خب 7-8 سال بنظر خودمم اغراقه اما 4-5 باید درست باشه
در مورد کانالهای hd راستش چیزی که من شنیدم اینه که تعداد کانالهای باز HD به 10 تا هم نمی رسه
از طرفی برای دریافت کانالهای HD باید یک ----- HD داشته باشید که از 300 به بالا هستند و البته مارک درست حسابیش مثکه زیر 400 نیست ( البته میشه از کارت --- استفاده کرد و کانالها رو توی PC دید که خرجتون کمتر میشه اما هیچوقت باندازه داشتن ----- HD کاربردی و راحت نیست )
برای باز کردن کانالهای HD کارتی هم نیاز به شرینگ و دانگل و اینچیزاست که هم هزینه داره هم دردسر خودشون رو دارند .
خلاصه همین الان توی کمتر خونه ای ----- HD پیدا میشه
در مورد فیلم های سینمایی HD هم موضوع به همین صورته . همه جا پیدا نمیشه . توی 90% خونه ها هم HD پلیر وجود نداره . حتی توی هر کامپیوتری هم شما نمی تونی فیلم FULL HD رو تماشا کنی ( HD رو میشه ها )
و در آخر همین الان هم شبکه های ماهواره ای FULL HD یا وجود ندارند یا بسیار بسیار کم هستند .
و G10 عمده برتریش در تصاویر FULL HD هست .
LAN هم همون ورودی کارت شبکه هست که از طریقش می تونی کامپیوترت رو هرقدرم که از تلوزیون دور باشه با تلوزیون شبکه کنی و فیلمهای HD و حتی FULL HD که گاهی کامپیوتر هم از اجراش عاجزه از طریق خود تلوزیون که قابلیت پخش این فیلمها رو داره پخش کنی ( البته در همون حدی که قبلا فرمتها و رزولوشون هاشون رو گذاشتم دیگه )
بعقیده من شما که خیلی هم عجله نداری
بهتره یکم بیشتر وقت بذاری و هم به فروشگاهها مراجعه کنی هم توی خونه دوست و فامیل دنبال G10 و B690 بگردی . بخصوص B690 فکر کنم توی هر فامیلی پیدا بشه .
هنوزم می گم . اگر فکر می کنی USB و LAN و پایه گردان و تصویر در تصویر ( که این آخری جز در مواقع فوتبال برای من هیچ کارایی نداشته ) برات مهم نیست و استفاده نمیشه ، بهتره G10 بگیری .