شما پول اون لیسانس رو 1%شو بدی کتاب PHP بخری بخونی میتونی یه بهترشو بنویسی
آخه میدونی مسئله کجاست ، مسئله اینجاست که اون 1% سهله ! 99% اش رو توی ایران بدیم کتاب ، کتابی اونطوری پیدا نمیشه !!!! همهی کتاب های الانی شدن چرت و پرت ! معلوم نیست طرف فارسی ترجمه کرده یا لغات فارسی ترجمه شده رو تحت الفظی گذاشته کنار هم شده یک کتاب !
(منظور بی ربط بودنه !!! ) میری کتاب آشپزی میگری ، مترجمش فکر کرده برنامه نویسی هست !!!
به هر حال بگذریم !
یکی از بزرگترین مزایای VB داشتن یه انجمن خیلی فعال هست.
از مزایای دیگه اش استفاده خیلی خیلی خیلی خیلی .................... راحت اون هست. برای مثال اون زمان که من SMF داشتم, پدر آدم در میومد که بخواد یه بسته نصب کنه. باید کلی کار انجام میدادی تا اون بسته راه بیفته و آخرش هم هیچ کس تضمین نمیکرد که کار کنه یا نه...
میدونم حالا دیگه شاید اینطوری نباشه یا اینکه حداقل انجمن سازهای دیگه چنین مشکلی رو ندارن ولی VB واقعا یه چیز دیگه هست.
برای هر چیزی تقریبا امکانات داره. هر چیزی در اون ممکنه. میدونم برای بقیه سیستم ها هم چنین چیزی هست ولی خوب این فرق فوکوله.
منم کاملا با شما موافقم (!)
یکی از دلایلش اینه که تجربش زیاده و به قول دوستمون کاربرای زیادی پسندیدنش ... همین پسند کاربرای زیاد مسبب این شده که یارو (vB) یه تنی رو بتکونه و از رقبای خودش (مثل phpBB و ...) در میان برخی دوستداران فروم پیشی بزنه !
البته در مورد Control Panel مدیریتیش بگم که فوق العاده (اغراق نشه!) خوبه ! یعنی راحته ، تقریبا همه چیز داره ، همهی امکانات !
این فرومی که الانیش ما توش می حرفیم ! (p30world) خودمون رو میگم ، برای محدود کردن کاربراش حدود 89(رند نیست!) درصد اختیاراتش رو برای کاربراش از بین برده !
می خواستم اینجا یه فرومی رو معرفی کنم(فروم خارجکی که Powered by شده از vB) ولی (به خاطر قانون اینجا که مثلا تبلیغ هست ولش کردم!) بگم که این فروم عجایب باحاله !!!! لامسب همه چیز داره الا هیچ چیز ! (البته کمی دور ورم داشت !
)
============
میگم دوستان کمی داریم از موضوع دور میشیم ....
به هر حال دوستان من یک سایت (ببخشید ها) کاملا مزخرف ... ولی مجانی !
رو پیدا کردم که امکان ایجاد فروم مجانی رو به کاربراش میده ! ... قانون p30world اینه که تبلیغات نکنیم ولی شاید کار من ضد تبلیغات باشه ... ا ه ... ا ه ... ا ه.. باور کنید از این جور چیزا چندشم میشه ... البته ناگفته نماند که این فروم مجانی به زبان انگلیسی خیلی متین تر از فارسیش هست !!!!
بفرمایید ، دارم از صبح تا حالا با Control Panel اش با یوزر Admin کلنجار میرم ببینم میتونم یه کاریش بکنم که همهی قسمت هاش رو عوض کنم ، ولی نمیشه که نمیشه !!!!!میری زبان فرومش رو فارسی میکنی ، یک قسمتش فارسی میشه یک قسمتش هم انگلیسی میومونه ، و حتی با وجود اختیار عوض کردن برخی دکمههای انگلیسی ، نمیتونی فارسیش کنی
!!!! اصلا نمیشه ... !!! وقتی هم که به سایت پشتیبانش با لینک زبان فارسی میری ... سایتش عربی ترجمه شده
!!!
لینکش این پایینه : اسم فروم هم Gahir Forum هست !!!
... واقعا که... .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکش بی فاصله ست!!!
============
دوستان عزیز ، بعد از بررسی های لازم ، لطفا بهم در ایجاد فروم از vBulletin®.com کمک کنید و بگید که باید چی کار کنم !؟
توضیح نحوهی پرداخت ، چگونگیش در ایران ، آیا این هزنیه $595 به این اختیاراتش میارزه یا نه !