راه حلت درست نبود به هر حال مرحله رو رد کردم.نوشته شده توسط مومن خدا
راه حلت درست نبود به هر حال مرحله رو رد کردم.نوشته شده توسط مومن خدا
خب آخه من اونطوري به مسلسل ها رسيدم الن كدوم مرحله هستي؟
تمومش کردم.
مراحل بازی زیاد نیست و گرافیک جالبی داره. بازی روی ساده زود تموم می شه اگه می خواین زود تموم نشه رو ساده بازی نکنین.
اگه کسی مشکلی داشت می تونه بپرسه.
آقا من رو اون پلم!كه تو قسمت برفيه!2تا تانك ميآد هر كاري ميكنم منفجر نميشه!چي كا بايد بكنم؟(قايقهارم تركندم )ممنون
اين بازي خيلي قشنگ هستش
موتور بازي عاليه . گرافيكش هم جالبه ولي بايد روي در و ديوار ها كه اگه تير زدي خوب معلوم باشه .
فقط يه بدي داره مرحله هاش خيلي كم و خيلي سخت هستند . مثلا مرحله ي آخر بدون كد تقلب غير ممكنه !
آره تو درجه سختش بازی مشکله ولی اگه رو درجه پایین تر بازی کنی میتونی مراحلشو راحت و بدون کن نقلب بری.....
سلام من اين بازي رو خيلي ميپسندم! خيلي جالبه با اينكه انتظار يه بازي استراتژيك مثل نسخه خاي قبلي رو داشتم ولي وقتي كه نصب كردم خيلي خوشم اومد با اينكه طرفدار باز يهاي استراتژيك هستم ولي اين از همه اكشن ها برام جالب تر بود البته ساده هست و زود تموم ميشه حالا چه رو آسون و چه روي سخت زياد مشكل نيست ولي در كل عاليه دفعه اول كه بازي رو نصب كردم تا 3 شب خونه نرفتم و توي شركت موندم بعد چنان كتكي از عيال خورديم كه بيا و ببين!!!
دوستان شماها چرا انقدر تاپیکهای قدیمی رو به روز میکنید ؟!
آخه این بازی مال پارساله .
در مورد گرافیک این بازی که با سیستم های ضعیف خیلی خوب جواب میده . مرحله هاش خیلی کمه و تنوع اسلحه خیلی کمه
شما بايد بري تو يكي از اتاق ها و مين هاي ضد تانك برداري بندازي رو پل تا تانك ها منفجر شه
سلام. من تو مرحله دوم موندم.پلها رو منفجر کردم.نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.هر چی از اونارو با تیربار میکشم دوباره میان.sniper هم که مونده اونطرف پل.لطفاً منو راهنمایی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)