تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: مسئله این است>>>>"برند"

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

راستی فرق مانیتورهایی که Full HD هستند با بقیه چیه؟
    هر مانیتوری که از رزولوشن 1920x1080 یا بالاتر پشتیبانی کنه Full HD هست. همه مانیتورهایی که اینجا دربارشون بحث کردیم رزولوشن 1920x1200 دارند و Full HD هستند. البته صرفا Full HD بودن ارتباطی با کیفیت پخش تصاویر نداره ...

تا حالا یه مانیتوره Dell از نزدیک ندیدم!تو که دیدی به نظرت چطورن؟!
    Dell هم مثل همه برندها، هم محصول معمولی داره و هم محصول خوب و هم خیلی خوب ... شما دست روی مانیتورهای حرفه ای اش گذاشتید وگرنه اسم برند Dell چیز خاصی نیست!

بین این 2تا کدومشون آخر بهتره؟

1.Dell Ultrasharp U2410

Dell ultrasharp 2408WFP.2
    دربارشون توضیح دادم ... به پست شماره 5 مراجعه کنید! (نظر کلی، Dell UltraSharp U2410 یا HP LP2475w، هر کدوم بهش دسترسی داشتید یا قیمتشون پایین تر بود.)

Dell S2409W.3 (نظرت در مورد این چیه؟)(تازه Full Hd هم هست!)
    این یکی یک مانیتور کاملا معمولی هست و اصلا در حد و اندازه های قبلی ها نیست و البته قیمتش هم از اونها خیلی پایین تره (حدود نصف)

همه مانیتورهای قبلی هم Full HD بودند.

(راستی این Dell مانیتوراش نسبت به سامسونگ چطورن؟(کلی!))
    مانیتورهای معمولی Dell ، مثل همین S2409W ، در حد همون مانیتورهای سامسونگ هستند چه بسا حتی سامسونگ مانیتورهای بهتری هم در این رده قیمت نسبت به Dell داشته باشه. ولی وقتی بحث مانیتورهای حرفه ای باشه (مثل همون U2410 یا 2408WFP یا HP LP2475w) ، سامسونگ مدت هاست از این رده رقابت خارج شده و برندهایی مثل Dell, HP, Eizo, NEC, Apple فعلا برندهای مطرح هستند.

2. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

سامسونگ مدت هاست از این رده رقابت خارج شده و برندهایی مثل Dell, HP, Eizo, NEC, Apple فعلا برندهای مطرح هستند.
    ممنون!!!!!!

آیا کیفیت مانیتورهای LED بیشتر از Lcd ایست؟

نظرت در مورد مانیتورهای NEC مثلا مدلهای "EA241WM" و" 2490WUXi2" چیه؟(انگار بدشون نیست!!!)الان رفتم نگاه کردم بد نبودن!(میشه نسبت به U2410 مقایسشون کنی؟!!! ممنون میشم! )

نظرت در مورد مانیتورهای لمسی چیه؟

ببخشیداااا.....سوالا زیاد شدن
    Last edited by mehrdad_joon; 24-12-2009 at 16:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آیا کیفیت مانیتورهای LED بیشتر از Lcd ایست؟
    هم جواب بله هست هم خیر ...

اصولا در مانیتورهای LCD استفاده از LED ها برای Backlight (یا بهتر بگیم Illumination) نسبت به لامپ های CCFL کارایی بهتری داره، ولی نه به مقدار زیاد (شاید بین 5 تا 10 درصد، که اون هم بیشتر باعث کم شدن مصرف انرژی و منظم شدن Backlight Bleeding میشه) و فاکتورهای زیادی در کیفیت نهایی محصول دخالت دارند که یکیش نور پس زمینه است.

کلا اینکه یک مانیتور LCD از LED استفاده کنه فاکتور خوبیه، ولی به این معنی نیست که هر LED ای نسبت به هر CCFL بهتر باشه. کلا استفاده از LED در مانیتورهای حرفه ای خیلی طرفدار نداره (چون نیازی بهش نیست)

نظرت در مورد مانیتورهای NEC مثلا مدلهای "EA241WM" و" 2490WUXi2" چیه؟(انگار بدشون نیست!!!)الان رفتم نگاه کردم بد نبودن!(میشه نسبت به U2410 مقایسشون کنی؟!!! ممنون میشم! )
    NEC اکثر محصولات خوبش در یک رده قیمت جدا نسبت به بقیه بقیه برندها قرار می گیرن (حدود 1000 دلار) ... به طور مثال همین NEC 2490WUXi مانیتور فوق العاده ایه ولی قیمت بالاتری نسبت به U2410 هم داره ... EA241WM یا EA231WMi هم نسبتا محصولات رده پایین تری هستند و جزو محصولات حرفه ای به حساب نمیان.

پی نوشت: مدل NEC MultiSync 24WMGX3 رو میشه تقریبا بهترین محصول برای استفاده های عمومی بین کل محصولات همه برندها دونست. این مدل گرون قیمت (حدود یک میلیون) کارایی خیلی مناسبی از هر نظر داره که البته باز هم خریدش برای شما که استفاده تخصصی ندارید واقعا "غیر ضرروری" هست.

نظرت در مورد مانیتورهای لمسی چیه؟
    مانیتورهای لمسی اصلا از این قشر محصولات نیستند، شما باید اول تصمیم بگیرید دنبال چی هستید!

5. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

پی نوشت: مدل NEC MultiSync 24WMGX3 رو میشه تقریبا بهترین محصول برای استفاده های عمومی بین کل محصولات همه برندها دونست. این مدل گرون قیمت (حدود یک میلیون) کارایی خیلی مناسبی از هر نظر داره که البته باز هم خریدش برای شما که استفاده تخصصی ندارید واقعا "غیر ضرروری" هست.

NEC MultiSync 24WMGX3! عایه!قبلا هم گفتم...حاضرم اینقدر هم به خاطرش بدم!

حالا بنظرت NEC MultiSync 24WMGX3 بهتره یا NEC 2490WUX یا در نهایت U2410?

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

NEC MultiSync 24WMGX3! عایه!قبلا هم گفتم...حاضرم اینقدر هم به خاطرش بدم!

حالا بنظرت NEC MultiSync 24WMGX3 بهتره یا NEC 2490WUX یا در نهایت U2410?
    نسبت قیمت به کارایی رو در نظر بگیرید نظر من Dell U2410 هست، ولی اگه به من امکان انتخاب "رایگان" یکی از اینها (یا بهتر بگم، یک مانیتور 24 اینچ رو) به من می دادند هیچ شکی در انتخاب NEC 2490WUXi نمی کردم گرچه باز هم نسبت به 24WMGX3 به نسبت Input Lag بیشتری (اختلاف تقریبا نامحسوس) داره.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

نسبت قیمت به کارایی رو در نظر بگیرید نظر من Dell U2410 هست، ولی اگه به من امکان انتخاب "رایگان" یکی از اینها (یا بهتر بگم، یک مانیتور 24 اینچ رو) به من می دادند هیچ شکی در انتخاب NEC 2490WUXi نمی کردم گرچه باز هم نسبت به 24WMGX3 به نسبت Input Lag بیشتری (اختلاف تقریبا نامحسوس) داره.
    آقا جات خالی!
    ی
    دیروز رفتم بازار یکم بیشتر بگردم!.....
    یکی بهم Samsung 2353 رو معرفی کرد و گفت که مطمعنا از Dell U2410 بهتره،مارم تو شک انداخت!
    میخواستم نظرتو بدونم؟!

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رفیق این دوستمون داره همش میگه u2410 .. بعد شما تا یکی میاد یه چیزی بهت میگه سریع باور میکنی؟
    مطمئن باش بازاری جماعت تو فکر تو نیستن
    منم U2410 رو پیشنهاد میکنم ..

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز من 2286 ال جي رو معرفي ميكنم. LED هست و كيفيت تصوير فوق العاده اي داره.
    به نظرم تا از نزديك مقايسه نكردي حرفارو باور نكن. LED جدا كيفيت بالايي داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقا جات خالی!
    ی
    دیروز رفتم بازار یکم بیشتر بگردم!.....
    یکی بهم Samsung 2353 رو معرفی کرد و گفت که مطمعنا از Dell U2410 بهتره،مارم تو شک انداخت!
    میخواستم نظرتو بدونم؟!
    خیر، Samsung 2353 یک LCD TV هست نه مانیتور ... و استفاده اش فرق می کنه همینطور ساختارش... برای استفاده هایی که شما دارید محصول فوق العاده ای نیست.

دوست عزيز من 2286 ال جي رو معرفي ميكنم. LED هست و كيفيت تصوير فوق العاده اي داره.
    به نظرم تا از نزديك مقايسه نكردي حرفارو باور نكن. LED جدا كيفيت بالايي داره
    این مانیتوری که شما معرفی کردید اصلا در کلاس محصولاتی که در این تاپیک معرفی شدند نیستند. LED بودن یک LCD صرفا به معنی کیفیت فوق العاده اش (اون هم در مقابل محصولات حرفه ای) نیست.

13. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

هم جواب بله هست هم خیر ...

اصولا در مانیتورهای LCD استفاده از LED ها برای Backlight (یا بهتر بگیم Illumination) نسبت به لامپ های CCFL کارایی بهتری داره، ولی نه به مقدار زیاد (شاید بین 5 تا 10 درصد، که اون هم بیشتر باعث کم شدن مصرف انرژی و منظم شدن Backlight Bleeding میشه) و فاکتورهای زیادی در کیفیت نهایی محصول دخالت دارند که یکیش نور پس زمینه است.

کلا اینکه یک مانیتور LCD از LED استفاده کنه فاکتور خوبیه، ولی به این معنی نیست که هر LED ای نسبت به هر CCFL بهتر باشه. کلا استفاده از LED در مانیتورهای حرفه ای خیلی طرفدار نداره (چون نیازی بهش نیست)

خوب با این حساب کیفیت Dell G2410 که LED باید بهتر از "U2410 f باشه!
    درسته؟

1سوال دیگه >>>> میگم کیفیت HDMi و DVI توی مانیتورهای 24 اینچ فرق میکنه؟
    Last edited by mehrdad_joon; 02-01-2010 at 12:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •