تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: درخواسته نرم افزاري براي شكستنه كرك ضروري.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوسته عزيز Master_Pa80 آقا اينكاراروكه گفتي كردم نشد يعني وقتي اين ست هارو كه گفتم ميزني به فلش كارت فلش كارت قفل ميشه اصلا نه فرمت ميشه نه چيزه ديگه. و با يه نرم افزاره مخصوص بايد كه ميريزي تو فلاپي و ميندازيش تو كيبورد اين فلاش كارتو فرمت بكني بعد يه ست جديد بزني يعني با زدنه اين ست ها اصلاً كُلاً فلش كارت قفل ميشه و مثله اينكه كيبورد نميشناسه اونو ولي سمپلها ريتم ها و صداهارو اجرا ميكنه من هم پرسيدم جستجو كردم يه نرم اَفزاري هست كه ميزني به فلاپي وميندازيش تو كيبورد و قفلش رو ميشكني تو كيبورد. اين نرم افزارو ايد هر طوري شده پيدا بكنيم. بيبن تو ميتوني تحقيق كن بيبن شايد به نتيجه اي رسيدي.

داره خودمونی میشه Master_Pa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز ،
    اگر تاپيك قبلي من رو خوب خونده باشيد در مورد قفل شدن فلش هم يك توضيحاتي داده بودم و ذكر كردم كه حتما مراقب باشيد ...
    در هر صورت اگر اينطور باشه كه شما ميگيد ، تمامي بك آپ هايي كه شما داريد قفل دار هستند و براي همين چنين مشكلي پيش مياد .
    وقتي بك آپ قفل شده اي رو روي فلش ميريزيد در درون دستگاه تمامي موارد مربوط به فلش بسته ميشوند ، مثل مواردي از قبيل تهيه Backup و Restore و Card Info و قسمت سمپل گيري و ... كه مطمئن هستم تا حالا بايد كاملا با اين قضيه آشنا شده باشي ...
    اين كار رو همون طور كه گفتي با يك فلاپي انجام ميدن ، من خودم اين فلاپي رو ندارم و البته نيازي هم بهش ندارم ، اوايل كارم با دستگاه يادمه يكي از اين بك آپ هاي قفل دار رو برام ريختن ، نميدونيد چقدر اعصابم رو ريخته بود به هم ... نه ميشد خود آدم توش آهنگ بسازه و هيچ كار ديگه اي نميشد باهاش كرد ... فروشنده نامردي كه اين كار رو برام انجام داده بود وقتي رفتم سراغش و اعتراض كردم گفت ميخواست بك آپ قفل دار نگيري !!!!! خلاصه سرتون رو درد نيارم گفت بايد ده هزار تومن بدي تا برات فرمتش كنم و فلشت رو خالي بدم بهت ... منم اون موقع اين كار رو انجام دادم و فلش خالي رو گرفتم چون مجبور بودم ، بعد رفتم سراغ يكي از دوستانم و يك بك آپ بدون قفل ريختم توش ، بعد خودم روي بك آپم كار كردم و خيلي راحت توش آهنگ سازي ميكنم ...
    بعد از اون قضيه ديگه به سراغ بك آپهاي قفل دار نرفتم ، كمي در مورد اون فلاپي كه صحبتش هست تحقيق كردم و متوجه شدم كه اين فلاپي در بازار قيمتي حدود 20 تا 30 هزار تومن داره و هيچ كار خاصي هم انجام نميده كه واقعا بدرد بخورش بكنه !!!!
    توي يكي از فروشگاه ها فروشنده طرز كارش رو نشونم داد ، طرز كارش اينجوريه :
    قبل از اينكه دستگاه رو روشن كني فلاپي رو توش ميذاري و بعد دستگاه رو روشن ميكني ، دستگاه از روي فلاپي بوت ميشه و يك صفحه مياد كه دو تا گزينه داره ، يكيش براي قفل كردن فلشه و يكيش براي فرمت كردن فلش ( چه فلشت قفل دار باشه يا نباشه ، ضمنا فرمت فلش با اين فلاپي مصادفه با از بين رفتن ساختار اصلي اون براي دستگاه يعني بعدش ديگه فلش با ديتگاه كار نميكنه ، براي درست شدن بايد حتما فلش يك بار با دستگاه فرمت بشه ).
    اين توضيحات نشون ميده كه عملكرد اين فلاپي كاملا يك طرفه است ، يعني وقتي فلشت قفل ميشه ديگه گزينه اي نداره كه بشه قفلش رو باز كرد. بنابراين عملا چيز بدرد نخوري هست ...
    من ديگه از اون موقع طرف بك آپ قفل دار نرفتم و كلا بيخيالش شدم ، به نظر من اين آدمايي كه اين كار رو انجام ميدن و روي بك آپ ها قفل ميذارن يه جورايي ظالم هستن ، البته بماند كه ميخوان كپي رايت كارشون رعايت بشه اما خوب خيلي عذاب آوره كه توي يك فلش 16 برنامه اي باشه كه ديگه نشه روش كار كرد ... شما رو نميدونم ولي خودم هميشه آهنگهام رو خودم ساختم و از اين لحاظ مشكلي ندارم ، به شما هم توصيه ميكنم همون كاري رو كه گفتم انجام بديد ، يعني يك برنامه بدون قفل جديد پيدا كنيد و خودتون روش كار كنيد ...
    باور كنيد هزينه اي كه براي اين كار صرف خواهيد كرد خيلي كمتر از هزينه اي ميشه كه بخوايد يك فلش گلچين داشته باشيد و يا دنبال قفل گذاري و قفل شكني و از اين حرفا باشيد ...
    شما خيلي راحت ميتونيد برنامه 84 بدون قفل رو در بازار پيدا كنيد ، اونم با قيمت زير ده هزار تومن ، اون رو بريزيد و خودتون روش كار كنيد ...
    يك چيزي رو هم بگم كه خيالتون راحت راحت بشه ، تمام بك آپ هايي كه براي سال 84 و قبل از اون هستن تماما از يك مجموعه درام و سمپل پيش فرض استفاده ميكنن. يعني همين برنامه 84 كه ميگم نهايتا دو تا يا سه تا سمپل جديد هست كه بهش اضافه شده و بقيه دقيقا همون درام و سمپل هايي است كه مثلا در بك آپ 83 وجود داره ... يك نفر مياد و روي بك آپ 83 كار ميكنه و چند تا آهنگ جديد توش درست ميكنه و به نام 84 ميده تو بازار ، كار روي فلش ها دقيقا اينجوريه ، شما خودت بعد از يك مدت ميتوني حتي از اون طرف هم آهنگهاي زيباتري بسازي و توي فلشت بدي ، در واقع تفاوت اصلي در SET فلش هست ، شما ميتوني اين حرف من رو خيلي راحت امتحان كني ... كافيه يكي از بك آپهات رو روي فلش بريزي و بعد برو و SET هاي برنامه هاي مختلف رو روي همون فلش تست كن ، ميبيني كه اونها هم در دستگاهت اجرا ميشن و فقط اونايي مشكل دارن كه سمپل جديدشون وجود نداره ...
    در هر حال دوست من ، من خودم به شخصه هيچ وقت دنبال اين موارد نرفتم و به شدت هم باهاشون مخالفم ، وقتي شما مياي و يك برنامه جديد درست ميكني اگر واقعا قصد فروشش رو داشته باشي مطمئنا با قيمت بالايي اين كار رو انجام ميدي كه خوب هزينه كارت رو بدست بياري ، اما اين كه بياي روش قفل بذاري و بگي اين كاره منه يك كم دور از انصافه ...
    در مورد اين كه آيا برنامه براي قفل شكني و ... وجود داره يا خير بايد بگم كه من نميدونم برنامه داره يا كار ديگه ، اما يك بار شنيدم ( فقط شنيدم و تا حالا سراغش نرفتم ) كه ميتوني با هزينه اي بين 70 تا 100 هزار تومن اين كار رو انجام بدي !!!!! خوب شما خودت يك كم فكر كن ببين واقعا ارزش داره آدم اين كار رو انجام بده !!! با 100 هزار تومن پول من اگر باشم ميام يا چندين تا برنامه بدون قفل ميخرم و خيلي راحت باهاشون كار ميكنم و يا يك كم ميذارم روش 3 تا فلش كارت 8 مگ ميخرم و توش برنامه هاي مختلف ميريزم ...
    خلاصه اينكه دنياي عجيبي شده واقعا ...
    اگر ديدي جايي ميگن فلاپي قفل فلش كارت ، بدون قضيش چيه ، اين فلاپي كه تو بازار هست فقط براي قفل گذاري و فرمت فلش هست و نميتونه قفل فلش رو پاك كنه ، مراقب باش افراد سود جو نخوان سرت رو كلاه بذارن و به اسم فلاپي قفل شكن بدن بهت ( اگر اينجوري بود فقط منوط به تست اون در مغازه فروشنده باشه ، يعني تا جلوي خود شما تستش نكرده ازش نگير ). اگر هم فلاپي قفل شكني به اين شكل باشه قيمتش خيلي خيلي گرونه و مطمئن باش سودي كه در اين فلاپي براي فروشنده هست بيشتر از اونه كه بخواد بفروشدش به من يا شما يا ... بنابراين اگر هم چنين فلاپي باشه دست من و شما نميرسه مگر اينكه اينجا هم بند ( پ ) به كمك بياد ...
    در هر حال من بازم اگر چيز جديدي پيدا كردم شما رو در جريان ميذارم ... اصلا نگران نباش .
    بازم اگر سوالي بود در خدمت هستم .
    موفق و مويد باشي.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

بازم ممنونم دوست عزيز من اين برنامه هارو كه گفتم از يكي از دوستان ميگيرم اون تو نمايندگي كرگ هست. از اون ميگيرم و اگه گرفتم به توام ميدم. مطمئن باش. واگه لطف كني طرزه كار با اين برنامه هارو بگي. يكي اين برنامه كه فلش رو فرمت ميكنه و قفلش رو باز ميكنه. و اونيكي برنامه كه اين قفلو باز ميكنه. اينا اگه لطف كني كامل توضيحش رو بدي. ممنون ميشم.

داره خودمونی میشه Master_Pa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    پس اين طور كه شما ميگيد بند ( پ ) در مورد شما كاملا صادقه ، اگر دوست شما نمايندگي Korg باشن كه ديگه خيلي راحت ميتونيد ازشون كمك بگيريد و حتي بدون صرف هزينه هاي وحشتناك مشكلتون رو رفع كنيد ...
    داشتن يك دوست خوب در اين موارد خيلي خوبه ، قدر ايشون رو بدونيد ، من هيچ وقت چنين دوستي نداشتم ، هميشه آرزوم بوده اما خوب سعادتش رو نداشتم ، من اون زمان كه كارم گير اين فلاپي فرمت كن فلش بود هر فروشگاهي كه ميرفتم ميگفت اين رو نمايندگي به ما داده و نه ميتونيم طرز كارش رو به شما بگيم و نه ميتونيم مفت و مجاني به شما بديمش ، همشون فكر ميكردن من هم لابد فروشنده يا چيزي هستم كه دارم ازشون اينو ميخوام و هيچ فردي كمكم نكرد ... در هر صورت جامعه ما اينجوريه ديگه ، اعتماد به افراد معمولا سخته ... اما شما كه دوستتون توي نمايندگي هست خيلي راحت ميتونيد با ايشون در اين موارد صحبت كنيد ...
    ايشون ميتونن خيلي چيزايي كه حتي خيلي از فروشنده ها و ... نميدونن رو به شما بگن ، چون با كمپاني Korg در ارتباط هستند و موارد جالبي بهشون ارائه ميشه كه دست افراد عادي ممكنه هيچ وقت نرسه ...
    در هر صورت من تا حالا چنين چيزايي از نزديك دستم نبوده كه بخوام حتي فكرش رو هم بكنم اما در مورد اون فلاپي قفل گذار كه قابليت فرمت فلش رو هم داره يك كم اطلاعات دارم كه يكي از همون فروشنده ها كه خدايي شد به فروشگاه ايشون رفتم به من دادن ( تازه ايشون هم خود فلاپي رو به من ندادن و فقط طرز كارش رو يادم دادن اونم با كلي توضيح اينكه بابا به خدا من نه فروشنده هستم نه كاره اي نه چيزي ) .
    اين فلاپي يك فايل بيشتر توش نيست ، يك فايل حدودا 600 يا 700 كيلوبايتي هست كه شما فقط كافيه اون رو بريزي توي فلاپي.
    بعد وقتي دستگاهت خاموشه فلش رو از توش در مياري و فلاپي رو درون درايو فلاپي ميذاري.
    بعدش دستگاه رو روشن ميكني ... يك صفحه توي ال سي دي مياد كه نوشته آيا مايل هستيد عمليات بوت از روي فلاپي انجام بشه ؟ ... شما Yes رو ميزني و يك كم صبر ميكني ... بعد يك پيغام مياد كه ميگه فلش كارت رو وارد كنيد. شما فلش كارت رو وارد دستگاه ميكنيد و اون پيغام به صورت خودكار ميره و دو تا گزينه روي صفحه ظاهر ميشه.
    يكيش نوشته Protect Card‌ ، اگر اين گزينه رو بزني فلشت قفل ميشه ... يعني بعد از اون ديگه نه كسي ميتونه توش فايلي بريزه و نه ميتونه فايلي ازش برداره و كلا هيچ ويرايشي روش نميشه انجام داد .
    يك گزينه ديگه هم داره با عنوان Format Card ، اگر اين رو بزني فلشت به صورت كامل فرمت ميشه ، اگر قفل دار باشه فقط اينجوري ميتوني فرمتش كني ( چون قابليت فرمت هم در حالت فلش قفل شده در خود دستگاه غير فعال ميشه ). اما بعد از اينكه فلشت رو به اين روش ( يعني با كمك فلاپي ) فرمت كردي بايد حتما يك بار هم با خود دستگاه طبق روال عادي فرمتش كني تا ساختارش با دستگاه يكسان بشه ، در غير اين صورت نميتوني از فلشت استفاده كني و چيزي توش بريزي ،چون فرمت با فلاپي ساختارش رو كلا به هم ميريزه ...
    بعد از اينكه كارت تموم شد فلش و فلاپي رو از دستگاه در مياري و دستگاه رو خاموش ميكني. به همين سادگي ...
    اين طرز كار اين فلاپيه بود كه اون فروشنده به من نشون داد ، اما اون چيزي به اسم فلاپي قفل باز كن نداشت براي همين نميدونست اصلا چنين چيزي هست يا نه ...
    من هم چون تا حالا در اين باره چيزي نديدم و اگرم ببينم مطمئنم قدرت تهيش رو ندارم ، بنابراين نميتونم اظهار نظري در اين مورد داشته باشم ، اما اگر روزي به دستم رسيد حتما شما رو از چگونگي عملكردش مطلع ميكنم ... البته شما نيازي به راهنمايي من نداريد چون مركز راهنمايي رو در اختيار داريد ...
    در هر صورت ممنونم از اينكه به فكر من هم هستيد ، اما اگر دوستتون گفت اين فايلها رو نبايد به كسي بديد و مهم هستند و ... اصلا نگران نباشيد. من به هيچ عنوان ناراحت نميشم چون ارزش دوستي بالاتر از اين چيزا است و همين كه شما من رو قابل رفاقت دونستي برام كافيه ...
    اگر بازم سوالي داشتيد حتما بپرسيد ، اگر در توانم باشه حتما كمكتون ميكنم ...
    موفق و مويد باشي دوست من .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مرس دوست عزيز فعلاً‌باي.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •