تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید تلویزیون اساتید راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

ایا درسته که عمر led از lcd کمتره؟
    اگه این حرف درسته چند درصد کمتره؟ مثلا اگه یه ال سی دی 10 سال عمر کنه led چند سال تقریبا عمر میکنه؟
    میشه یه منبع معتبر در این باره ذکر کنید؟
    من هیچ منبع معتبری برای این ادعا پیدا نکردم !

از طرفی از تجاری شدن LED TV ها هنوز 2 سال هم نمی گذره .. پس هیچ منبع معتبری نمی تونه عمر این مدل HDTV ها رو با صراحت تعیین کنه ! به خاطر همین امر خیلی از وب سایت های معتبر از اظهار نظر در این باره خودداری می کنند .

اما میشه با در نظر گرفتن چندین برهان علمی این نظریه که عمر LED TV ها از LCD TV کمتره رو به کلی رد کرد !

همانطور که اطلاع دارید تفاوت اساسی 2 نوع تکنولوژی مرسوم برای LED TV ها با انواع مختلف LCD TV فقط در نحوه backlighting ( نوردهی ) پنل هاست .. که در LCD TV ها این نوردهی توسط لامپ های Cold cathode fluorescent (CCFLs)l و در LED-TV ها، نوردهی توسط Light-emitting diode صورت می گیره .. پس اگر تفاوتی در مقدار طول عمر این دو نوع تکنولوژی وجود داشته باشه ، به طول عمر این دو نوع backlighting بر میگرده !

1 - هم از نظر توری و هم از نظر تست عملی عمر لامپ های LED بیشتر از انواع CCFL هست .

2 - مصرف انرژی LED TV های با تکنولوژی Edge LED معمولا کمتر و در مدل های با تکنولوژی Local Dimming معمولا برابر با مدل های مشابه LCD TV هست ..

3 - در صنعت ساخت وسایل الکترونیکی این قانون اثبات شده که :

مصرف انرژی کمتر = حرارت متصاعد شده کمتر از قطعات = عمر مفید بیشتر

در ضمن در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خیلی از سایت های دیگه در این مورد مختصرا بحث شده ، یک موردش رو ملاحضه بفرمایید :

در بازار معمولا فروشنده می خواد جنسی که تو انبارش خوابیده زودتر رد کنه ! در خیلی از مواقع هم به جای اضهار نظر علمی ، متاسفانه سلیقه ای نظر داده میشه .

باز به شما توصیه می کنم بیشتر دز این مورد تحقیق کنی ...

2. 4 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

6

این بحث داغ کردم پنل های LED سامسونگ رو به شخصه اولین باره که می شونم ! من هم سری B6000 و هم سری B7000 رو باهاشون کاملا آشنا هستم ... اتفاقا خیلی خنک تر از مدل های LCD مشابه هستند .. LED TV ها نسبت مدل LCD TV ها توان مصرفی کمتری دارند، مصلمه که باید حرارت کمتری هم از خودشون متصاعد کنند .
    من خودم این قضیه رو با led داییم تجربه کردم که داغ می شه .
    و البته از خیلی ها هم شنیدم.
    توان مصرفی کمتر دلیل بر ایجاد حرارت کمتر نیست.(حالت خیلی ساده اش اینه که مقاومت مدار زیاد باشه در نتیجه داغ تر می شه.)

4. این کاربر از salar_aziz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

من خودم این قضیه رو با led داییم تجربه کردم که داغ می شه .
    و البته از خیلی ها هم شنیدم.
    توان مصرفی کمتر دلیل بر ایجاد حرارت کمتر نیست.(حالت خیلی ساده اش اینه که مقاومت مدار زیاد باشه در نتیجه داغ تر می شه.)
    شما اسکن حرارتي صفحه قبل رو ملاحضه کردي ؟

نتيجه گيري جالبي بود . ولي متاسفانه توجيح علمي نداره . مي توني بيشتر توضيح بدي ؟

6. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من دنبال یک ال سی دی یا ال ای دی هستم که تقریبا همه مزیتها رو داشته باشه ، تصویر ، صدا و...
    شاید تلویزیونی با داشتن همه مزیتها با هم کمتر پیدا بشه مثلا در مورد سامسونگ پیشنهاداتی شده ولی من چند تا مورد برخورد کردم ( پلاسما و ال سی دی ) که واقعا صدای آزاردهنده ای داره ( صدای بم و اندازه صدا حداقل باید روی 30 باشه) که بازم واضح نیست. از اساتید میتونم خواهش کنم نظرتونو بفرمائید؟
    ال جی ، سونی، پاناسونیک یا توشیبا ؟!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •