این کدهایی رو که گفتید باید کجای برنامم قرار بدم
این کدهایی رو که گفتید باید کجای برنامم قرار بدم
یک برنامه جدید با نام آپدیت ایجاد کنید و یک دگمه بزارید مثلا انجام عملیات اپدیت و این سورس رو تو اون دگمه بزارید و یکبار برنامه رو اجرا کنید و فایل اماده است
البته قبل از اجرای این کد مسایل دیگه مثل اینکه
1-آیا بانک وجود دارد یا نه؟
2-آیا این آپدیت قبلا صورت گرفته یا نه؟
و.... را که به شرایط شما بستگی داره بررسی کنید و بعد نمونه کد رو اجرا کنید
در حقیقت من باید بانک رو از کامپیوتر مشتری به کامپیتوتر خودم انتقال بدم و بعد این تغییرات رو ایجادکنم؟ در این حالات اطلاعات قبلی بانک که در اون ذخیره شده حفظ میشه ؟ وایا بانک رو در کامپیوتر خودم باید در همون مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data قرار بدم
ممنون
نه اصلا احتیاجی به این کار نیست فقط کافی فایل exe مربوط به آپدیت رو به مشتری بدید تا فقط یکبار تو سیستمش اجرا کنه دیگه بانکش آپدیت میشهدر حقیقت من باید بانک رو از کامپیوتر مشتری به کامپیتوتر خودم انتقال بدم و بعد این تغییرات رو ایجادکنم؟
در کل بستگی به نحوه آپدیت شما داره ولی با این روش حفظ میشه مگه اینکه خودتون بخواهید اطلاعات رو پاک کنیددر این حالات اطلاعات قبلی بانک که در اون ذخیره شده حفظ میشه ؟
نه . اگه میخواهید بانک مشتری رو بیارید تو سیستم خودتون وقتی Attach میشه شما هنگام برنامه نویسی اصلا براتون مهم نیست که فایل تو چه مسیری قرار گرفته بلکه این خود SQL SERVER است که این کار رو میکنه در کل مهم نیست تو چه مسیری باشهوایا بانک رو در کامپیوتر خودم باید در همون مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data قرار بدم
ممنون
ببخشید بالاخر ه من متوجه نشدم باید بانک رو بیارم توسیستم خودم یا نه چون اگه بانک نباشه هنگام اجرای کد و نوشتن connection string باید بانک وجود داشته باشه که تغییرات روش اعمال بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)