1. خب تحقیر کردن تو همه جا هست ! فقط مختص تراکتور نیست که تو بازی تراکتور-سپاهان اینقدر علیه قومیت ما فحش دادند ! چی شد ؟ هیچی ! همین بارسلونا و رئال کم همدیگر رو تحقیر می کنند ؟ اینا عادیه ! ( البته نباید باشه ها ولی ... )
2. قبول دارم ، هیچ کدوم حرفه ای نیستند ! نه از نظر خود سایت و نه از نظر اخلاقی !
3.چی بگم والله !
4.حداقل دو سال هست که من به این سایت می روم !
جواب سوالهای شما هم فکر کنم دیگه ربطی به سایت تراکتور ندارد ، اصلا" ربطی به تراختور نداره ! این حس در رابطه با بی بی سی ترکی، آذربایجان ،ترکیه و ... حسی است که با توجه به شرایط کشوره آفریده شده و بین مردم رفته ! ترکیه و آذربایجان نه تنها تو این سایت که بلکه در کل مردم آذربایجان ارزشی بالاتر پیدا کرده !
همه ما ایرانی هستیم بعد ترک ولی مسلمان بودن برتر از ایرانی بودنه ؟؟؟
اصلا" مسلمان بودن جایی در افکار من نداره !
کاتالونیا سیاسی نیست ؟ بارسلونا سیاسی نیست ؟ هست ! اونا که در اروپا زندگی می کنند و توی یک کشور آزادی و کشوری نسبتا" مدرن ! تیم فوتبالشون نماد سیاسیشون هست ! تا حالا حرف های لاپورتا مدیر بارسا رو شنیدی ؟ اوج حرف های سیاسی هست !
کاتالانی ها حق دارند صدهای روزنامه ، تی وی و ... بزنند و حرف خودشون رو ابراز کنند ما چی ؟ ما فقط یک تراختور رو داریم !
اگر این حس مردم نبود بازیهای تراختور هم هفته ای بیش از 10 هزار نفر هم به تماشای بازی ها نمی رفتند ! مردم می روند ورزشگاه که فریاد بزنند : یاشاسین آذربایجان ، آذربایجان وار اولسون ، ایستمین کور اولسون و ...
یاشاسین آذربایجان