من که این شکل مربعی رو میپسندم
ما که از 17اینج crt استفاده میکنیم این 17 اینچ lcd هم شبیه این میشه اون wide که کشیده هست ما که باهاش کِف نمیکنیم![]()
من که این شکل مربعی رو میپسندم
ما که از 17اینج crt استفاده میکنیم این 17 اینچ lcd هم شبیه این میشه اون wide که کشیده هست ما که باهاش کِف نمیکنیم![]()
هر مانيتور وايدي يه رزولوشن استاندارد داره كه تو اون رزولوشن كشيدگي تصويري وجود نداره!!
به نظر منم وايد بهتره خصوصا براي استفاده هاي شما، هر دو مارك ال جي و سامسونگ مانيتورهاي خوبي دارن
تلویزیون فرق می کنه. وقتی سایز تلویزیو میره بالا کیفیت تصویری که پخش میشه هم باید بره بالا.
ولی مانیتور تصویرش رو از گرافیک می گیره. شما اگه گرافیک بالایی ندارید بالاتر از 19 اینچ نگیرید، همون کفایت می کنه.
والا من یه T220p سامسونگ دارم با رزولیشن 1200*1920 . چشمم رو اذیت نمیکنه که هیچ کم کم دلم میخواد رزولیشنش میشد 2500
در تایید حرفتوتن باید بگم نصف ملت ایران که LCD دارن خصوصا ادارات با روزلیشن 1024 کار میکنن!!! که به نظرم اصلا کار نکنن بهتره.
پدر مادر چشم رو در میاره
Last edited by H M R 0 0 7; 09-11-2009 at 09:36.
کمتر در مورد کیفیت تصویری که مانیتورها نشون میدن صحبت شده. حالا از بین CRT و LCD کدومشون دارای کیفیت بهتری هستند؟
منظورم اینه که کدومشون جزییات دقیقتری رو به ما نشون میدن؟
سلام خوبي.
ميدوني چرا چشمات اذيت ميشه؟
چون مانيتورت responde time كمي داره. منم با اين دوستمون موافقم اگه يه 2261 ال جي بگيري كه rt هاي 2 ميليثانيه داري ديگه چشمت درد نميگيره. من الان با اين مانيتور صبح تا شب كار ميكنم رديفه![]()
Exactly با اين دوستمون موافقم. 2261 rt پايييني داره. از اونور 2284 همميتوني بگيري چون رزولوشن پايين تري داره و چشمات اذيت نميشه. اينجا رو هم يه نيگاه بنداز..
من 100 تا پست مشابه ديدم. اين سامسونگ نميدونم چرا زرتش در اومده ديگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)