تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: تاپیک آموختن نحوه‎ی خرید فروم از سایت vBulletin

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما میتونین بعدا افزونه های اون فروم رو بگیرید و نصب کنید این که خیلی سخت نیست
    مثلا یه مثال میشه بزنید که فروم SSf نداشته باشه ؟ یا مثلا فرومهای دیگه
    چه مزایایی هست ؟
    اسکریپتهای وی بولتن باگ ندارند ؟
    امنیتشون بهتره ؟
    واسه چی آخه برای من جای سئوال شده
    ببخشید البته دوستان من پروگرمر نیستم ولی میخوام آشنایی داشته باشم
    مرسی و متشکرم

مگه میشه باگ نداشته باشه

اما چون VB بیشتر اسم در کرده باگهاشو پابلیک نمیکنن و اکثرا Priv8 میمونه

SMF هم خوبه اما یکی از بزرگترین رقیبای PHPbb ،VBه

خیلی هم امکانات خوبی هم داره و رایگانه

شما پول اون لیسانس رو 1%شو بدی کتاب PHP بخری بخونی میتونی یه بهترشو بنویسی

2. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از بزرگترین مزایای VB داشتن یه انجمن خیلی فعال هست.

از مزایای دیگه اش استفاده خیلی خیلی خیلی خیلی .................... راحت اون هست. برای مثال اون زمان که من SMF داشتم, پدر آدم در میومد که بخواد یه بسته نصب کنه. باید کلی کار انجام میدادی تا اون بسته راه بیفته و آخرش هم هیچ کس تضمین نمیکرد که کار کنه یا نه...

میدونم حالا دیگه شاید اینطوری نباشه یا اینکه حداقل انجمن سازهای دیگه چنین مشکلی رو ندارن ولی VB واقعا یه چیز دیگه هست.

برای هر چیزی تقریبا امکانات داره. هر چیزی در اون ممکنه. میدونم برای بقیه سیستم ها هم چنین چیزی هست ولی خوب این فرق فوکوله.

بعضی اوقات امکانات حیرت آور VB من رو شگفت زده میکنه. البته الان یادم نمیاد. بعضی اوقات اصلا انتظار بعضی کار ها رو ازش ندارم ولی میبینم انجام میده.

یادم میاد سر همین مسئله که SMF ثبت نام سریع نداشت, اومدم VB . بعدها شنیدم که براش ثبت نام سریع هم اومده.

4. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

از مزایای دیگه اش استفاده خیلی خیلی خیلی خیلی .................... راحت اون هست. برای مثال اون زمان که من SMF داشتم, پدر آدم در میومد که بخواد یه بسته نصب کنه. باید کلی کار انجام میدادی تا اون بسته راه بیفته و آخرش هم هیچ کس تضمین نمیکرد که کار کنه یا نه...

میدونم حالا دیگه شاید اینطوری نباشه یا اینکه حداقل انجمن سازهای دیگه چنین مشکلی رو ندارن ولی VB واقعا یه چیز دیگه هست.

برای هر چیزی تقریبا امکانات داره. هر چیزی در اون ممکنه. میدونم برای بقیه سیستم ها هم چنین چیزی هست ولی خوب این فرق فوکوله.

بعضی اوقات امکانات حیرت آور VB من رو شگفت زده میکنه. البته الان یادم نمیاد. بعضی اوقات اصلا انتظار بعضی کار ها رو ازش ندارم ولی میبینم انجام میده.

یادم میاد سر همین مسئله که SMF ثبت نام سریع نداشت, اومدم VB . بعدها شنیدم که براش ثبت نام سریع هم اومده.

عرض شود که مرسی از راهنمایی
    اون فروم smf رو خیلی وقت پیش دیده بودم قالبهای جالبی داشت و همچنین قسمت مدیریتش جالبتر!!
    ولی کلا چون در این مورد تجربه ای نداشتم گفتم بپرسم
    پس با این حساب وی بولتن خیلی فراگیر تره تا بقیه فرومها !!! درست مثل جوملا که همه رو داره قورت میده
    نه ؟ البته در مورد مدیریت محتوا ها میگم هاا
    والا منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی مشکل لایسنس و بستن هاست و اینها خیلی بده مخصوصا این که گفته تا هزارنفر تریال محسوب میشه و بعد از اون هاستتو میبندن اگه از mybb استفاده کنی چی ؟

