تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: خرید پرینتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.لطفا همه عزيزان علي الخصوص حرفه اي ها در نظر سنجي amd يا اينتل در فروم پردازنده و مادر بورد شركت كنند.البته بعد از خواندن پست ها راي بدهيد..خيلي حساس شده است.ممنون. دوستان عزيز حيف كه وقت ندارم وگرنه راهنماييتون مي كردم ولي بدانيد اپسون خيلي عاليه جوهرش هم بسيار ارزانه ولي اچ پي نسبت به انها جوهر گرانتري دارد.در ضمن گارانتي اپسون خيلي خوبه چون ماديران ازش حمايت مي كنه.من خودم فروشنده ام وبا هر سه مارك كار كرده ام اپسون چيز خوبي بود.در ضمن يادتان باشد كه در خريد پرينتر فقط قيمت خريد مهم نيست بلكه هزينه مالكيت مهم است.
    هزينه مالكيت= هزينه خريد + هزينه كارتريج و جوهر مصرفي + هزينه تعميرات و نگه داري.

همه مواردي كه گفتم مربوط به پرينتر هاي جوهر افشان وخانگي بود ولي در پرينتر ليزري اچ پي از همه بهتر است.بار ديگر خواهش مي كنم در نظر سنجي شركت كنيد.

داره خودمونی میشه amirali18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Home @

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rezasafa2000
    سلام. پرينتر ساده و معمولي واسه كاراي شخصي و دانشگاهم نياز دارم ؟ كدوم مارك بهتره ؟ اين مدلهاي سه كاره چطوره ؟ كيفيت خوبي داره يا نه ؟
    به نظر من بهترين انتخاب براي شما همون Epson هست. همونطور که ايمان عزيز گفتن اپسون جوهر هاش خيلی ارزون تر از مارک های ديگه هست و پشتيبانی و خدمات پس از فروشش خوبه
    مدل های سه کاره هم خوبه، اگه تونستی CX-3200 پيدا کنی اونو بگير اگه نه CX-3700 يا CX-3650 بگير
    3200 کارتريج جوهر هاش با همه ولی 3700/3650 چهار تا کارتريج جدا داره RX-425 هم خوبه ،فکر کنم يکم گرون تره چون Card Reader هم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي از راهنماييتون .
    اين سه كاره ها طول عمرش خوبه ؟ زود خراب نميشه ؟ واسه كاراي ساده و دانشگاهي نياز دارم .
    سه كاره سامسونگ نسبت به اپسون چطوره ؟ سامسونگ داراي سيني يا كاست كاغذ هست ولي اپسون بايد ورق به ورق گذاشت . لطفا راهنمايي كنيد
    Last edited by rezasafa2000; 19-03-2006 at 18:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

لیزری بین 100 تا 110 کدام خوبه سایه و سفید
    مرسی

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مغازه معتبر هم سراغ داري براي پرينتر هاي Hp؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

براي کارهاي دانشگاهي , من پرينتر ليزري اچ پي 1020 را توصيه مي کنم. قيمتش حدود 110 هزار تومنه.
    اسکنر هم ( براي همون کارهاي دانشگاهي ) جنيوس يا اچ پي مدل ارزان ( زير 60 هزار تومان ) دارند. من خودم جنيوس اچ آر سيکس ايکس اسليم دارم که خوبه. ولي براي کارهاي گرافيک سطح بالا , بايد مدل بالاتري بخريد.

داره خودمونی میشه moh3en62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من خودم سه كارهhp2353 دارم.هم كيفيت چاپش خوبه هم كيفيت اسكنش(24000دي پي اي).ضمنا قيمت و گارانتي معتبري هم داره.(قيمت الان حدود 150000تومان)

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها لطفا يه گارانتي يا فروشگاه معتبر براي Hp هم بگيد
    من 7450 ميخوام بگيرم

داره خودمونی میشه Arashpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشيد من يه پرينتر سه كاره اپسون مدل فوتو ار ايكس 500 رو دارم و مي خوام يه پرينتر ديگه بخرم البته اينبار نه براي عكس فقط براي چاپ متن از سايتها و كامپيوتر خودم و يا عكسهاي سياهو سفيد داخل متن لطفا يه پرينتر واسم معرفي كنيد كه قيمتش مناسب باشه و كيفيت چاپ هم خوب باشه و سرعتش هم با لا باشه واسه دادن پرينت و از كارتريج هاش هم يه تو ضيح كوچولو

متشكر ميشم

داره خودمونی میشه amirali18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Home @

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Arashpc
    سلام بچه ها خسته نباشيد من يه پرينتر سه كاره اپسون مدل فوتو ار ايكس 500 رو دارم و مي خوام يه پرينتر ديگه بخرم البته اينبار نه براي عكس فقط براي چاپ متن از سايتها و كامپيوتر خودم و يا عكسهاي سياهو سفيد داخل متن لطفا يه پرينتر واسم معرفي كنيد كه قيمتش مناسب باشه و كيفيت چاپ هم خوب باشه و سرعتش هم با لا باشه واسه دادن پرينت و از كارتريج هاش هم يه تو ضيح كوچولو

متشكر ميشم
    دوست عزيز سلام، شما فکر کنم بهتر که پرينتر ليزری بخری، يعنی برای اين استفاده اي که شما گفتی پرينتر ليزری بهترين انتخاب هست،
    hp که امتهان خودشو پس داده و از نظر کيفيت هيچ نقصی نداره، سامسونگ هم نبايد بد باشه
    همون hp 1200 خوبه، حالا بازم يه گشتی تو بازار بزن ببين ديگه چی اومده، من از مدل های جديد پرينتر ليزری زياد اطلاع ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •