تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: دانلود دیال آپ با سرعت 25 کیلو بایت یعنی 200 کیلو بیت !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

این اشکال دانلود منیجر ها نیست و یک موضوع کاملا طبیعی هست ، شما مثلا میخواهید با IDM دانلود کنید
    پنجره دانلود فایل رو باز میکنید ولی دکمه Download رو نمیزنید ، ولی دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنه و مثلا شما 1 دقیقه بعد دانلود رو میزنید ، این حجمی که دانلود شده در حافظه بافر سیستم عامل ذخیره میشه و سرعتش ناگهان به چیزی بالاتر از سرعت خط شما میرسه که سرعت دانلود واقعی نیست

در ضمن شما وقتی مثلا سرعت Download و پهنای باند شما 128Kbps هست نهایتا تا همین مقدار بصورت تئوری میتونید دانلود کنید و بالاتر از این عملا شدنی نیست

من اصلاً این امکان رو دوست ندارم...  ایش... یعنی چی...؟؟؟ الکی حجم آدمو میخوره... اینطوری میتونید غیرفعالش کنید تا مشت محکمی در دهان استکبار جهانی بزنید:

Internet Download Manager

انگلیسی: Menu Downloads>Options>Downloads tab>uncheck Start downloading immediately while displaying "Download File Info" dialog>OK

فارسی: منو دانلودها>تنظیمات>تب دانلودها>برداشتن تیک کنار عبارت بلافاصله بعد از نمایش پنجره "شروع دانلود" دانلود شروع شود>OK

زبون فارسی رو میتونید از internetdownloadmanager.com دانلود کنید...

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته چیز باورنکردنی نیست .
    من با adsl 128 فکر کنم خط من شیر کردن. حدود 100 کیلو بایت دانلود می کنم. ویندوز 7 نهایی رو تو 6 ساعت دانلود کردم.
    شما از کدوم شرکت سرویس گرفتید که اینطوری دارن بهتون خدمات میدن؟
    چون واقعا جالبه
    128 و 100 کیلو؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا یه جورایی همخون نیستن (البته برای 128 سرویس دهنده های ایرانی)

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

البته چیز باورنکردنی نیست .
    من با adsl 128 فکر کنم خط من شیر کردن. حدود 100 کیلو بایت دانلود می کنم. ویندوز 7 نهایی رو تو 6 ساعت دانلود کردم.
    شما از کدوم شرکت سرویس گرفتید که اینطوری دارن بهتون خدمات میدن؟
    چون واقعا جالبه
    128 و 100 کیلو؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا یه جورایی همخون نیستن (البته برای 128 سرویس دهنده های ایرانی)
    downstream خطتون رو ببینید مثلا اگه 520 باشه یعنی تا 60 خرده ای رو میتونید باهاش دانلود کنید حتی اگه سرویس اسمیتون 128 باشه ..خیلی شرکت ها اینکارو میکنند قبلا صبانت همه مشترکاش رو روی 512 شیر میکرد الان رو نمیدونم یا مثلا شاتل سرویس اکو 128 اکثر مشترکاش با 512 شیره! حالا لابد یه شرکتی پیدا شده با سرویس 1 مگ شیر کرده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض دانلود دیال آپ با سرعت 25 کیلو بایت یعنی 200 کیلو بیت !

لازم شد چند نکته رو توضیح بدم
    برای اثبات حرفم نمودار پهنای باند ثبت شده در شرکت ISP رو ضمیمه کردم.

نکته جالب اینه که من سه روزه دارم تست می کنم و همیشه سرعت بالای 10 کیلو بایت

برای اینکه مطمئن بشم سرعت دانلود درست نشون می ده خودم زمان گرفتم ببینم چه حجمی رو دانلود می کنه که متوجه شدم سرعت دانلود درست نشون می ده.

همانطور بعضی از دوستان گفتن اونها هم چنین تجربه ای داشتن ، هدف من از گفتن این مطلب این بود که به صورت علمی و تخصصی در مورد دلایل چنین اتفاقی که خیلی به ندرت پیش می یاد بحث وگفنگو بشه و گرنه همه ما می دونیم که چنین چیزی با بستر اینترنت دیال آپ هم خونی نداره اگرهم داشت بیکار نبودن adsl رو اختراع کنند

کسانی که از adsl استفاده می کنند افزایش سرعت اونها چیز غیر عادی نیست چون این کارو شرکت ISP ممکنه به دلایل مختلف انجام بده فکر کنم سقف سرعت ADSL 8 مگا بیت یعنی یک مگا بایت در ثانیه باشه. اگه از این بالاتر رفت اونوقت تعجب کنید.

6. 3 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز هم تست کردم بازهم سرعت بالای 15 کیلوبایت بود.
    کسی نظری در این مورد نداره؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •