تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سوالات زیبراشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز... سری جدید سوالات رسید... بشتابید...

1. چرا وقتی تو زیبراش میخوام خروجی دیسپلیس بگیرم، بعد از زدن دکمه ی مورد نظر هیچ اتفاقی نمیفته؟!!!
    یه دیواید که کم کنم یه کارایی میکنه، اما باز به صورت تصویر نمیده!!!
    اگه میشه روش صحیح دیسپلیس گرفتن تو زیبراش 3.1 رو بگید. اگه واسه اینکار محدودیتی هم داره بگید.

2. این یکی به مکس مربوط میشه. مناسبترین متریال یا شیدر واسه کاراکتر( هم رئال و هم یه خورده فانتزی) چیه؟

3. نرمال مپ و دیسپلیس مپ رو کجای کدوم متریال باید بکار برد؟( یعنی اول بگید کدوم متریال واسه کاراکتر خوبه، بعد اون دوتا مپ رو کجای این متریال باید استفاده کرد؟)

تشکرات ویژه...

2. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

1- بعد از زدن دکمه displace اگه یه نگاه به بخش Alphas بندازی میتونی دیس مپ رو پیدا و export کنی
    2- مناسبترین شیدر Sub Surface Scatteringهست که هم واسه real استفاده میشه هم فانتزی
    3- normal map رو باید یه مپ Normal Bump توی بخش بامپ وارد کرد و اونجا مپ نرمال رو اضاف کرد
    در مورد دیسپلیس هم که جای خودش رو داره یعنی Displace map
    راستی واسه normal bump میتونی از utility normal map ... و واسه دیسپلیس هم از utility displacement map استفاده کنی

4. 2 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حمید جون مرسی...
    من واسه دیسپلیس میرفتم تو قسمت تکسچر بجا آلفا...!! (یکی نبود بگه بابا یه سانت بالاتر رو یه نگاه بنداز!!)
    اون حل شد. اما:
    1. من واسه کار، 7 تا دیواید زدم ولی رو دیواید 7 دیسپلیس یا نرمال نمیده. میارم رو 6 جواب میده!
    2. خب از این شیدرهای SSS کدوم مناسبتره؟! اونی که دیسپلیس داره یا...؟
    3. تو مکس هم واسه دیسپلیس یه کارایی کردم اما یا یه دست نرمش میکرد یا نویز و برجستگیهای عجیبی نشون میداد!
    تو یه آموزش خارجی دیدم یه کارایی میکرد و بعد تنظیمات رندر رو هم درست میکرد تا مدل خودشو خوب نشون بده!

6. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

1- واسه گرفت displace یا normal مپ باید به پایینترین level از دیواید رفت ( پایینترین تا جایی که به مدلی که با دیسپلیس یا نرمال رندر میشه ضربه زده نشه و اونقدر هم high poly نباشه که سرعت رو توی مکس پایین بیاره مدلی رو با همون لولی که ازش مپ میگیری باید به مکس Export کنی )
    2- بستگی داره اگر میخوای از normal bump استفاده کنی اونی که دیسپلیس نداره بهتره و سریعتر رندر میکنه اما اگه میخوای از Displace مپ استفاده کنی دومی که دیسپلیس داره بهتره ولی سرعت رندر رو پایین میاره
    3- باید مدل low poly ت واسه نرمال مپ یا دیسپلیس fine شده باشه و uv ها هم ردیف باشند
    ببین SSS رو که دادی وارد bump shader ش شو برای مپ none گزینه normal bump رو انتخاب کن بعدش normal map ت رو واسه اسلوت normal بزار اگه دو مورد بالایی هم Ok باشه این بهoth همترین حالته
    ضمنا واسه Normal bump روی مدل low poly ت یه Turbo smooth هم بزاری بهتر میشه

8. 2 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حمید جان اینایی رو که گفتی کاملا درسته! اتفاقا تو همون آموزش خارجیه هم گفته بود یه توربو اسمود بده به مدل!
    ولی وقتی ما با دیسپلیس جزئیات رو میدیم و نرم میکنیم، دیگه توربو اسمود واسه چیه؟! آیا باعث میشه که مدل شکل بهتری بگیره یا فلسفه ای دیگه داره؟
    بعد این قسمتی که گفتی:

واسه گرفت displace یا normal مپ باید به پایینترین level از دیواید رفت
    با همون لولی که ازش مپ میگیری باید به مکس Export کنی
    این مپی که میگی منظور همون دیسپلیسه؟!!
    اگه آره، چه نیازی هست که واسه مقدار دیوایدی که وارد مکس میکنیم دیسپلیس همون دیواید رو بگیریم؟!
    مگه قضیه ی دیسپلیس این نیست که با کمترین دیواید، مدل رو ببریم تو مکس و با بالاترین دیواید، دیسپلیس و نرمال بگیریم؟
    راستی من میخوام هم نرمال بگیرم و هم دیسپلیس! اینجوری کدوم SSS به درد میخوره؟ فکر کنم همون دیسپلیسیه، آره؟

شرمنده اینقد وقتتو میگیرم ها... نمیدونم چرا بقیه ی دوستان از الطافشون ما رو بهره مند نمیکنن؟؟؟!!!!!!!!

خیلی ممنونم حمید جان، خیلی زحمت میکشی، توضیحاتت واقعا عالین ...

10. 2 کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

همایون جان
    ببین توی زی براش باید رفت روی اون لولی که میخوای به مکس اکسپورت کنی و Normal Bump و Displacement مپ رو روی همون Level بگیری ( حالا این لول مثلا پایینترین لول هست )
    زی براش میاد Normal map رو یا Zmapper میندازه روی اون لول پایین و بهت یه Preview هم میده فلسفه اینه
    واسه Displace هم این مسئله صدق میکنه
    اون Turbo Smooth هم واسه Normal Bump گفتم نه دیسپلیس . من که باهاش مدلم بهتر و تمیزتر شد تجربه شخصیه
    چه نیازی هست که واسه مقدار دیوایدی که وارد مکس میکنیم دیسپلیس همون دیواید رو بگیریم؟!
    ببین زمانی که شما دکمه Displace رو میزنی یا Normal bump رو میگیری در واقع این مپ از بالاترین Level گرقته میشه نه همون Level ی که انتخاب هست
    راستی من میخوام هم نرمال بگیرم و هم دیسپلیس! اینجوری کدوم SSS به درد میخوره؟ فکر کنم همون دیسپلیسیه، آره؟
    ببین نمیدونم این ترکیب نتیجه بهتری داشته باشه یا نه ولی اگر میخوای جفتشون رو داشته باشی باید یه Utility Bump combiner بزاری بعد واسه Shading ش از SSS fast skin displace استفاده کنی و مپ بامپ رو هم به هون شکلی که گفتم توی قسمت Bump 1 بزاری

یا بر عکسش Utility displace combiner بزاری اونوقت مپ بامپ توی همون SSS و مپ دیسپلیس توی utility ...
    Last edited by hrgh2; 22-12-2009 at 10:14.

12. 2 کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایول پسر دمت گرم...
    روشنم کردی...

واسه اون توربور اسمودی که گفتی چندجا از حرفه ای ها خوندم که خوبه! تو هم بهشون اضافه شدی.
    اما واسه دیسپلیس و نرمال، با هم که صددرصد جواب بهتری میده، اما دیگه برمیگرده به مهارت خودمون!

و سوال این پست، مدلی که من داخل مکس زدم خیلی لوپولیه، واسه دیسپلیس با جزئیات موردی نداره؟ یا باید بیشتر تو مکس روش کار کنم؟
    درباره ی این رتوپولوژی هم اگه بگی خیلی خوب میشه! روشش رو به صورت کلی بگو...

بازم تشکر میکنم...

14. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Warden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تربت سی تی :دی

پيش فرض

و سوال این پست، مدلی که من داخل مکس زدم خیلی لوپولیه، واسه دیسپلیس با جزئیات موردی نداره؟ یا باید بیشتر تو مکس روش کار کنم؟
    درباره ی این رتوپولوژی هم اگه بگی خیلی خوب میشه! روشش رو به صورت کلی بگو...
    نه موردی نداره اینکه مدلت زیاد پلی نداشته باشه
    ولی بازم بی تاثیر نیس ...............
    به نظرم اگه مدلت به عنوان مدل Final نیستش یکم دیگه پلی بهش بده
    ضمن اینکه UVW رو هم تصحیحش کن !

ریمش یا ریتپولژی بیشتر به این دلیله که ارایش Edge ها مث ارایش ماهیچه های بدن باشه
    و یه سری مشکلات رو تو UVW و ریگ و اسکین بوجود نیاد

و بطور کلی میتونم بگم مدلت رو با تعداد کم پلی به بیشترین هدفی که داری برسونی

نو کرتم

16. 2 کاربر از Warden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •