من نتونستم این پروزه رو باز کنم
من نتونستم این پروزه رو باز کنم
شما باید VB.NET 2008 داشته باشی احتمالا با 2005 بازش کردی هرچند شما میتونید یه پروژه 2005 ایجاد کنید و فرم برنامه رو تو پروژه جدیدتون Add کنید
سلام دوست من
منظورم رو درست متوجه نشديد ، كار با DataView ساده است و بابت سورس هم ممنون
ببينيد در هر برنامه اي كه مينويسيد حداقل 4 تا فرم داريد كه نياز به جستجو داره (ساده ترين برنامه ها با كمترين فرم) خب اگه بخوايم براي تك تك اين فرمها با Dtaview و فـــــيلتر كردن كد بنويسيم زمان زيادي به هدر ميره گذشته از اينكه اگر درست نوشته بشه و باگ نداشته باشه مثلا چك كنيم كاراكتر "*" يا موارد مشابه را وارد نكرده كه Exception پرت نكنه و ....
اون كنترلي كه در موردش صحبت كردم "يك كنترل دات نت هست" كه توسعه پيدا كرده و امكان سرچ تركيبي در ستونها رو بهتون ميده بدون هيچگونه كد نويسي اي ، جداي از اينكه حجم كد نويسي تون رو كاهش ميده ، ميتونيد نسبت به صحت كدها اطمينان بيشتري داشته باشيد . سرچهاي مختلف باعث گيج شدن كاربران ميشه ولي اين روش يك شيوه استاندارد را به كاربر نشون ميده براي تمامي فرمهاتون و ....
انشا الله در اولين فرصت يك نمونه از اين كنترل رو كه براي خودم خيلي بهش نياز دارم مينويسم و اينجا هم ميزارم واسه توسعه سريعتر .
سلام من اطلاعاتی رو که در بانکم ذخیره بود در gridview نمایش دادم .gridviewدارای یک textbox است که از طریق templates به آن اضافه کرده ام .حالا می خواهم با این textbox اطلاعاتی که در gridview وجود دارد را پیدا کنم
سلام
من این لینکو نتونستم دانلود کنم
میشه یه راهنمایی در مورد دانلودش کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)