سلام ببخشید
کسی که دماغش رو عمل کنه
آلرزی ش خوب میشه؟؟؟
سلام ببخشید
کسی که دماغش رو عمل کنه
آلرزی ش خوب میشه؟؟؟
سلام
این مطلب رو بخوانید:
ممکن هست به جواب سوال برسید.
گاهي در داخل بيني بيماريهايي ديده ميشود كه اصلا جراح قادر به انجام عمل جراحي نيست، تاكيد ميكند: صرف تمايل بيمار به انجام عمل زيبايي، فرد را كانديد مناسبي نخواهد كرد
بعضي از اين افراد دچار پوليپهاي منتشر بينياند. منشا پوليپهاي بيني از سينوسهاي اطراف بيني است و ميتواند راه بيني را مسدود كند. اين افراد شبها با دهان باز تنفس ميكنند و قادر به تنفس نرمال از راه بيني در خواب نيستند. اين در حالي است كه گاهي اوقات فرد مبتلا از اين مشكل خود آگاه نيست و آن را با آلرژي و يا انحراف تيغه بيني اشتباه ميگيرد.
در اين شرايط جراح قبل از انجام عمل جراحي به روش اندوسكوپي به معاينه بيني ميپردازد تا مشكل را دقيقا تشخيص دهد. بهعنوان مثال بيماري كه دچار سينوزيت پيشرفته يا پوليپ شده بايد اول اين بيماريها در او برطرف شود.
«گاهي هم حتي ما مجبور ميشويم عمل جراحي را به تعويق بيندازيم يا اينكه آن را در 2 مرحله انجام دهيم. يعني اول با روش جراحي اندوسكوپيك به درمان بيماريهاي بيني پرداخته و در مرحله بعد عمل جراحي زيبايي را انجام دهيم.»
رئيس مركز تحقيقات راينولوژي معتقد است: بعد از عمل هم اگر بيمار تنفس طبيعي داشته باشد، عملكرد بيني او به خوبي حفظ شده است.
دکتر نراقی
سلام
علامتهایی که می فرمایید احتمالا مربوط به سینوزیت مزمن است من هم قبلا داشتم
وزنم را کم کردم
جنسینک خوردم
از سرما، باد سرد، آب یخ، بستنی وغیره دوری کردم
الان نسبتا خوب شده ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)