تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدام یک مارک های زیر را برای خرید لب تاپ بالای 3 میلی

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Apple

11 50.00%
  • Dell

3 13.64%
  • Sony

3 13.64%
  • سایر موارد

5 22.73%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لب تاپ حرفه ای تا سقف 3.500

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید لطفا اما
    آقا لطفا این نظر خواهی رو تغییر بده
    dell رو بکن alienware
    و اگه قصد نظرخواهی مدلهای قدرتمند رو داری ابتدا مدلها رو بشناس و بعد نظر خواهی کن

تو ایران کسی این مدلها رو نمیشناسه و کسی هم وارد نمیکنه از اساس نیازی هم به این دستگاها نیست برای افراد متفاوت فقط عرضه میشه و نظر خواهی از اساس اشتباه

apple هم جز ،نرم افزارهای انیمیشن و گرافیک نرم افزار SIMULATOR اینجا نداره که شما و دوستت تو اجرا اون رو 4 گیگ موفق نبودی
    این دوستم HESAM کاملا درست گفت اما شما قصدت اینه که یه لپ تاپ گرون و متفاوت با دیگران بگیری
    اسمه برنامه ای که به رم 8 گیگ نیاز داره رو میگی؟؟
    خیلی ممنون

انیمیشن TOY STORY که نمیسازی؟؟
    میسازی؟؟
    اول از شما ممنونم که نظر دادی

اما فراموش نکن اگر قرار باشه بخوایم اینجوری جواب کسانی رو که بین 2 راهی گیر کردن و میخوان تصمیم بگیرن بدین کار درستی نیست

شما یه جوری میگی انگار که من مرض دارم 8 گیگ بگیرم و یا دارم پوض میدم

اولا سیمولیتو یک نوع برنامه به حساب مییاد ( البته خیلی ها به چشم بازی نگاه میکنند )

من منظورم Flight Simulator هست چون من خودم دانشجوی خلبانی هستم وبا این برنامه هم زیاد کار میکنم حتی العان با کمک چند شرکت معتببر در حال آماده سازی و طراحی شبیه ساز کامل شهر کرج و غرب تهران هستم که خیلی رم نیاز داره یه جورایی مثل ساختن همون انیمیشن TOY STORY هست

به هر حال میخواستم بگم که من امروز نمایشگاه بودم اما تعداد ساندویچ و کاغذ های تبلیغاتی بیشتر از محصولات داخل نمایشگاه بود و این که اطلاعات خوبی هم در مورد لب تاپ پیدا نکردم

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اينها بالاترين دسكتاپهاي جهان رو كانفيگ سفارشي ميكنند و هيچ نوت بوك يا وسيله قابل حمل و نقلي در حد اينها پيدا نميشه
    اما اگر واقعا سيستم قابل حمل و نقل تا اين حد نياز داري و بودجشو داري
    اول سيستم رو از اينجا كانفيگ كن
    بعد ايشالله كه دوستي فاميلي در آمريكا داري
    با كرديت ايشون يا خودت مبلغ دلاري آنلاين بده و آدرس اون رو براي shipping بگو
    بعد به يه آدرس تو كيش بگو بفرسته منطقه آزاده ديگه
    اگر جا نداري به يه هتل يا با دانشگاه كيش تنظيم كن بفرسته اونجا
    از اونجا هم خودت برو.منتها از جعبش در بيار بذار تو كيف كه سپاه فرودگاه اونجا وسيله شخصي محسوبش كنه
    يا اينكه بدن به يه مسافر كه از آمريكا بياره منتها از جعبه دربياره بيرون كه گمرك نخوره

مدل 17.3 اينچ alienware طراحي قديمي داره بيشتر براي گيم طراحي شده
    alienware رو تازه DELL خريده فرصت هم نكرده طراحي جديد بكنه
    اما اگه بحث كاره، sager بايد بگيري طراحيش جديد استاندارد جديد 18.4 اينچ

اما كانفيگهاي اختياري ALIENWARE‌ قويتره

احتمالا ماليات هم روش ميخوره قيمت 5400$ بدون بلوري كه براي كار بهش نياز نميشه

و مدلهاي apple نبايد به كارت بياد كانفيگهاي 4 گيگ بيشتر هم نداره نرم افزاره شما هم احتمالا با مك سازگار نيست
    اميدوارم اگه قصدت واقا كاره ديگه خودت رو اينجا درگير نكني چرا كه تو ايران پيدا نميشه و زودتر بري براي تصميم گيري

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

با درود.نظرات خوبی داده شده.ولی نظر شخصی بنده فرق دارد.در ایران میتوانید hp dv7 یا نهایتاًdv8 را با Core i7 M و 6GB DDR3 1333 و 1TB HDD و Nvidia GT 230M با قیمت کمتر از 2.300 از نمایندگی رسمی مثل شرکت myhpتهیه نمایید که سیستمی قوی و آینده دار است و از نظر پشتیبانی و تا حدی هم گارانتی خیالتان راحت تر است تا اینکه بروید و از انگلستان تهیه نمایید.

4. این کاربر از Gesher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين رو هم ميشه از hp امريكا كانفيگ كرد.
    HP ENVY 15 beats limited edition series
    کد:

3300 دلار

6. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده 4225$

8. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نظر

با درود.نظرات خوبی داده شده.ولی نظر شخصی بنده فرق دارد.در ایران میتوانید hp dv7 یا نهایتاًdv8 را با Core i7 M و 6GB DDR3 1333 و 1TB HDD و Nvidia GT 230M با قیمت کمتر از 2.300 از نمایندگی رسمی مثل شرکت myhpتهیه نمایید که سیستمی قوی و آینده دار است و از نظر پشتیبانی و تا حدی هم گارانتی خیالتان راحت تر است تا اینکه بروید و از انگلستان تهیه نمایید.
    HP نماينده رسمي نداره تو ايران.اينا فقط تو اين برند فعاليت ميكنند.
    از يك واسطه به اسم شركت REDINGTON GULF FZE ‌استفاده ميكنند.

منم نظرم همينه كه ارزونتر بگيرن اما سري HP PAVILION طراحي قديمي و مادربرد قديمي داره و با استفاده از CPU هاي COREi7 فشار زيادي پيدا ميكنند و شديدا گرم ميكنند
    يا بايد منتظر مدلهاي ENVY باشه
    يا بايد كانفيگ مورد نظرش رو به يكي از شركتهاي واردكننده بده كه براش وارد كنند يا بايد منتظر بمونه يا بايد از آمريكا سفارش كانفيگ بده
    نه انگلستان كه قيمتها سر به فلك ميكشه
    گرافيك 230M هم زياد جالب نيست

10. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ببخشید ولی مگر در تاپیک قبلی که زده بودین به پاسخ مورد نظر نرسیدین که یک تاپیک جدید میزنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببخشید ولی مگر در تاپیک قبلی که زده بودین به پاسخ مورد نظر نرسیدین که یک تاپیک جدید میزنید؟
    نه دیگه دوست عزیز

من که در اول تایپیک گفتم چون به نتیجه نرسیدم این تایپیک رو باز کردم

اگر به نتیجه رسیده بودم که دیونه نیستم هم وقت خودمو و هم دوستان عزیز رو بگیرم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

نه دیگه دوست عزیز

من که در اول تایپیک گفتم چون به نتیجه نرسیدم این تایپیک رو باز کردم

اگر به نتیجه رسیده بودم که دیونه نیستم هم وقت خودمو و هم دوستان عزیز رو بگیرم
    خوب در پاسخ به شما همه ی دوستان میگن که تا این حد هزینه کردن برای لپتاپ کار درستی نیست و با حدود ۱۷۰۰ میشه یک نوت بوک خوب خرید .
    برای هزینه های بیش از حد هم مدل HP ENVY رو دوستان میدن دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

HP نماينده رسمي نداره تو ايران.اينا فقط تو اين برند فعاليت ميكنند.
    از يك واسطه به اسم شركت REDINGTON GULF FZE ‌استفاده ميكنند.

منم نظرم همينه كه ارزونتر بگيرن اما سري HP PAVILION طراحي قديمي و مادربرد قديمي داره و با استفاده از CPU هاي COREi7 فشار زيادي پيدا ميكنند و شديدا گرم ميكنند
    يا بايد منتظر مدلهاي ENVY باشه
    يا بايد كانفيگ مورد نظرش رو به يكي از شركتهاي واردكننده بده كه براش وارد كنند يا بايد منتظر بمونه يا بايد از آمريكا سفارش كانفيگ بده
    نه انگلستان كه قيمتها سر به فلك ميكشه
    گرافيك 230M هم زياد جالب نيست
    با درود دوباره.طراحی مادربورد قدیمی نیست دوست من.وقتی کنترلر حافظه از داخل North Bridge به CPU انتقال پیدا کرده باید توجه کنید که چیپستهای پل شمالی و به تبع آن پل جنوبی هم تغییر یافته اند.چیپستها تغییر کنند طراحی مادربورد بطور کامل تغییر پیدا کرده.نیازی به بحث در این باره داشتید درخدمتم اما در این تاپیک نیاز به بحث تخصصی در این موضوع نیست و تاپیک جدید باز کنید درخدمت خواهم بود...
    گفتید به مادربورد فشار زیادی وارد میشود و گرم میشود! دوست من زمانیکه شما خصوصاً از یک گرافیک قوی استفاده کنید ولی تهویه ی مستقل نداشته باشد آنوقت به سیستم فشار می آید و داغ میکند.در تاپیکهای دیگری دیده ام خود شما روی همین مطلب اصرار نموده بودید و دلیل سوختن چیپ گرافیک را همین عنوان کرده بودید.پس در این حال نباید گرافیک 230M با توان مصرفی مناسب 23W را غیر جالب بدانید...
    وانگهی درباره ی نداشتن نماینده ی رسمی اظهار نظر کردید.بله اگر به این شکل بخواهیم قضاوت کنیم تقریباً هیچ برندی در ایران نمایندگی رسمی ندارد مخصوصاً که تحریم ها را هم در نظر بیاورید.ولی این مزیت وجود دارد که شرکتهایی مانند myhp و iranhp بخش خدماتی مناسبی برای پاسخگویی پس از فروش برای مشتریان دارند و این بسیار بهتر از آنست که طبق پیشنهادهای قبلی تان لپتاپی را از انگلستان وارد کنیم آنهم مارکی مانند sagerکه در این کشور کاملا ناشناس مینماید.همچنان معتقدم سری DV7 و DV8 را از بازار داخلی خریداری کنند و مطلقاً عطای لقای کانفیگ های نجومی را به لقایشان ببخشند.

15. این کاربر از Gesher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •