شما که داری اینقدر خرج میکنی از رم کم نزار
اگه میتونی 1600 یا 1800 بگیر
فکر کنم رم تیم 6 گیگ با باس 1600 - 50 الی 60 تومن گرونتر باشه ولی به نظرم می ارزه
شما که داری اینقدر خرج میکنی از رم کم نزار
اگه میتونی 1600 یا 1800 بگیر
فکر کنم رم تیم 6 گیگ با باس 1600 - 50 الی 60 تومن گرونتر باشه ولی به نظرم می ارزه
ممنون از راهنماييت شايد اگر پولم برسه همين كار رو بكنم.
باز هم هر كسي نظري براي هر چي داشت بگه.
آقا يه سوخت اساسي دادم اونم اينه كه مادربوردي كه گفتم ديگر گير نمي ياد وبايد مدل بالاي اون كه ex58-ud5 رو بخرم كه 430 قيمت داره بنظرتون خوبه.
نه زیاد هست
این برد 370-380 قیمت داره درکل زیاد گفته
به نظر منم خیلی بهت گرون گفته هرچند که یه مقدار قیمتا بالا کشیده
شما چرا GIGABYTE EX58 UD4P نمیگیری بجای UD5 ؟
آقا اين قيمتي كه من دادم رو از نمايندگي كه ارزونتر از كل پاساژ ايران ميده گرفتم خودشم گفت كه چكي به مغازه ها ميده 445 ولي چون من مي خوام نقد بخرم ميده 430 حالا آقا شما قيمتتون مال كجاست من از همون جا بخرم.
مادربورد ud4p هم ديگه تو بازار نيست چون نمايندگيش گفت .
آقای ess_1362 پس این قیمتتو رو هوا گفتی بگو از کجا گرفتی این قیمت رو چون واقعا مفته.
اگر جایی هست بگو ممنون می شم.
تو این سایت فروش مشهدی هست سه سال گارانتي شركت آواژنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
370,000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
445,000 تومان
دومی آخرشه تا چند سال جواب میده نخری ضرر کردی سه تا کارت گرافیک هم ati,sli من که دیونشم
کارت گرافیک هم اینجا 195 تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا شما چه گیری دادی به اون برد
یک BIOSTAR T-POWER X58 بخر 285000 تقریبا از لحاظ امکانات و کیفیت با اون گیگابایت برابری میکنه
با سلام .
ببخشید آقا این حرف شما مثل اینه که بگی آقا پراید بخر چرا پولتو میخوای بدی بری پرشیا بگیری از لحاظ امکانات که یکین یعنی جفتشون گاز وترمز دارندو از لحاظ کیفیت هم که جفتشون تو ایران تولید میشن.
ولی من میگم پرشیا کجا و پراید کجا .
داداش هرچقدر پول بدی اش میخوری من گفتم اون قیمت شما اشتباه شما گفتی برو یه چیز دیگه بخر من که گفتم این مادربورد ex58-ud4p که گویا دیگه نیست ex58-ud5 هم که گرونه و من کمترین قیمت رو دارم حالا اگر کسی قیمتی از قیمت من پایین تر دارد لطف کند و به من آدرس بدهد ازش ممنون میشم.
باز هم تشکر می کنم که کمکم کردید بالاخره پولم جور شد سه شنبه می رم بخرم تا شب دوشنبه اگر نظری دارید لطف کنید دریغ نکنید حتما می خونم و تشکر می کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)