بهترين بازيكن دنيا هم تو ايران بازي كنه نصف عي كريمي هم نمي شه فقط مثل خودم قاطيه
بهترين بازيكن دنيا هم تو ايران بازي كنه نصف عي كريمي هم نمي شه فقط مثل خودم قاطيه
من استقلالیم ولی به نظر من انقدر گفتین جادوگر جادوگر علی کریمی یکم پرو شده.
حالا خود دانید ولی زیادی دارید آدم حسابش میکنید. کار زشتی کرد که پیرهن استیل آذین رو بعد از در آوردن پرت کرد.
كريمي اگر پرسپوليس و هوادارانش را دوست داشت آنها را به قرارداد يكميلياردي با استيلآذين ترجيح ميداد.
سایت گل - نمايش هيجانانگيز و قابل انتظار فوقستاره استيلآذين، يكبار ديگر حسرت هواداران سرخ بابت از دست دادن شماره هشت را به نقطه اوج رساند.نوك تيز انتقادات هواداران پرسپوليس بهسمت عباس انصاريفرد است و آنها مديرعامل سابق باشگاه را بهدليل اهمالكاري براي تمديد قرارداد كريمي مقصر ميدانند.
انصاريفرد در دفاع از عملكرد خود و دفاع از اقداماتش براي حفظ كريمي در پرسپوليس ميگويد:«بهدليل مشغلههايي كه دارم فرصت تماشاي بازي پرسپوليس و استيلآذين را نداشتم اما از دوستانم شنيدم در پايان بازي كريمي تعلق خاطرش به پرسپوليس را به تماشاگران نشان داده. به اعتقاد من كريمي قصد دارد با اين كارها خودش را نزد هواداران پرسپوليس موجه نشان بدهد. ما تا آخرين لحظات اميدوار بوديم تا كريمي قراردادش را تمديد كند و همايون بهزادي شاهد است كه بر سر تمام مسائل به توافق رسيده بوديم اما شرايط مالي سنگين كريمي مانع اين كار شد. كريمي اگر پرسپوليس و هوادارانش را دوست داشت آنها را به قرارداد يكميلياردي با استيلآذين ترجيح ميداد.»
درآوردن پيراهن استيلآذين و بوسههايي كه علي كريمي پس از پايان بازي به پيراهن پرسپوليس ميزد، براي هواداران سرخ يك پيام ويژه داشت؛ اينكه كريمي برخلاف ميل دروني و در پي اختلافنظر با شخص عباس انصاريفرد پرسپوليس را ترك كرده است. انصاريفرد با تقبيح حركات علي كريمي ميگويد: «به اعتقاد من كوبيدن پيراهن استيلآذين به زمين، بزرگترين بياحترامي به اين باشگاه است. كريمي ميتواند پرسپوليس را دوست داشته باشد اما بايد براي پيراهن تيمي كه بابت يك سال، يكميليارد تومان به او داده و خواستههاي مالياش را برطرف كرده ارزش قائل باشد و نسبت به آن تعصب بهخرج دهد. بههرحال پرسپوليس محل رفتوآمد بازيكنان بزرگ است و رفتن كريمي از پرسپوليس هم فاجعه نيست.»
از روزي كه عباس انصاريفرد پس از امضاي قرارداد با زلاتكو كرانچار، او را به هواداران پرسپوليس معرفي كرد، مدت زيادي نگذشته است. با اين حال مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس با يك چرخش عجيب و تغيير موضع آشكار با زير سوال بردن تواناييهاي فني كرانچار، او را عامل اصلي ناكاميهاي پرسپوليس در اين فصل ميداند: «به اعتقاد من كرانچار هنوز از تواناييهاي بازيكنان مطلع نيست. پرسپوليس در چند بازي بسيار خوب بازي كرد و نتيجه گرفت اما تغييرات پياپي و بيجهت كرانچار انسجام تيمي را به حداقل رسانده است. در آخرين روزهاي مديريتم او را فاقد صلاحيت براي سرمربيگري پرسپوليس دانستم و حسين عبدي را به او ترجيح دادم اما آقايان براي برگرداندن كرانچار جلسه پشت جلسه برگزار ميكردند.»
قضاوت بنده هيچ مشكلي نداشت و قرار هم نيست براساس تصاوير تلويزيوني قضاوت كنم. در صحنهاي هم كه خطاي هند كريمي اعلام شد به درستي تصميم گرفتم و خوشبختانه تمام مردم ايران ديدند كه بازيكني مثل علي كريمي چه شخصيتي دارد.
سایت گل - بازيكنان و هواداران پرسپوليس، دستكم در چند فصل گذشته خاطرات خوشي از قضاوتهاي مسعود مرادي ندارند اما اشتباهات آشكار مرادي كه در جريان بازي پرسپوليس و استيلآذين رخ داد، اغلب به سود پرسپوليس بود.
در حاليكه تصاوير تلويزيوني مشخصا اشتباه مسعود مرادي در اعلام خطاي هند كريمي و اخراج او از بازي را نشان داد، مرادي با دفاع از نوع قضاوتش در مورد اين صحنه ميگويد: «قضاوت بنده هيچ مشكلي نداشت و قرار هم نيست براساس تصاوير تلويزيوني قضاوت كنم. در صحنهاي هم كه خطاي هند كريمي اعلام شد به درستي تصميم گرفتم و خوشبختانه تمام مردم ايران ديدند كه بازيكني مثل علي كريمي چه شخصيتي دارد.»
دليل موضعگيريهاي مرادي در مورد انتقاداتي كه نسبت به قضاوتش مطرح شده را بايد در نوع گفتمان رئيسكميته داوران جستوجو كرد. عنايت در مورد داوري مرادي در اين بازي ميگويد: «كريمي به دليل خطاي هندي كه انجام داد مستحق اخراج بود. قضاوت مرادي صحيح بود اما منتقدان ميخواهند براي او حاشيه درست كنند.»
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/01/1597438/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%8A-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D9%85%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D9%86%D8%AF
2009/11/1
موافقم!
خیلی پرو شده ! ما اینهمه ستاره داشتیم تو فوتبال ، کدومشون اینجوری شده بودند ؟
شما یه ستاره اسم ببر که اونجوری بوده ... ( حتما میگید علی دایی!!! )
علی کریمی مرام و معرفتش رو نسبت به مردم ( بازی ک ج ) نشون داده و اتفاقا شما اینو درک نمی کنید این
عصبانیت و غرور نیست این اقتدارش که جلوی آدمای خودرای و مستبد ( یه ذره سیاسی شد ... ) کم نمیاره
( علی دایی ، انصاری فرد و ؟ و ... )
علت اینکه پیراهن استیل آذین رو پرتاب کرد به نظر من بخاطر دورو بازیهای هدایتی که اول فصل میگفت هر
موقعه کریمی بخواد میتونه بره پرسپولیس اما حالا دبه درآورده
اگه کریمی اینکار رو کرده باشه حداقل پول از پرسپولیس بالا نکشیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا" من دایی رو اصلا" دوست ندارم ، اصلا" کریمی رو بیشتر از دایی دوست دارم !
من هم بخاطر بازی با ک ج خیلی بیشتر دوستش داشتم ولی خیلی داره تند می رود ، می خواهی قبول کن و می خواهی نکن !
داره خودشه خراب می کنه ، فقط جنجال!
تو آلمان هم که بود باز با سران بایرن دعوا داشت !
كريمي = خداد عزيزي. هم از نظر فني هم از نظر اخلاقي
نه به اون غلظت!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)