آقایون لطفا به اجماع برسند بعد دوستمونو راهنمایی کنن. یه تاپیک دیگه لازمه که در مورد نظر دادنا تو این تاپیک بحث بشه. جدی میگم.نگین که "هر کس نظرشو گفته".این اشتباهه.دوستمون از شما نظر شما رو نخواست.فکر می کرد که جوابای ثابت و مشخصی برای سوالاش وجود داره.ولی اینطوری که شما راهنمایی کردین همون یاد دادن راه "از این شاخه به اون شاخه پریدنه".میترسم ایشون اصلا از راهی که می خواد شروع کنه زده بشه.
البته 40 تا پستی که دادم این حقو بهم نمیده که در مورد اساتید اظهار نظر کنم و ازشون ایراد بگیرم، ولی چون یه روزی خودم هم با همچین نظراتی مواجه شدم، الان نتیجش اینه که : c++,c#,qbasic,vbasic,fortran,javascript رو بلدم، ولی قسم میخورم که بلد بودنم به درد لای جرز هم نمیخوره چون به پیشنهاد هر کس دنبال یکی از اینا رفتم و هیچ زبانی رو در حد حرفه ای یاد نگرفتم. میخوام دوستمون مثل من سردرگم نشه. لطفا اعتراضمو از باب "خیرخواهی" ببینین.لطفا.
به نظر من تنها کمک و راهنمایی درست از طرف kral_pontiac بود.چون واقعا دوستمونو با اصل واقعی برنامه نوسی آشنا کرد.خصوصیتی که اگه داشته باشیم دیگه نوع و زبان برنامه نویسی اهمیت آنچنانی پیدا نمیکنه.به همه پستای داده شده میشه اعتراض کرد جز پست kral_pontiac.چون مهمترین و در واقع تنها اصل برنامه نویسی رو بهش اشاره کرد. البته نمیگم راهنمایی نکنید ولی هیچوقت سعی نکنید کسی رو تو مسیری که خودتون توش هستین قرار بدین.چون شاید مسیر بهتری هم باشه. راهنمایی درست اینه که راههای مختلف رو پیش روی طرف بذارین.مزایا و معایبشو به طرف "بفهمونین" بعد اجازه بدین با توجه به فهمش از نیازش، با چیزایی که از گفته هاتون درک کرده، مسیر خودشو خودش انتخاب کنه.(امیدوارم فکر نکنین که دارم نصیحتتون می کنم
.gif)
)
فکر کنم زیاده روی کردم.از دوستان، اگه ناراحت شدن معذرت می خوام.
خواهشا اگه ایرادی به حرفام وارده، حتما به من بگین.
در ضمن دوستان اگه محبت داشتن، تو پستای بعدی زبونای مختلف برنامه نویسی رو با مزایا و معایبش معرفی کنن تا دوستمون بتونه زبون دلخواهشو واسه یادگیری انتخاب کنه.
بازم معذرت از اینکه ناراحت شدین و تشکر از اینکه این پستو تا آخر خوندین....