تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کسی Jazz, Blues, Progressive .. گوش می ده؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چند تا نوازنده خوب در این سبک jazz معرفی می کنید ؟؟؟
    منظورتون واقعا نوازنده است؟ چون سبک jazz بیشتر بر پایه بداهه نوازیه و نوازنده ها صرفا نوازندگی نمی کنن.

سبک jazz یک سبک بزرگه که حداقل 10 تا شاخه اصلی و دهها زیر شاخه داره، من چند تا از آلبومهای خیلی مشهور را بهتون معرفی می کنم ببینین خوشتون میاد.

Miles Davis - 1959- Kind of Blue
    Dave Brubeck - 1959 - Time Out
    John Coltrane - 1961 - My Favorite Things
    Herbie Hancock - 1973 - Head Hunters
    Weather Report - 1971 - Weather Report

2. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

منظورتون واقعا نوازنده است؟ چون سبک jazz بیشتر بر پایه بداهه نوازیه و نوازنده ها صرفا نوازندگی نمی کنن.
    سلام
    ممنون بابت معرفی البومها

این قسمتش را بیشتر می تونید برایمان توضیح بدید ؟

پیشاپیش از وقتی که برای ما قرار میدید تشکر می کنیم .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت معرفی البومها
    این قسمتش را بیشتر می تونید برایمان توضیح بدید ؟
    پیشاپیش از وقتی که برای ما قرار میدید تشکر می کنیم .
    خواهش می کنم.
    منظورم این بود که نوازنده، عموما به کسی اطلاق می شه که آهنگی را که یک نفر دیگه ساخته و یک نفر دیگه تنظیم کرده اجرا می کنه. در سبک Jazz نوازنده ها معمولا در چارچوب تعیین شده، بداهه نوازی می کنن یعنی بعبارتی خودشون در بوجود آوردن آهنگ سهیم هستن، بخاطر همین توی این سبک، نوازنده خالی کم داریم. صرف نواختن یک آهنگ اهمیت عمده ای نداره بلکه خلاقیت نوازنده در آهنگسازی و بداهه نوازی عامل مهم محسوب می شه.
    از این جهت سوال شما کاملا به جا بود( منتها من ترجیح می دم از عبارت موزیسین استفاده کنم که کلی تره)

5. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اول در مورد Blues و Jazz. فقط گری مور رو میدونم که بیشتر بلوز کار میکنه. وگر نه یه آلبوم پراگرسیو به نام الدورادو داره که خیلی جالب بود. Jazz هم زیاد گوش ندادم . فقط Benny Goodman.

اما Progressive Rock زیاد گوش دادم. Pink Floyd و Camel و Yes و ... از قدیمیها رو که باید گوش داد. کمی هم Ruh و Uriah Heep و ELP . اما از جدید تر ها، حالا چه پراگرسیو راک یا چه پراگرسیو متال چند گروه رو نام میبرم که همشون گروه های خوبی هستن. دستۀ اول رو تمام کارهاشون، اعم از آلبوم ها،EP ها و سینگل هاشون رو + چندین DVD کنسرت هاشون رو (در صورت وجود) دارم و از نظر من بینظیر هستن. گروه دوم رو هم که نام میبرم یا زیاد گوش نکردم یا اصلاً هنوز گیرم نیومده اما همشون گروه های بزرگی هستن که من دنبال کارهاشون هستم. (اگه دارید ما رو دریابید)

گروه 1:
    Dream Theater که همه میدونن از لحاظ تکنیک همشون استادن ولی خیلی ها نمیتونن باهاشون ارتباط برقرار کنن. من کاملاً میتونم و لذت میبرم. میشه گفت که کسایی که با پینک فلوید حال میکنن از یک دسته از آهنگهای این گروه که ملایم تر هست حتماً خوششون میاد.

Opeth هر چند که تلفیقی از پراگرسیو راک و متال هست با Death Metal که یونیک هست اما تو دستۀ پراگرسیو قرارش میدن. بیشتر! آلبوم 2003 به نام Damnation کاملاً Clean Vocal هست و میتونه نقطه استارت باشه. در کل با حرف دوستان که گفتن بی روح هست مخالفم اما قبول دارم که یک سردی خاصی داره. برای من که بینظیر هست. امروز با یکی از آهنگهای آلبوم 2005_Ghost Reveries به نام Isolation Years خیلی حال کردم. ملودیک و غمگین.

Porcupine Tree گروه خیلی خوبی هست. میشه کارهاشون رو به سه بخش تقسیم کرد. البته نه به این معنی که کاملاً مجزا باشن. سالهای ابتدایی و 3 تا آلبو اولشون که سایکدلیک و امبینت و پراگرسیو راک دهۀ 70 کار میکردند. برای همین لقب پینک فلوید جدید رو گرفته بودند. آلبوم های میانیشون که اکسپریمنتال تر بود با حتی کمی حالت پاپ که من خیلی خوشم نمیاد از این دوره. و شروع حرکت به سمت متال بود. آلبوم های آخری که 2005 و 2007 رو میبشه نام برد که بیشتر به سمت پراگرسیو متال اومدن اما نه به سبک دریم تی اتر. خیلی آلبوم های عالی هستن. و آلبوم آخرشون که من خیلی خوشم نیومد هرچند که فقط یک بار گوش کردم.

Ayreon که تلفظش یکم سخته. تو خود آلبوم هاش دو جور گفتن. ای ری آن و ار اون (Eyri-on و Are-oun). نمیشه خوب توصیفش کرد . در اصل یک گروه نیست. یک پروژه هست که توسط مغز متفکر نابغه ای به نام Arjen Antoni Lucason اجرا میشه. از سال 95 تا 2008 سعی شده که یک داستان رو توسعه بدن. البته غیر از آلبوم بی نظیر 2004_Human Equation که خیلی نتونست تو داستان جاش بده. یعنی مثل یک سریال هست که هر آلبوم یک قسمت از اونه. دقیقاً نمایش نامه ای هست که هر آلبوم یه 10 - 12 تایی شخصیت داره که هر کدوم رو یک وکالیست اجرا میکنن. و نوازنده های خیلی بزرگی هم کار میکنن. توصیف سبکش هم مشکله. مخلوطی از پراگرسیو راک و متال و سیمفونیک و امبینت و سایکدلیک و .. هست. بعضی ها میگن یه سبک جدیده.

ARK پراگرسیو متال خیلی خوب. اما فقط 2 تا البوم دادن که اولی بیشتر شبیه دمو بود. اما دومی ترکونده. یک وکالیست نروژی داشت به نام Jorn Land (یورن) که من مخلصشم.

Russel - Land یک گروه موقتی که همین یورن لند با راسل آلن، وکالیست Symphony X با هم کار کردن. بینظیره. عالیه. آلبوم 2007 از 2005 خفن تره.

Transatlantic یک سوپر گروپ پراگرسیو راک هست که بیشتر تو مایه های گروه هایی غیر از پینک فلوید کار میکنن. مایک پورتنوی + بیسیست ماریلون + یه نفر از King X و اون یارو خواندۀ اسبق Spik's Beard با هم کا کردن. یک کم مایۀ سیمفونیک داره. عالیه.

Pain Of Salvation گروه پراگرسیو متال فوق العاده جالبی هست که 2 تا آلبوم The Perfect Element I به سال 2000 و Remedy Lane به سال 2002 شاهکار هاشن. نفر اصلیش که خواننده و گیتاریست هست تا حدی تحت تاثیر طرز اجرای راجر واترز هست. گروه بی نظیریه.

Queensryche که پراگرسیو متال هست که مایِ متالش بیشتره. آلبوم سال 1988 به نام Operation mindCrime استثناییه! یک کانسپت آلبوم بزرگ. اونو همردیف The Wall پینک فلوید و Scene From Memory دریم تی اتر قرار میدن.

مارتی فریمن (فریدمن؟) گیتاریست اسبق مگادت چند تا آلبوم سولوی جالب داره که بیشتر پراگرسیو راک هستند.

و البته آلبوم های سولوی دیوید گیلمور و راجر واترز رو هم فراموش نکنید. کار زیاده1

گروه دوم شامل گروه هایی هستند که همشون گروه های بزرگی هستند اما یا من کار ندارم ازشون یا خیلی کم دارم یا اگه مثل Symphony x همشون رو هم دارم خیلی گوش نکردم. گروه هایی مثل Echolyn ، Fates Warning ، سوپر گروپ Liquid Tension Experiment ، گروه Mastodon و OSI ، Spik's Beard، Andromeda و خیلی های دیگه.

از گروه Shape of Despair هم که احتمالاً Doom Metal هست هم خیلی خوشم اومد.

7. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کیوسک اولین و تنها گروه بلوزیه که به کارهاش گوش میدم.

فقط می خوام بدونم سبکشون بلوز خالصه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کیوسک اولین و تنها گروه بلوزیه که به کارهاش گوش میدم.

فقط می خوام بدونم سبکشون بلوز خالصه؟
    نه، ولی عناصری از بلوز هم توی موزیکشون هست.

10. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حدس می زنم لیریک و مضمون آهنگای کیوسک هم یکی از اون عناصره نه؟

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من قبلا ها خیلی متال سنگین گوش میدادم. اما با گوش دادن دریم تیاتر کلا چند سالی هست که سلیقه ام به سبک سبکهای پراگرسیو و جز تغییر کرده.
    تو راک و متال ها از dream theater / fates warning / canvas solaris / redemption / spiral architect / ark خوشم میاد
    تو جز هم فعلا در حال آشنایی با چند تا گروه اینا هستم ولی تا حالا از
    Kirk Whalum
    Kilauea
    Fourplay
    Filla Brazilla
    Fareed Haque
    Laco Tayfa
    خوشم اومده.
    Last edited by morbidtale82; 22-12-2009 at 21:51.

13. این کاربر از morbidtale82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه مدت هم پراگرسیو دث متال گوش میدادم. اما الان کمتر. تو این سبک از اینا خوشم میومد:
    death / martyr / cynic / quo vadis
    مارتیر بی نظیر بود. به خصوص آلبوم 2001 شون.

15. این کاربر از morbidtale82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    هویجوری عنوان تاپیک به نظرم جالب اومد گفتم نظرمو بگم ...
    داشتم پست های قبلی رو میخوندم "پراگرسیو دث متال" برام نا آشنا بود یعنی پیشوند اش!

تا اونجایی که میدونم یه "Progressive Metal" یا به اختصار "prog metal"داریم و یک "Technical death metal'' که اون اختصار اش "Tech Death" هست ...که هر کدوم خودش زیر شاخه ی یه سبک دیگه است ...
    (اولی زیر شاخه ی Heavy Metal هست دومی هم زیر شاخه ی Death Metal تشریف داره)
    اما این یکی جدید بود!توی این سبک هایی هم که گفتم استاد اول و آخرش Chuck Schuldiner بزرگ بود که در گذشت ...
    بعد اون خواستن گروه هایی پا جای پاش بذارن اما نتونستن از جمله بند "Dragon Force" با اون "Speed Metal" اش!
    اما پر واضحه که هیچ کس Chuck نمیشه ...آهنگ Painkiller اش رو بشنوید تا دیگه به بقیه ی سولو های سرعتی خنده تون بگیره ... روحش شاد ...باز از Judas Priest هم نمیشه اسمی نبرد چرا که همین آهنگ قبلیه یه ریمارک از آهنگ ایشون به همین نامه ...در سبک "Blues" هم بیش از همه Eric Clapton رو قبول دارم ...خواننده های ایرانی هم "عارف" و فریدون فروغی" و "فرهاد" خیلی به این سبک نزدیک اند ...

Dream Theater
    هم به نظر من همه لطف اش به چان پتروچی اش هست و در درجه ی دوم اون درامر خوش تیپ اش!!
    از این گروه آهنگ "گلسکوو کیس" رو به شدت پیشنهاد میکنم ...

Jazz هم حرفه ای دنبال نمیکنم ...

17. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •