من که فعلا مشکلی ندیدم در جاموندن تصویر البته یک هفتست که g10 رو گرفتم .....تلویزیونهای داخلی رو قابل قبوله ولی مثل تلویزیونها لامپی قدیمی نیست
من که فعلا مشکلی ندیدم در جاموندن تصویر البته یک هفتست که g10 رو گرفتم .....تلویزیونهای داخلی رو قابل قبوله ولی مثل تلویزیونها لامپی قدیمی نیست
سلام ديشب كلي تو جمهوري گشتم از 1595 داشتن تا نمايندگي هاي با انصاف 1560 ديگه آخرش بود
يه فروشگاه خوب پيدا كردم امروز ظهر مي خوام برم بگيرمش آدرسشو مي ذارم خيلي آدم خوبي بود و با سواد
كلي هم اطلاعات داشت
G10 بهترين تلويزيون موجود تو بازاره -پاناسونيك همواره بهتري صدا و تصوير را توام ارايه كرده در حاليكه سوني فقط در تصوير خوب كار مي كنه
از لحاظ امكانات هم از بهترين امكانات استفاده كرده HD صداي SURROUND كنتراست فوق العاده مقابله با MOTION FLOW من كه عاشقش شدم كلي هم بالا و پايين كردم تا به اين مارك و مدل رسيدم
بحث جا موندن تصوير هم در اين سري هاي جديد رفع شده با اسكرين سيور و تنظيم اتوماتيك كنتراست توسط دستگاه
سلام به همه متخصصين ......
دارم ميرم بخرم كسي نظري نداره.......
توصيه مي كنم نخر . به نظر من lcd بگير . سامسونگ b650 .
g10 بگيري پشيمون ميشي .
دوست عزیز به نظر من بهترین انتخاب رو انجام دادی فقط سعی کن با گارانتی معتبر بخری.
دوست عزیز می تونی لطف کنی در مورد ورودی های g10 یکم توضیح بدی ؟ مثلا usb داره ؟
کلا پلاسما پنلها مصرفشون نسبت به ال سی دی پنلها بیشتره دوست عزیز ولی نسبت به پلاسماهای سامسونگ در یک حد هستن.
نه دوست عزیز USB نداره.دوست عزیز می تونی لطف کنی در مورد ورودی های g10 یکم توضیح بدی ؟ مثلا usb داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)