حامد جان من ال اچ 70 دارم ولي اين منو اصلاً ظاهر نشد .درسته شايد بعضي از مدلها پشتيباني نمي كنند ولي بقول شما من اونو از بانه خريدم كه شما گفتيد مدلهايي كه از بانه تهيه بشه اين قابليت رو اكثراً دارن
حامد جان من ال اچ 70 دارم ولي اين منو اصلاً ظاهر نشد .درسته شايد بعضي از مدلها پشتيباني نمي كنند ولي بقول شما من اونو از بانه خريدم كه شما گفتيد مدلهايي كه از بانه تهيه بشه اين قابليت رو اكثراً دارن
روی مدل LG M2794DP منوی مخفی جواب می دهد کد 0000
شما از بانه خريدي؟
چون بپس مدلت بايد lh70r باشه شما همين طوري هم مي توني فايل divx بببيني مشكل نداره تا بلوتوس هم كه داره اينا رو مدل شما پيش فرض البته اگه بتوني hd كني خوبه mkv هم باز ميكنه
بچه ها من هم lh50 دارم اون گزینه ی HD را هم فعال کردم ولی پخش نکرد چرا؟ اصلا lh50 این امکان را داره؟
نبايد مشكل داشته باشه mkv يا avi كه به صورت hd بايد بتونه اجرا كنته البته تو انجمنهاي خارجي براي تبديل دوتا فايل گذاشته كه متاسفانه مدلهاي كه شما داريد و من داشتم چون اسيايي بهش نميخوره
از اول فایلهای avi را بخش می کرد ولی فایلهای mkv را پخش نمیکرد که بعد از فعال کردن گزینه ی HD باز هم فرقی نکرد.چرا؟
نميدونم بايد فرق كنه تلويزيون شما full hD?
شايد فايل mkv فول اچ دي بوده و تلويوزيون شما فول اچ دي نباشه
بله lcd بنده fullHD هستش .
مگه lh50 بدونه fullHD هم میشه ؟
کسی از بچه ها lh50 داره که این گزینه را تست کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
به خدمت دوست عزيز برسمونم راستش اون كاري كه ميگم شامل دو مرحله اول رسوندن به ورژن 314 بدش كه اينجا رسوندي ميتوني usb رو باز كني سپس ارتقا ورژن بالاتر متاسفانه اين فايلهاي كه من دارم وهرچي گشتم هم براي مدلهاي كه براي خاورميانه توليد ميشه نيست براي مدلهاي ارويايي اگه حالا نتونستي mkv باز كني شايد بهخاطر اينه
ابا فايل avi كه كيفيت hd يا full hd باشه رو تونستي باز كني يه تستي كن
میشه این 2مرحله را توضیح بدی که چه طوری هستش و این فایلها چی هستند .
اگه میشه این فایلها را برای ما هم بزارید شاید بشه ارتقا بدیم .
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)