مگه میشه باگ نداشته باشه

اما چون VB بیشتر اسم در کرده باگهاشو پابلیک نمیکنن و اکثرا Priv8 میمونه

SMF هم خوبه اما یکی از بزرگترین رقیبای PHPbb ،VBه

خیلی هم امکانات خوبی هم داره و رایگانه

مسعود میگیرم میزنمت هاااا
    مردحسابی من مهندسی فناوری پس چی خوندم ؟

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض شود که مرسی از راهنمایی
    اون فروم smf رو خیلی وقت پیش دیده بودم قالبهای جالبی داشت و همچنین قسمت مدیریتش جالبتر!!
    ولی کلا چون در این مورد تجربه ای نداشتم گفتم بپرسم
    پس با این حساب وی بولتن خیلی فراگیر تره تا بقیه فرومها !!! درست مثل جوملا که همه رو داره قورت میده
    نه ؟ البته در مورد مدیریت محتوا ها میگم هاا
    والا منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی مشکل لایسنس و بستن هاست و اینها خیلی بده مخصوصا این که گفته تا هزارنفر تریال محسوب میشه و بعد از اون هاستتو میبندن اگه از mybb استفاده کنی چی ؟
    ویبی محیط کاربر پسند تری داره از طرفی هم مدیریتش خیلی آسونتره همونطوری هم امین گفت خیلی راحت میشه توش کارایی کرد مثلا CSS ادیت کرد به راحتی یا چیزای دیگه
    امکانات فوق العاده ای داره چون پولیه افراد حرفه ای روش کار میکنن

مسعود میگیرم میزنمت هاااا
    مردحسابی من مهندسی فناوری پس چی خوندم ؟
    تو که گفتی پروگرمر نیستیییی!!!

هر کی که فناوری اطلاعات خوند که دلیل نمیشه همه چی بلدهحالا شما شانسی اینجوری درآمدی

همش برا تو نبود اون خط آخر مال کساییه که میخوان پول بدند VB بخرند

8. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه میدونی مسئله کجاست ، مسئله اینجاست که اون 1% سهله ! 99% اش رو توی ایران بدیم کتاب ، کتابی اونطوری پیدا نمیشه !!!! همه‌ی کتاب های الانی شدن چرت و پرت ! معلوم نیست طرف فارسی ترجمه کرده یا لغات فارسی ترجمه شده رو تحت الفظی گذاشته کنار هم شده یک کتاب ! (منظور بی ربط بودنه !!! ) میری کتاب آشپزی میگری ، مترجمش فکر کرده برنامه نویسی هست !!! به هر حال بگذریم !

منم کاملا با شما موافقم (!)
    یکی از دلایلش اینه که تجربش زیاده و به قول دوستمون کاربرای زیادی پسندیدنش ... همین پسند کاربرای زیاد مسبب این شده که یارو (vB) یه تنی رو بتکونه و از رقبای خودش (مثل phpBB و ...) در میان برخی دوستداران فروم پیشی بزنه !

البته در مورد Control Panel مدیریتیش بگم که فوق العاده (اغراق نشه!) خوبه ! یعنی راحته ، تقریبا همه چیز داره ، همه‎ی امکانات !

این فرومی که الانیش ما توش می حرفیم ! (p30world) خودمون رو میگم ، برای محدود کردن کاربراش حدود 89(رند نیست!) درصد اختیاراتش رو برای کاربراش از بین برده !

می خواستم اینجا یه فرومی رو معرفی کنم(فروم خارجکی که Powered by شده از vB) ولی (به خاطر قانون اینجا که مثلا تبلیغ هست ولش کردم!) بگم که این فروم عجایب باحاله !!!! لامسب همه چیز داره الا هیچ چیز ! (البته کمی دور ورم داشت ! )

============

میگم دوستان کمی داریم از موضوع دور میشیم ....

به هر حال دوستان من یک سایت (ببخشید ها) کاملا مزخرف ... ولی مجانی ! رو پیدا کردم که امکان ایجاد فروم مجانی رو به کاربراش میده ! ... قانون p30world اینه که تبلیغات نکنیم ولی شاید کار من ضد تبلیغات باشه ... ا ه ... ا ه ... ا ه.. باور کنید از این جور چیزا چندشم میشه ... البته ناگفته نماند که این فروم مجانی به زبان انگلیسی خیلی متین تر از فارسیش هست !!!!

بفرمایید ، دارم از صبح تا حالا با Control Panel اش با یوزر Admin کلنجار میرم ببینم میتونم یه کاریش بکنم که همه‌ی قسمت هاش رو عوض کنم ، ولی نمیشه که نمیشه !!!!!میری زبان فرومش رو فارسی میکنی ، یک قسمتش فارسی میشه یک قسمتش هم انگلیسی میومونه ، و حتی با وجود اختیار عوض کردن برخی دکمه‌های انگلیسی ، نمیتونی فارسیش کنی !!!! اصلا نمیشه ... !!! وقتی هم که به سایت پشتیبانش با لینک زبان فارسی میری ... سایتش عربی ترجمه شده !!!

لینکش این پایینه : اسم فروم هم Gahir Forum هست !!! ... واقعا که...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینکش بی فاصله ست!!!

============

دوستان عزیز ، بعد از بررسی های لازم ، لطفا بهم در ایجاد فروم از vBulletin®.com کمک کنید و بگید که باید چی کار کنم !؟
    توضیح نحوه‎ی پرداخت ، چگونگیش در ایران ، آیا این هزنیه $595 به این اختیاراتش می‌ارزه یا نه !

10. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما فقط بايد گزينه خريد فروم يا سي ام اس را انتخاب كنيد
    آپشن هاي ديگه كارايي نداره
    قيمت نهايتا همون 195 يا 235 هست

12. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما فقط بايد گزينه خريد فروم يا سي ام اس را انتخاب كنيد
    آپشن هاي ديگه كارايي نداره
    قيمت نهايتا همون 195 يا 235 هست
    خب باشه ، ممنون از توضیحتون .

حالا بهم بتوضیحید که چجوری بخرمش ... یعنی میشه اعتماد کرد ... اون ایرانی هایی که الان فروم زدند چجوری خریدند (آخه یکی از دوستان گفت که توی ایران به خاطر محرومیت بین المللی کمی متفاوته ) .... اما نام ایران توی لیست خریدشون هست ...

اون فیلد های خریدن رو چجوری پر کنم ... (البته چون من میخوام تو راهم هیچ اشتباهی نکنم ، میخوام به دقت تجربه کسب کنم ، بعد اقدام کنم و هزینم به باد نره)

کارت PayPal جریانش چیه ، یکی کامل برام توضیح بده خواهشا ! ؟

هاست رو چجوری بگیرم ! ؟؟؟؟ در این جور مسائل هم یه توضیحات مفصلی بدید ، ممنون‎تر میشم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ویبی محیط کاربر پسند تری داره از طرفی هم مدیریتش خیلی آسونتره همونطوری هم امین گفت خیلی راحت میشه توش کارایی کرد مثلا CSS ادیت کرد به راحتی یا چیزای دیگه
    امکانات فوق العاده ای داره چون پولیه افراد حرفه ای روش کار میکنن

دقیقا همین تعاریف رو شنیده بودم پس با این حساب فروم پدرمادر دار میخوای همین ویبیه ولی خوب باید لایسنس رو بخری وگرنه هاستتو گرو میگیرن

تو که گفتی پروگرمر نیستیییی!!!
    هر کی که فناوری اطلاعات خوند که دلیل نمیشه همه چی بلدهحالا شما شانسی اینجوری درآمدی
    همش برا تو نبود اون خط آخر مال کساییه که میخوان پول بدند VB بخرند
    مرد حسابی فناوری اطلاعات که خوندم هیچ
    یه درسی داشتیم به نام مبانی فناوری اطلاعات که فقط آشنایی با سیشن ها بود
    درسی که ترم بعدیش گرفتیم مهندسی فناوری اطلاعات بود که پی اچ پی بود و ارتباط با my sql و کلا پی اچ پی پیشرفته بود بعدش هم من کی گفتم همه چی بلدم
    همه چی بلد به کسی میگن که با یه دستش تایپ کنه با اون یکی دستش نتیجه بنویسه همزمان هم پاش روی کلاج یه تانک چبفتن باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرد حسابی فناوری اطلاعات که خوندم هیچ
    یه درسی داشتیم به نام مبانی فناوری اطلاعات که فقط آشنایی با سیشن ها بود
    درسی که ترم بعدیش گرفتیم مهندسی فناوری اطلاعات بود که پی اچ پی بود و ارتباط با my sql و کلا پی اچ پی پیشرفته بود بعدش هم من کی گفتم همه چی بلدم
    همه چی بلد به کسی میگن که با یه دستش تایپ کنه با اون یکی دستش نتیجه بنویسه همزمان هم پاش روی کلاج یه تانک چبفتن باشه
    ببخشید دوستان ، لطفا از پرداختن به مسایل حاشیه‎ای جدا خودداری کنید !!!!!
    ما اینجا نیومدیم که بگیم که کی بلد هست ، کی بلد نیست !!!! ماشالا همه بلدن الا من !!!! خوب منو در رابطه با عنوان تاپیک راهنمایی کنید ، اگه بلدید !!!!

دو پست بالایی رو مجددا اینجا میارم :
    حالا بهم بتوضیحید که چجوری بخرمش ... یعنی میشه اعتماد کرد ... اون ایرانی هایی که الان فروم زدند چجوری خریدند (آخه یکی از دوستان گفت که توی ایران به خاطر محرومیت بین المللی کمی متفاوته ) .... اما نام ایران توی لیست خریدشون هست ...

اون فیلد های خریدن رو چجوری پر کنم ... (البته چون من میخوام تو راهم هیچ اشتباهی نکنم ، میخوام به دقت تجربه کسب کنم ، بعد اقدام کنم و هزینم به باد نره)

کارت PayPal جریانش چیه ، یکی کامل برام توضیح بده خواهشا ! ؟

هاست رو چجوری بگیرم ! ؟؟؟؟ در این جور مسائل هم یه توضیحات مفصلی بدید ، ممنون‎تر میشم .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .

دو سه تا هم سوال از صفحه‎ی قبل پرسیدم که بی جواب موندند :

چون ظاهرا نبايد آي پي ايران باشه
    اینو دقیقا نمیدونم که از شماها پرسیدم ؟!
    حالا واقعا اینجوری هست !؟

آپدیت برای کسایی که Licence دارش رو دارن ، همیشه مجانی هست ! ؟
    واقعا نمیدونم ، آپدیت ها مجانی هستند یا باید بعد از مدتی برای هر آپدیت ، پول به حسابشون واریز کنیم ! ؟
    Last edited by قاهر - Gahir; 27-12-2009 at 07:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •