اونی که من نشستم توش انگار پلاستیک بازیافتی بود و بسیار بد قالب خورده بود
عین توپ پلاستیکی لبه های تیز داشت که میشد با چاقو بگیریش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)