تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: طی حتی یه روز چندین بار از خنده به گریه تغییر خلق میدم !

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما مبتلا به biopolar disorder یا اختلال دو شخصیتی هستید.به یک روانپزشک مراجعه کنیدبا دارو مشکلتان رفع خواهد شد.

2. 3 کاربر از shervin83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شما مبتلا به biopolar disorder یا اختلال دو شخصیتی هستید.به یک روانپزشک مراجعه کنیدبا دارو مشکلتان رفع خواهد شد.
    بله تایید میشه فقط در مورد بروز مانیا فرد از زندگی روزمره می افته و قادر به ادامه ی زندگی نیست به طوری که گاهی اگر اطرافیان نباشند از خوراک و غذا می افته و همچنین طبق تصورات خودش از منزل بیرون میزنه و دنبال راهگشایی کار مردم میره حتی شاید فردی رو در بیرون ببینه و موج منفی دیافت کنه به سمتش پرخاشگری کنه و اگر موج مثبت دریافت کنه بیشتر از حد معمول به اون فرد محبت و احترام قایل میشه..

شاید دوستمون اگر به ناراحتیی که بهش مبتلا شدند رسیدگی نکنند به disorder Bipolar مبتلا میشوند که حتما باید رسیدگی بشه.

4. 5 کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض راه غلبه بر تغییر احساس ناگهانی

به نام خدا

خیلی جالب و عجیبه

اکثر کسانی که اینجا پاسخ دادند چنین مشکلی داشتند یا دارند.

به نظر بنده با مشاوره و قرص و دارو هم حل نمیشه ...

به نظر این حقیر باید وقایع اخیر زندگیتون مرور بشه ... توسط خودتون و سپس حل بشه

توصیه می‏کنم کتاب وضعیت آخر و چهار اثر رو مطالعه کنید .

بنده هم مدتی اینطور بودم

بی‏انگیزه و گاهی بی‏دلیل گریه می‏کردم

راهش رو به لطف خدا پیدا کردم

و اون اتصال به خداست

باور کنید...(هیچ مشاوری قد خدا نمی‏دونه.. باور داشته باش هیچکس مثل خدا رنجهات درک نمی‏کنه)

زندگی روی آدم خیلی فشار میاره

و ما در حال رشدیم و علم کامل نداریم

فقط توکل به خدای متعال هست که می‏توه کمکمون کنه

به بنده که کمک کرد

اونقدر که دیگه خیلی کم نا امید و ناراحت میشم

چون مطمئنم کسی رو دارم که فوق قدرتهاست

بهش فکر کنید

با احترام
    سیب سرخ

6. 4 کاربر از 2sibesorkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مدتیه منم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم تحت درمان دارویی هستم یعنی کاملا از مکانیسم عمل داروها با توجه به رشته ام آگاهم اما الان به مرحلهای رسیدم که میدونم دیگه نه دارو نه روانشناس چاره کار نیست شاید واقعا همونطور که دوست خوبمون سیب سرخ گفته نیاز داشته باشم گمشده ای که مدتیه ازش فاصله گرفتم دوباره پیدا کنم ؟ ولی چرا اونموقع هرچی بیشتر صداش زدم کمتر بهم توجه کرد چرا منو به حال خودم رهام کرد ؟؟؟
    Last edited by hoseinist; 10-12-2009 at 20:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما باید تشریف ببرید روانپزشک.............مشکل شما 2 شخصیتی که در بالا گفته شده نیست..............

براحتی توسط روانپزشک مشکلتون با دارو حل میشه.........

احتمال میدم روانپزشک براتون لاموتریژین تجویز کنه.........هر وقت رفتید و دارو گرفتید خبرش رو بدید چه دارویی گرفتید.....

لاموتیریژین برای تثبیت خلق تجویز میشه........

اصلا بزار بگم من 2 هفته پیش رفتم روانپزشک بعد پرسید که خلقتون چه حوریه دقیقا مشکل شما رو تعریف کردم منم اینه شمام

بعد گفت براتون لاموتریژین تجویز میکنم برای تثبیت خلق برای اینکه همیشه یه جور باشه اخلاقت.........

2 شخصیتی اصلا یه قضیه دیگه ای...............اونم مگه شما دوران بلوغ رو رد نکردید.........اگه رد کرده باشید اصلا 2 شخصیتی

محال فرد بالای 20 سال دچار بشه.........

حالا باز بگم..............من خودم دچار 2 شخصیتی در 17 سالگی و بینهایت شخصیتی در 18 سالگی تعریفش به این صورته.......

ببین شما یه روز شخصیتت مثل یه فرد با شخصیته یه رو مثل یه آدم دیگه ....هر روز یهمدلی...........یه روز پررو ....یه روزخجالتی...

باید تجربه کنی اون زان یادمه سیتالوپرام برام تجویز کرد..................بعدشم بیماری چند شخصیتی تا 19 سالگی کلا خوب میشه...

الانم 20 سالمه اون بیماریم تموم شده همیشه یه شخصیت دارم......با وقارم....: دی

نه خیالت راحت با قرص مشکلت حل میشه.....من روانپزشکای زیادی رفتم.....و روانشناسای زیادی.....

قرصهای روانپزشکی همشون عوارض دارند...اینو درنظر بگیر....!

یه موقع چاق میشی.....یه موقع تو خواب میپری......یه موقع کابوس میبینی.........یه موقعداد میزنی تو خواب.......

یه موقع وحشت در خواب.........یه موقع سرگیجه........یه موقع خواب آلودگی.....

من تو این چند سالی که این هم بیماریهای مغزی رو گذروندم این مشکلات رو داشتم................

اصلا بزار یه چیزی بگم اصولا افراد باهوش دچار بیماریهای خاص افسردگی میشن مثل من........

من تا کلاس پنجم معدلم 20 بود........

خلاصه من خیلی عذاب کشیدم...خیلی تجربه پیدا کردم.........

9. 2 کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در این موارد فقط به روانپزشک( متخصص اعصاب و روان )( و نه مغز و اعصاب ) مراجعه کنید تا با اخذ شرح حال کامل نوع بیماری روتشخیص بده و درمان کنه- درمان رو به تاخیر نیاندازید وگرنه بیماری مزمن می شه و درمان مشکل تر و طولانی تر می شه . یادتون باشه داروی روانپزشکی حداقل 3 هفته زمان لازم داره تا اثرش شروع بشه و باید تا چند ماه بعد و گاهی طولانی تر ادامه پیدا کنه .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •