تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: رم برای اور کلاک

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

twinmos twister هم تو بازار موجود هست با گارانتی دریا . البته تعدادش کمه ولی بگردی پیدا میکنی .
    مي شه مشخصات خود رم و چيپ به كار رفته و قيمتش رو هم بگي؟

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

رکورد DDR2 فرکانس 1800MHZ هست ولی در شرایطی که برد مود شده و روی سینک هم حرارت گیر هست که روش با یخ خشک خنک میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

قیمتش رو ندارم . چیپ های میکرون D9GMH دیگه تولید نمیشن فقط ELPIDA هست .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رکورد DDR2 فرکانس 1800MHZ هست ولی در شرایطی که برد مود شده و روی سینک هم حرارت گیر هست که روش با یخ خشک خنک میشه
    خب تو مسابقات هر نتيجه اي بدست مي اد!! حالا منظورتون از اين حرف و در اين جا چي بود؟!
    در ضمن منم گفتم كه اگه شانس بيارن ، مي تونند يك رم با كارايي خيلي خوب پيدا كنند و گرنه بايد به مدل هاي معمولي رضايت بدن!

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منظور خاصی نبود . من سقف کارکرد رمهای DDR2 رو گفتم و توضیح دادم که در شرایط عادی امکانش کمه . ولی میشه با کمی کار به فرکانسی که شما گفتید رسید . بردهای رم هم در روند اورکلاک تثیر خاصی دارند .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظور خاصی نبود . من سقف کارکرد رمهای DDR2 رو گفتم و توضیح دادم که در شرایط عادی امکانش کمه . ولی میشه با کمی کار به فرکانسی که شما گفتید رسید . بردهای رم هم در روند اورکلاک تثیر خاصی دارند .
    منم حرف شما رو قبول دارم ، كلأ فركانس بالاي 1066 افزايش كارايي محسوس نداره و فقط باعث كم شدن شديد عمر قطعه مي شه! تو پست اولم هم همينو عرض كردم !
    برد رم و همچنين خنك كنندش هم بسيار بسيار موثرند و حرفتون رو قبول دارم
    البته باز هم تأكيد مي كنم كه دوران ddr2 به سر رسيده و دوستاني كه خواهان كارايي بالا هستند بايد سراغ ddr3 برن!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

DDR یعنی دو طرفه
    مثلا فرکانس 800 یعنی فرکانس اصلیش 400 هست که در دو ضرب می شه میشه 800 پس در حالت دوال چنل دوتا 800 می شه 1600
    در پردازنده های C2D اینتل نهایت فرکانس 1333 هست یعنی از رم های 667 استفاده می کنند (2X667=1334)

حالا اگه از رم 800 استفاده می کنند بخاطر قیمت مناسب هست

تنها پردازنده هایی که از فرکانس 1600 ساپورت می کنند CORE TO EXTREME ها هستند که هم خیلی گرون هستند هم دیگه تولید نمی شند وخیلی خیلی هم نایاب هستند

پس به نظر من استفاده از ماژول های 800 به بالا با توجه به قیمتش کارایی خاصی نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

DDR یعنی دو طرفه
    مثلا فرکانس 800 یعنی فرکانس اصلیش 400 هست که در دو ضرب می شه میشه 800 پس در حالت دوال چنل دوتا 800 می شه 1600
    در پردازنده های C2D اینتل نهایت فرکانس 1333 هست یعنی از رم های 667 استفاده می کنند (2X667=1334)

حالا اگه از رم 800 استفاده می کنند بخاطر قیمت مناسب هست

تنها پردازنده هایی که از فرکانس 1600 ساپورت می کنند CORE TO EXTREME ها هستند که هم خیلی گرون هستند هم دیگه تولید نمی شند وخیلی خیلی هم نایاب هستند

پس به نظر من استفاده از ماژول های 800 به بالا با توجه به قیمتش کارایی خاصی نداره
    سلام اين رم ها در حالت دو كاناله ، ژهناي باند رو دو برابر مي كنند و نه فركانس رو !!! و ژهناي باند رو از 64 بيت به 128 بيت افزايش مي دن! پس نمي شه گفت رم دوكانال يعني فركانس ضرب در 2!
    در پردازنده هاي اينتل ، 1333 ، فركانس مسير ضرب در 4 هست ( چون رابط 4 تايي هست ، در هر بازه ي زماني اطلاعات 4 بابر فرستادهمي شه) ئ اين ربطي به ف5ركانس رم نداره!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام اين رم ها در حالت دو كاناله ، ژهناي باند رو دو برابر مي كنند و نه فركانس رو !!! و ژهناي باند رو از 64 بيت به 128 بيت افزايش مي دن! پس نمي شه گفت رم دوكانال يعني فركانس ضرب در 2!
    در پردازنده هاي اينتل ، 1333 ، فركانس مسير ضرب در 4 هست ( چون رابط 4 تايي هست ، در هر بازه ي زماني اطلاعات 4 بابر فرستادهمي شه) ئ اين ربطي به ف5ركانس رم نداره!
    این که پهنای باند از 64 میره رو 128 که اصلا مربوط به پلتفرم AMD هست
    تعنی توی این پلتفرم اگه از داخل بایاس رمها را از حالت UNGANGED به حالت GANGED تبدیل کنی پهنای باند از 64 منتقل می شه به 128

در مورد اینتل بله گفته شما درست هست البته فقط در پلتفرم C2D که فرکانس رم بصورت QUAD WAY حساب میشه
    یعنی مثل همون چیزی که گفتم

پس رم با فرکانس 667 را ضرب در 2 می کنی میشه 1334 یا فرکانس اصلی رم را که 333 هست در 4 ضرب می کنی که می شه 1334

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این که پهنای باند از 64 میره رو 128 که اصلا مربوط به پلتفرم AMD هست
    تعنی توی این پلتفرم اگه از داخل بایاس رمها را از حالت UNGANGED به حالت GANGED تبدیل کنی پهنای باند از 64 منتقل می شه به 128

در مورد اینتل بله گفته شما درست هست البته فقط در پلتفرم C2D که فرکانس رم بصورت QUAD WAY حساب میشه
    یعنی مثل همون چیزی که گفتم

پس رم با فرکانس 667 را ضرب در 2 می کنی میشه 1334 یا فرکانس اصلی رم را که 333 هست در 4 ضرب می کنی که می شه 1334
    اون فركانس fsb هست كه 4 برابر فركانس مسير هست!! فركانس رم يك ضريب ديگه اي داره كه مقدارش ، حداقل برابر با فركانس مسير هست و مثلأ 400 در حالت ddr كه مخفف double data rate هست كه يعني در هر سيكل 2 برابر اطلاعات منتقل مي كنه، مي شه 800!! اين 800 رو اگه ضرب در 64 كنيد ، مي شود 52100 مگابيت در ثانيه كه وقتي تقسيم بر 8 كنيد ، تبديل به 6400 مگابايت در ثانيه كه همون پهناي باند نظزي رم هست مي شه ، و رد خالت دوال چنل هم 1428 رو بايد ضرب در 800 كميد كه به پهناي باند 12800 مگابايت در ثانيه مي رسه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •