پیشنهاد آقای ESS_1362 بهترین گزینه ممکن برای خرید هست.
پیشنهاد آقای ESS_1362 بهترین گزینه ممکن برای خرید هست.
CPU زیر 175.000 اصلا نیست ! این مادربرد هم اصلا تو بازار نیست ! GIGA 43 ES3G هست 95.000 ! UD3L هم 105.000 !CPU : INTEL Q8400 165
M/B : GIGABYTE EP43 S3L 100000
با عرض سلام دوباره خدمت دوستان من دو سه روز پيش يك تايپيك مرتبط با پرسش اوليه خودم نوشتم كه ثبت هم شد اما روز بعد كه براي پيگيري به اين پخش سرزدم ديدم پاك شده است و اثري از آن نيست . خيلي متعجب ماندم نمي دانم دليلش چيست ؟
اول همه دست جناب امير موسر درد نكند كه گفتند كه اين مادربرد EP43dsl ديگر در بازار تهران نيست يا لااقل خيلي كم است چون مرتب در پيشنهادات سيستمي دوستان به عنوان يك مادربرد با قيمت مناسب از آن ياد مي شد .
خدمت دوستان عرض كنم كه مي خواستم بدانم گرافيك مادربردهاي M4N78PRO و MA785G-UD3H از كارت هاي گرافيكيRadeon7000 , ATI Radeon 9200 كه هر دو AGP هستند ضعيف تر است يا قوي تر و كدام يك از دو مادربرد ياد شده بهتر و سريعتر و با كيفيت ترند .
سلام. گرافیک آنبرد روی این مادربرد ها از نوع radeon hd4200 هست که کاراییش و همچنین معماریش بسیار پیشرفته رت از مادربرد های مذکور هست! هر دو مادربرد هم بسیار خوب و با کارایی نزدیک هستند ، شخصأ مدل های amd از برند asus رو بیشتر می پسندم! ولی باز شما قیمت و همچنین با توجه به نیازتون ، امکانات رو نقایسه کنید و یکی را بگیرید!![]()
فكر كنم در اين جمله " گرافیک آنبرد روی این مادربرد ها از نوع radeon hd4200 هست که کاراییش و همچنین معماریش بسیار پیشرفته رت از مادربرد های مذکور هست " به جاي مادربردهاي مذكور بايد گفته شود كارت هاي گرافيك مذكور .
درضمن گرافيك آنبرد دو مادربرد ياد شده نسبت به كارت گرافيك 9600GT 1GBيا 512Mb در چه حدي است ؟ اگر مي شود به طور درصد بيان فرماييد .
كسي نبود جواب بنده را بدهد . چون من اصلا در مورد قدرت كارت هاي گرافيك سر در نمي آورم .
خوب مطمئنا نسبت به 9600 ضعیفتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)