در کل این لپتاپ با این رزولیشن هم ساخته میشود در در بازار ایران فقط مدل WXGA آن موجود هست.
در کل این لپتاپ با این رزولیشن هم ساخته میشود در در بازار ایران فقط مدل WXGA آن موجود هست.
سلام
منم اتفاقا این هفته می خوام برم و بخرم .
به نظر من اگه خوشگلی برات مهمه حتما برو تک تک این لپ تاپ ها و برندها رو ببین از نزدیک با عکس نمی شه انتخاب کرد (توشیبا و اچ پی هم مدلای خوشگلی داره ) . من خودم می خوام nw بگیرم
> شما که اهل بازی و فیلم هستی در نتیجه صفحه نمایش - 16.4- 15.5 برات مناسب تره تا 14
مرسي دوستان عزيز. ببينيد يه لپ تاپ با قابليت حمل آسان. زيبا و قوي. بازي که هر چي زور سيستمم برسه خوب. اما مهمتر واسه کاراي برنامه نويسي. 1555 خوبه اما زيادي بزرگه و قيافش هم از نزديک نديدم. فکر کنم 16 اينچي ها واسه جابجايي زياد مناسب نباشه. اين 14fx هم خوشکله و هم کيفيت و قيمت مناسبي داره. فقط بابت سي پي يوش نگرانم که نکشه و اگه بدونم جواب ميده که نظر اصليم رو همينه. سيستم داغونم سي پي يو athlon 64 2.8 با 512 رم و گرافيک جي فورس 5200 بود که تقريبا جوابگوي نيازهام بود. اما مهم آيندست. واسه همين وسواس دارم. اگر شما زحمت بکشين و بگين 14fx جواب ميده همينو بگيرم و باقيشو بزارم واسه وايمکس. Biostar جان. شرمندتم والله. اين ايسر هم خوبه اما بودجه تا 1350 فيکس دارم. به نظرت 14fx قشنگتره يا fw 550 ؟ 16 اينچ زياد نيست واسه من؟ بازم ممنونم از همه دوستان
آقا منم مي خوام 1555 بگيرم
يک سوالي داشتم درباره ال اي ديش
رزوليشن display چنده؟ تو ديجي کالا گفته 1080 × 1920 full HD
واقعا FullHD هست؟
قيمتش با گارانتي هاي مختلف از جمله سازگار چنده؟
ارزونترين قيمتش رو هم بگيد
ممنون
حالا خوبه جوابتون دادم که دوباره سوال میپرسید.
گفتم که WXGA هستند.
display :15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel
Truelife, glossy
خوب با توجه به بودجه ای که داری این مدل رو بخر:
CW-1LFX/Black
2.5 3MB 1066
4GB
320GB
Geforce GT230M
14.1 LED
DVD-RW
7
2.5
USA
HDMI
1.380T
30 تومنش رو خوب تخفیف بگیر
این مدل تا چند سال بی نیازت میکنه.
تشکر اما نصفه جوابمو دادي
کدوم گارانتي بگيرم ؟
قيمتش با گارانتي ها مختلف چنده؟
با اين کانفيگ
cpu 2.8 6 cach
ram 4
hard 500
vga ATI HD 4570 512MB Dedicated - 2000 MB
اندازه صفحه نمايش 15.6 اينچ
نوع صفحه نمايش High Definition LED Displays With TrueLife
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن 1080 × 1920
Li-Ion - 9 Cell
این رزولیشنی که میگی تو ایران نیست و اگر سایتی این رو زده بدون که اشتباه کرده.
قیمت هم بستگی به گارانتی داره که تهیه می کنی.
اما اکثر گارانتی ها قیمتی بین 1280 تا 1300 رو بر روی این دستگاه گذاشتند
ممنون
تو دو تا سايت دارند با اين رزوليشن ميفروشن!
bestbuy .ir , digikala .com
مرسي دادا .. زور خودمو ميزنم ... به نظرت بين هميني كه گفتي و ايسر 5739G كدومش رو بگيرم .. ميدونم كه قدرت اون از هر لحاظ بهتره اما قيافه كدومش بهتره؟ و مطمئنا صفحه نمايش سوني بهتر بايد باشه .. كدومش رو ترجيح ميدي؟ من تا عصر وقت دارم.. عصر ميرم واسه خريد .. قربونت داداش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)