در زمان بک آب گیری سرور کمی شلوغ و کند میشه ...
در زمان بک آب گیری سرور کمی شلوغ و کند میشه ...
ممنونم از مدیریت محترم بابت جوابشون...در زمان بک آب گیری سرور کمی شلوغ و کند میشه ...
پس راهه حلی نداره...باید تحمل کنیم این هارو بچه ها...
برای من که نمیشه ولی فکر کنم تعویض مرورگر خیلی تاثیر داشته باشه![]()
این کارم امتحان کردم من ار اوپرا استفاده میکنم ولی هم سراغ فایرفاکس و هم اینترنت اکسپلورر رفتم ولی هیچکدوم جواب ندادن...
جستجوگر های دیگه هم امتحان نکردم ...
قدیم گفته بودن که به علت بک آپ گیری هستش
شبا انجام میشه
الان رو نمیدونم!!!!!!
به نظر من این بک آپ گیری باید در زمانی انجام بشه که سایت کمترین بازدید کننده رو داره تا افراد کمتری دچار مشکل بشن. مثلا بین ساعت 5 تا 6 صبح.
سه شنبه ها برای من از صبح تا ظهر فروم یا به سختی میاد یا اصلا نمیاد!
یادش بخیر ماه رمضون فروم 3 شب قطع میشد و 4 وصل میشد !ما هم با بچه ها بازی آنلاین میزدیم مجبور بودیم این یک ساعت بریم یاهو مسنجر !! در کل خوبیش اینه که هرشب بک آپ میگیرن و امکان اینکه یهو همه چی بپره صفره !!
منم همچین مشکلی رو این اواخرنداشتم (توی ساعت های مختلف امتحان کردم)
وقتی هم برحسب اتفاق اینجورمی شده با تعویض مرورگر(ترجیحا گوگل کروم)ویا یک ری استارت سیستم ...مشکل حل میشد...که اون هم مربوط میشد بهISPویا گلاب بروتون ...وی...پی...چیز!!
حرف شمادرستهبه نظر من این بک آپ گیری باید در زمانی انجام بشه که سایت کمترین بازدید کننده رو داره تا افراد کمتری دچار مشکل بشن. مثلا بین ساعت 5 تا 6 صبح.ولی کمترین بازدید معمولا بین ساعت 3 تا4.5صبح هستش گمونم
اینوحدودی گفتم ...
Last edited by saviss; 03-11-2009 at 20:46.
یک مورد هست اینجا:
بک آپ گیری معمولا ساعت 3-4 صبح هست. اما من چند روزه صبح ساعت 8-9 و ظهر برای چند دقیقه مشکل دارم.
در ضمن چرا سایت های بزرگی مثل کلوب که حجم اطلاعاتیشون چند برابر این فروم هست برای بک آپ گیری این مشکلات رو نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)