تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مشکل عجیب سی.پی.یو. و مادر برد

در آغاز فعالیت dennisr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با نود 32 ورژن 4 اسکن کن و کرکاتم اگه فقط ویروس باشن ویروسن و میکششون .
    تو لیست processes چی داره مصرف میکنه cpu رو ؟
    پاور ضعیف شده میتونه این مشکل صفحه آبی رو ایجاد کنه .
    با cpuz ببین cpu ت چیه ؟
    چیزی نیست که از cpu بکشه، همون نرم افزاری که داره اجرا میشه، خوش cpu رو خفه می کنه.
    حالا که بحث به اینجا رسیده، من یه مسائل دیگه ای رو هم که پیش اومده مطرح می کنم، شاید مرتبط باشه.
    1. بیشتر وقتا بعد از بلو اسکرین یا ریست دستی سیستم، چک دیسک ویندوز تقریبا یه 10-11 تایی بد سکتور رو تعمیر می کنه، که در ریست های معمولی کمتر دیدم اینجوری بشه.
    2. تو پخش کردن فایل های ویدیویی بزرگ با فرمت divx یا mkv سیستم کنده و اگه کیفیت فیلم از حد نرمال divx بیشتر باشه، مثلا پهنای فیلم(رزولوشن) بالای 400×900، کاملا تصویر کند میشه و پیوسته پخش نمی شه، بعلاوه که صدا هم جلو می زنه.
    3. توی ویستا، باز کردن پوشه هایی که حجم زیادی دارن، معمولا به خطای اکسپلورر منتهی میشه (البته این مشکل به خود ویستا هم بر می گرده)
    4. تو کپی کردن فایل های بزرگ از فلش به هارد، یهو فلش از کار می افته و کپی قطع میشه.

ممکنه هیچ کدوم از این موارد ربطی به مشکل سیستمم نداشته باشن و مشکلات نرم افزاری باشن، اما همیشه یه درصد کوچیکی احتمال داره که تقصیر اونا هم باشه! تجربه این طور می گه.
    راستی تو اصلی بودن cpu هم شکی ندارم. اگه کسی بتونه اون ماجرای امتیاز دهی ویستا رو حل کنه، فکر کنم، خیلی از مشکلات حل شه ( تو دومین تاپیکم با عنوان "اطلاعات تکمیلی" بهش اشاره کردم)
    متشکرم

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

نمي دونم چرا دوس نداري فكر كني كه مشكلت سخت افزاريه!

پاورت از چه ماركيه؟ مشكلات اخري كه گفتي همشون يه پاي تقصيرشون گردن پاور ميشه! بهتره براي امتحان هم كه شده يه بار تست كني پاور رو!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اتفاقا من فکر می کنم سخت افزاری، منتها دستم بستس، به سادگی نمی تونم قطعات رو تست کنم، واسه همین می خوام به حدود تقریبی از قطعه خراب برسم، تا فقط روی اون تمرکز کنم.
    وگرنه اگه من فکر می کردم نرم افزاریه که تو این قسمت مطرحش نمی کردم.
    متشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خودم تازه از شر مشکل صفحه آبی خلاص شدم
    تو سرچهایی که انجام دادم این مشکل علتهای زیادی می تونه داشته باشه یکیش اینه که درایور اشتباه نصب کرده باشید.
    یکی دیگه از بالا رفتن دمای سیستم می تونه باشه.
    مشکل از هارد یا رم هم می تونه باشه.
    حالا کارهایی که می تونید انجام بدید.
    1. برای چک کردن بد سکتور هارد در قسمت RUN تایپ کنید CMD و اونجا تایپ کنید chkdsk و با یه فاصله درایو مورد نظر مثلا C: یا D: بعد از اسکن کردن باید Bad Sector 0 باشه وگرنه هارد مشکل داره.
    برای تست هارد می تونید از برنامه هایی که سازنده هارد ها برای عیب یابی در سایتشون قرار می دن هم استفاده کنید.

2. برنامه MEMTEST رو از سایت memtest86.com دانلود کنید و یه فایل ISO هست که باید روی یک سی دی یا دی وی دی خام رایت کنید و باهاش سیستم رو بوت کنید و رمها رو برای چند ساعت تست کنید. حتی یه دونه ارور هم نباید داشته باشه وگرنه رمها مشکل دارن.

3.دمای سیستم هم می تونید بوسیله برنامه Hardware Sensor Monitor که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست چک کنید.

اگر از هیچ کدوم از اینها نباشه ممکنه مشکل از پاور یا مادربرد یا کارت گرافیک باشه.
    به هر حال امیدوارم با انجام این کارها مشکل رو پیدا کنید.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

ارور صفحه آبي منشا مشخصي نداره يا اينكه بشه گفت دقيقا از چيه!

راهي نداري جز تست قطعات، گاها مشاهده شده كه برنامه Memtest هم هيچ اروري از رم نگرفته ولي رم مشكل داشته كه صفحه آبي مي اومده!
    به هر حال بيشترين درصد از صفحه آبي مربوط به ويندوز معيوب و درايور اشتباه ه ، رم و بعدش مربوط به هارده، درصد كمتري هم از قطعاتي مثه پاور ، دماي بالاي پردازنده يا ايراد در چيپست هاي برد مشاهده شده!

اينا رو گفتم كه دوست عزيزم بتوني درك كني كه پيدا كردن حتي حدود اين مشكل هم بدون تست قطعات از بالاترين درصد به سمت پايين، شدني نيست! چه برسه به اينكه يكي مثه من يه سوال بپرسم كه مثلا مارك پاورت چيه و جواب هم ندي كه ديگه بدتر !!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ارور صفحه آبي منشا مشخصي نداره يا اينكه بشه گفت دقيقا از چيه!

راهي نداري جز تست قطعات، گاها مشاهده شده كه برنامه Memtest هم هيچ اروري از رم نگرفته ولي رم مشكل داشته كه صفحه آبي مي اومده!
    به هر حال بيشترين درصد از صفحه آبي مربوط به ويندوز معيوب و درايور اشتباه ه ، رم و بعدش مربوط به هارده، درصد كمتري هم از قطعاتي مثه پاور ، دماي بالاي پردازنده يا ايراد در چيپست هاي برد مشاهده شده!

اينا رو گفتم كه دوست عزيزم بتوني درك كني كه پيدا كردن حتي حدود اين مشكل هم بدون تست قطعات از بالاترين درصد به سمت پايين، شدني نيست! چه برسه به اينكه يكي مثه من يه سوال بپرسم كه مثلا مارك پاورت چيه و جواب هم ندي كه ديگه بدتر !!
    شرمنده، من یادم رفت مدل پاورو بگم، مدلش: ALP-P4-500W
    از راهنمایی های همه دوستان متشکرم. اگه نتیجه ای گرفتم، خبرتون می کنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض اطلاعات تست رم

سلام، من با برنامه Memtest v86 که تو سی دی های لینوکس هست، رم رو تست کردم، یه سه چهار هزار تایی خطا داد. حقیقتش من هیچی سر در نیاوردم، ولی این نتایج یه دور تسته، هرکسی می تونه راهنماییم کننه، ممنون می شم:
    Test#0 0
    Test#1 176
    Test#2 616
    Test#3 4224
    Test#4 19536
    Test#5 262
    Test#6 12672
    Test#7 6621
    Test#8 88
    Test#9 0
    Test#10 0
    عددی که رویروی هر تسته، تعداد خطاهاست.
    کل رمم 2GBT شامل 2 رم 1GB مدل Kingstone. 

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

رم خرابه درست نمیشه یکی رم در بیاره ببین خطا میده یا نه اون که خطا داد معیوب است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

1

دوست عزیز
    برای اینکه هزینه نکنی با یک Live cd Linux سیستم را بوت کن و ببین وضعیت چه جور میشه.
    منتظرم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

حقیقتش من دو سه تایی لینوکس مختلف رو امتحان کردم: Mandriva-Obuntu-Fedora-Mint. همشون یه جوری کند هستن. خبر جدید اینه که فعلا مطمئن شدم سی پی یو خرابه، حالا می خوام عوضش کنم. کسی می تونه راهنماییم کنه چی بخرم؟ من این مدلا رو تا حالا پیدا کردم، ولی قیمتشونو ندارم، بالای صد تومنم، نمی تون بدم:
    Core™ 2 Duo E7300
    Core™ 2 Duo E7200
    Pentium Dual-Core E6300
    Core™ 2 Duo E6700
    البته مثل اینکه آخریه، خیلی گرونه.
    راستی من جدیدا ویستا نصب کردم، تو قسمت امتیاز دهی به قطعات اوضاع اینطوریه:
    Component Details Subscore Base score
    Processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 1.9-1.9
    Memory (RAM) 2.00 GB-2.6
    Graphics NVIDIA GeForce 8400 GS-2.9
    Gaming graphics 1023 MB Total available graphics memory-4.6
    Primary hard disk 56GB Free (73GB Total)-5.9
    راستی رم ها، دو تا 1GBT، مدل Kingstone، تولید چین از سری PC2-5300 هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •