تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: .:: HD2 با گارانتی پارس کامتل نخرید ::.

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدمت دوستان بگم که کامتل تو برخورد بد با مشتری زبانزد خاص و عام هستش ... کسانی که ال جی داشتن کاملا میدونن ولی چون ال جی زیاد محبوب نیست و عده خاصی دنبالشن کامتل کمتر شناخته شده .. تو کامتل روش برخورد رو باید بدونی.. این اتفاق که الان میگم تقریبا واسه همه میوفته ..
    میری اونجا و یه خانوم مودب بهت سلام میکنه و مشکل رو میپرسه بعد شما مشکل رو میگی و دیگه میبینی کم کم لحن طرف از مودب به طلبکار تبدیل میشه بعد اگه مشکل نرم افزاری و سیستم عاملی باشه که میگن به ما ربطی نداره اگه کار راحتی باشه انجام میدن اگه مشکلی نباشه و آپدیت بخوای بکنی( مثلا زبان گوشی ال جی ) پولشو میگیرن.... یا میگن ما برد گوشی رو گارانتی کردیم و از این حرف ها و اگه سخت افزاری باشه میگن که ما بازش میکنیم و اگه قطعشو نداشته باشیم باید خودت بری از بازار آزاد بخری بیاری تا ما واست درست کنیم .. و از این حرف ها و چند بار هم پاس کاری میشی.. و یه راه بیشتر نداری.. کاملا حق به جانب و کمی پررو باشی و بگی من با شما کاری ندارم و میخوام با مسول صحبت کنم و بعد که مسول رو دیدی کلی قلمبه سلمبه حرف میزنی و ایرادات رفتاری پرسنل رو میگی و خیلی شاکی برخورد میکنی و باید عصبانی باشی .. در این حالت مسئول اونجا دستور میده که مشکلتو حل کنن.
    یا علی
    مشکل اصلی من مسئول نمایندگی اصفهان کامتل بود که دور از جون شما رسمنا آدم نفهمی بود
    کسی که یه سی دی را می خواد از طریق میل یاهو بگیره باید بره سر کوچه آدامس بفروشه بیخود امده تو این کار جالب اینجاست میگفت ما هی سعی میکنیم اتچ نمیشه وسطش قطع میشه خوب آدم نفهم یاهو درسته فضا میده ولی نه اینکه تو بیای فایل های EXE و Zip را با حجم بالا توش بفرستی اونم با آی پی ایران

در کل کامتل باید همون اسباب بازی های LG را بفروشه

یه پسری امده بود اونجا یه گوشی ال جی نو خریده بود میگفت هی خاموش میشه خودش روشن میشه جالب اینجاست این بیچاره 4 بار امده بود در عرض 2 ماه برای گارانتی هر بار همون نسخه فریمور را براش میریختند دوباره بعد یه مدت همونجور میشد کلی بیچاره حالش گرفته بود
    Last edited by cheshm_asali; 10-12-2009 at 09:23.

2. این کاربر از cheshm_asali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

عجب ماجرايي
    كلا گارانتي در ايران معني خاصي نداره
    البته همه چيو نميگم
    شايد در بعضي موارد خوب عمل كنه
    cheshm_asali عزيز اون قسمت قرمز را ويرايش كنيد

4. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عجب ماجرايي
    كلا گارانتي در ايران معني خاصي نداره
    البته همه چيو نميگم
    شايد در بعضي موارد خوب عمل كنه
    cheshm_asali عزيز اون قسمت قرمز را ويرايش كنيد
    کوچیکش کردم ولی اجازه بدید باشه این نظر منه
    من سیروس هستم دوست عزیز

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مشکل اصلی من مسئول نمایندگی اصفهان کامتل بود که دور از جون شما رسمنا ..............
    تو تهران هم همینه.. کلا کامتل اینشکلیه..
    دیگه چون به اینجا ربطی نداره و مربوط به کامپیوتر هست من اینجا نمیگم اما خاطرات جالبی با گارانتی های معروف داشتم .. مثلا سازگار که کلی هم معروفه.. به هر حال که زیاد قصه نخور
    یا علی

7. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

یاس بهتره..................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من که اصفهان مشکلی ندارم احتمالا گوشی را هم میفروشم صبر میکنم از تلکام میخرم که بیمه هم داشته باشه هدفم اینه کسی دیگه ای مثل من از این شرکت خرید نکنه
    عزیز کلا تو ایران گارانتی مفهوم نداره و این شرکتهایی هم که گارانتی میکنند تو یه سری نصب نرم افزار کارشون درست هستش و گرنه اگه گوشی خراب بشه اونقدر آدمو الاف میکنند که هر کسی پشیمون میشه واسه پول اضافی که بابت گارانتی پرداخت کرده.
    اما شرکت یاس هم تو پک گوشیهاش کارت بیمه میزاره.و از این بابت نگرانی وجود نداره.

10. 6 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

خدمت بچه های گل شهرستان عارض بشم که طبق یک بررسی دقیق گارانتی واسه شهرستانیا ارزش نداره....دلیلش هم که کاملا مشخص هستش.

12. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •