تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: خرید LCD TV Full HD

داره خودمونی میشه ramin-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکل این هست که شما در مورد تلوزیونهایی دارید صحبت میکنید که تو بازار نیومده . من قصد دارم
    تا آخر هفته آینده خرید کنم ولی مدلهای v10 و یا سامسونگ 8500 معلوم نیست کی وارد بازار بشه
    و این LH-90 هم که از ال جی هست طبق گفته فروشگاه های ال جی هفته آینده عرضه میشه . حالا
    اینطور که دوستان میگن v10 تو سایت خاورمیانه اومده ولی سامسونگ 8500 کی عرضه میشه؟
    میخواستم سوال کنم x450 سونی و یا B7000 سامسونگ از نظر کیفیت و امکانات چقدر با مدلهای
    8500 یا v10 یا LH-90 تفاوت دارند و آیا برای استفاده های معمولی مثل تماشای dvd یا ماهواره قابل
    مقایسه با مدلهای فوق هستند یا خیر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    مدلهای جدید فیلیپس واقعا فوق العاده هستن از همه به نظر من سر ترند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Brings movies to life

With Ambilight and LED Pro

Be captivated by the immersive power of Ambilight. Featuring the stunning Perfect Pixel HD engine, a LED Pro and powerful sound, movies really come to life in your living room.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

360
    Specifications

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aspect ratio Widescreen Brightness 500 cd/m² Dynamic screen contrast 5.000.000:1 Response time (typical) 1 (BEW equiv.) ms Viewing angle 176º (H) / 176º (V) Diagonal screen size (inch) 52 inch Diagonal screen size (metric) 132 cm Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix Panel resolution 1920x1080p Picture enhancement Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion, Perfect Contrast, Perfect Colors, Wide Color Gamut display, 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control + Light sensor, Jagged Line Suppression, Progressive Scan, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing, 200Hz Clear LCD*, Scanning backlight, Local dimming LED backlight, Segmented LED backlight Screen enhancement Anti-Reflection coated screen Color processing 2250 trillion colors 17bit RGB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ambilight Features Ambilight Spectra 3, Lounge light mode Dimming Function Manual and via Light Sensor Ambilight light system LED wide color [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Computer formats 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 1920 x 1080, 60Hz Video formats 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30Hz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Output power (RMS) 2 x 15W Sound Enhancement Auto Volume Leveller, Digital Signal Processing, Dynamic Bass Enhancement, Treble and Bass Control Sound System BBE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Built-in speakers 4 Loudspeaker types 2 integrated subwoofers, 2x Dome tweeter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Child Protection Child Lock+Parental Control Connection Enhancement Easy link Ease of Installation Auto Program Naming, Automatic Channel Install(ACI), Automatic Tuning System (ATS), Autostore, Fine Tuning, PLL Digital Tuning, Plug & Play Ease of Use Auto Volume Leveller (AVL), Delta Volume per preset, Graphical User Interface, On Screen Display, Program List, Settings assistant Wizard, Side Control, Connectivity assistant, Automatic setup wizard, Demo mode, Onscreen Usermanual, Touch control buttons, Favorite program selection, Iconic home sceen, Mozaïc channel grid Electronic Program Guide Now + Next EPG, 8day Electronic Program Guide* Picture in Picture Text dual screen Remote Control DVD, DVD-R, Sat, STB (Set-Top Box), Universal, HTS (Home Theater System) Remote control type RC4496 Screen Format Adjustments Auto Format, Movie expand 16:9, Super Zoom, Widescreen, unscaled (1080p dot by dot) Teletext 1200 page Hypertext Firmware upgradeable Firmware auto upgrade wizard, Firmware upgradeable via USB Multimedia Digital media reader (browser), USB autobreak-in, DLNA media Browser, Net TV services Smart mode Game, Cinema, Personal, Power saver, Standard, Vivid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multimedia connections Ethernet-UTP5, USB, Wi-Fi 802.11g (built in) Playback Formats MP3, WMA v2 up to v9.2, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-Progam-stream PAL, WMV9/VC1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aerial Input 75 ohm coaxial (IEC75) TV system --- COFDM 2K/8K Video Playback NTSC, SECAM, PAL --- --- Terrestrial *, ----T MPEG4*, ----C MPEG4*, MHEG Tuner bands Hyperband, S-Channel, UHF, VHF [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ext 1 Scart Audio L/R, CVBS in, RGB Ext 2 Scart Audio L/R, CVBS in, RGB Ext 3 YPbPr, Audio L/R in, VGA PC-in Front / Side connections HDMI v1.3, S-video in, CVBS in, Audio L/R in, Headphone out, USB PC network link DLNA 1.0 certified Other connections Analog audio Left/Right out, S/PDIF out (coaxial), Common Interface HDMI 1 HDMI v1.3 HDMI 2 HDMI v1.3 HDMI 3 HDMI v1.3 HDMI 4 HDMI v1.3 EasyLink (HDMI-CEC) One touch play, EasyLink, Pixel link, Remote control pass-through, System audio control, System standby [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ambient temperature 5 °C to 35 °C Mains power AC 220 - 240 V +/- 10% Power consumption (typical) 116 W Standby power consumption < 0.15 W

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل این هست که شما در مورد تلوزیونهایی دارید صحبت میکنید که تو بازار نیومده . من قصد دارم
    تا آخر هفته آینده خرید کنم ولی مدلهای v10 و یا سامسونگ 8500 معلوم نیست کی وارد بازار بشه
    و این LH-90 هم که از ال جی هست طبق گفته فروشگاه های ال جی هفته آینده عرضه میشه . حالا
    اینطور که دوستان میگن v10 تو سایت خاورمیانه اومده ولی سامسونگ 8500 کی عرضه میشه؟
    میخواستم سوال کنم x450 سونی و یا B7000 سامسونگ از نظر کیفیت و امکانات چقدر با مدلهای
    8500 یا v10 یا LH-90 تفاوت دارند و آیا برای استفاده های معمولی مثل تماشای dvd یا ماهواره قابل
    مقایسه با مدلهای فوق هستند یا خیر؟
    LED b8500 معلوم نیس کی میاد اگر بیاد مطمئنا خیلی گرونه پس بیخیاله 8500
    در مورد LH-90 هنوز از نزدیک ندیدمش و یه چیزه دیگه اصلا نمیشه به حرف این فروشنده ها اعتماد کرد مثلا همین v10 چند تا از بچه ها با نمایندگی تماس گرفته بودن گفتن این هفته میاد اما...
    حالا شما در مورد x450 و 7000 صحبت کردی باید بگم v10 خیلی از این مدلا سرتره و اگه مثلا 7000 بخری بعد از ورود v10 پشیمون میشی که چرا دو هفته صبر نکردی چون v10 خیلی سره
    الان من و چندتا از دوستان 2 3 ماهه منتظر v10 هستیم 2 3 تا از دوستان که 5 6 ماهه منتظرشن
    حالا شما واسه 2 هفته...
    بازم تصمیم با خودته من فقط میخوام کمکت کنم بهترین انتخابو انجام بدی
    موفق باشی

5. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    مدلهای جدید فیلیپس واقعا فوق العاده هستن از همه به نظر من سر ترند
    OMG

تا حالا بحث سر سامسونگ و ال جی و پلاسمای تو آسمونها بود حالا فیلیپس هم اضافه شد.
    آیا این مدل فیلیپس هم تا یکماه آینده قرار بیاد ایران یا تازه تو نمایشگاهها رونمایی شده؟!!
    به هرحال با توضیحاتی که شما دادید و مطالبی که خوندم متاسفانه فکر میکنم ما در حد فاصل
    میان دو نسل تکنولوژی البته برای بازار ایران قرار گرفتیم که یا باید تکنولوژی قدیم رو خریداری
    کنیم یا منتظر محصولات جدید بمونیم.
    اما سوالی که من دارم این که آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی
    G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش
    رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید
    ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سری Z یا W سونی در مقابل
    B7000 سامسونگ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مدلهای فیلیپس وارد بازار هستند حداقل تو بیشتر خاورمیانه مالزی و ... که هست در کیفیت تصویر با دیگر برندها مقایسه کنید متوجه میشیداینو خودم خریدم

Excite your senses

Immerse yourself in a captivating experience. Featuring Perfect Pixel HD Engine, this TV combines Perfect Motion Sharpness, Perfect Colors and Perfect Contrast - lighting up your viewing experience
    #valueCampaign-banner-justText-wrapper, #valueCampaign-banner-movie-wrapper { overflow:hidden; position:relative; width:411px; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-topCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 0; width:411px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-topCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 0; width:411px; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-content, #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-content { padding:6px 0 6px 6px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper #valueCampaign-banner-content { padding:12px 0 15px 15px; } #valueCampaign-banner-column1 { float:left; width:120px; height:88px; padding:0; margin:0; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper .valueCampaign-banner-cornerGold { left:369px; position:absolute; top:0; } #valueCampaign-banner-movie-wrapper #valueCampaign-banner-column2 { float:right; margin-right:10px; padding:0px 0 5px; width:253px; } p.valueCampaign-banner-punchline { color:#005af5; font-weight:bold; margin-bottom:10px; } #valueCampaign-banner-justText-wrapper p {width:380px;} #valueCampaign-banner-justText-wrapper p.valueCampaign-banner-punchline { width:300px; } #valueCampaign-banner-bottomCurve { background:url('/consumerfiles/assets/img/valueCampaign/valueCampaign-banner-valueCamp-background.png') no-repeat 0 -389px; height:11px; width:411px; } [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Enhance your TV viewing with a halo of light
    Ambilight systems project a soft, pleasing glow onto the walls around your TV screen, using LED light. It's a practical and...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aspect ratio Widescreen Brightness 500 cd/m² Dynamic screen contrast 30.000:1 Response time (typical) 2 (BEW equiv.) ms Viewing angle 176º (H) / 176º (V) Diagonal screen size (inch) 47 inch Diagonal screen size (metric) 119 cm Display screen type LCD Full HD W-UXGA Act. matrix Panel resolution 1920x1080p Picture enhancement Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion, Perfect Contrast, Perfect Colors, Wide Color Gamut display, 3/2 - 2/2 motion pull down, 3D Combfilter, Active Control + Light sensor, 100Hz Clear LCD, Jagged Line Suppression, Progressive Scan, 1080p 24/25/30Hz processing, 1080p 50/60Hz processing Screen enhancement Anti-Reflection coated screen Color processing 2250 trillion colors 17bit RGB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Computer formats 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 768, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 1920 x 1080i, 60Hz, 1920 x 1080p, 60Hz Video formats 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p, 50Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 50, 60Hz, 1080p, 24, 50, 60Hz, 1080p, 24, 25, 30Hz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Output power (RMS) 2 x 15W Sound Enhancement Auto Volume Leveller, Digital Signal Processing, Dynamic Bass Enhancement, Graphic Equaliser, Smart Sound Sound System Virtual Dolby Digital, BBE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Built-in speakers 2 Loudspeaker types 2 integrated subwoofers, Dome tweeter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Child Protection Child Lock+Parental Control Ease of Installation Auto Program Naming, Automatic Channel Install(ACI), Automatic Tuning System (ATS), Autostore, Fine Tuning, PLL Digital Tuning, Plug & Play Ease of Use 4 favorite lists, Auto Volume Leveller (AVL), Delta Volume per preset, Graphical User Interface, On Screen Display, Program List, Settings assistant Wizard, Side Control Picture in Picture Text dual screen Remote Control Universal Remote control type RC4492 Screen Format Adjustments 4:3, 6 Widescreen Modes, Auto Format, Movie expand 14:9, Movie expand 16:9, Subtitle and Heading Shift, Super Zoom, Widescreen, unscaled (1080p dot by dot) Teletext 1200 page Hypertext Teletext enhancements Habit Watch, Program information Line Firmware upgradeable Firmware auto upgrade wizard, Firmware upgradeable via USB Multimedia Digital media reader (browser), USB autobreak-in Smart mode Game, Movie, Personal, Power saver, Standard, Vivid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multimedia connections USB Playback Formats MP3, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

OMG

تا حالا بحث سر سامسونگ و ال جی و پلاسمای تو آسمونها بود حالا فیلیپس هم اضافه شد.
    آیا این مدل فیلیپس هم تا یکماه آینده قرار بیاد ایران یا تازه تو نمایشگاهها رونمایی شده؟!!
    به هرحال با توضیحاتی که شما دادید و مطالبی که خوندم متاسفانه فکر میکنم ما در حد فاصل
    میان دو نسل تکنولوژی البته برای بازار ایران قرار گرفتیم که یا باید تکنولوژی قدیم رو خریداری
    کنیم یا منتظر محصولات جدید بمونیم.
    اما سوالی که من دارم این که آیا برای خرید پلاسما تفاوتهای مدلهایی که ظاهرآ گل هستند یعنی
    G10 , V10 برای مصارف معمولی اونقدر هست که صبر کردن معقول باشه (مسئله سایز و قیمتش
    رو در نظر نگیرید) و آیا با توجه به مدلهای جدید ال سی دی ها که ال ای دی نامیده میشن خرید
    ال سی دی بازهم منطقی هست یا خیر مثلآ بین ال سی دی های سری Z یا W سونی در مقابل
    B7000 سامسونگ ؟
    مدلهای فیلیپس وارد بازار هستند حداقل تو بیشتر خاورمیانه مالزی و ... که هست در کیفیت تصویر با دیگر برندها مقایسه کنید متوجه میشیداینو خودم خریدم
    بله دیگه خودم خریدمو خیلی خوبه و ار همه سرتره دوست من آخه چرا ندانسته یه چیزی میگی که باعث گمراهی بشه خوب یه تحقیقی یه سرچی تو گوگل اصلا گوگل هم نه یه سرچ تو همین فرومی که اومدی
    آقا رامین من دیگه نمیدونم چجوری باید بهت بگم دو هفته صب کن و بهترین تلویزیون دنیا تو امتیاز اورال رو بخر
    هم شما هم آقا کمال موفق باشید

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله دیگه خودم خریدمو خیلی خوبه و ار همه سرتره دوست من آخه چرا ندانسته یه چیزی میگی که باعث گمراهی بشه خوب یه تحقیقی یه سرچی تو گوگل اصلا گوگل هم نه یه سرچ تو همین فرومی که اومدی
    آقا رامین من دیگه نمیدونم چجوری باید بهت بگم دو هفته صب کن و بهترین تلویزیون دنیا تو امتیاز اورال رو بخر
    هم شما هم آقا کمال موفق باشید
    اقا زیاد حرص نخور
    شما راهنمایتو کردی حالا دیگه خودشون میدونند با پولشون چکار کنند.

10. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه.
    راستش منم می خواستم یکی بگیرم برای منم کیفیت تصویر عالی و رنگ های زنده مهمه ، full hd و 42 اینچ . میشه راهنماییم کنید.من خودم اول از همه V10 مدنظرم هست.که از روی این تاپیک دیدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت42 اینچ V10 الان چنده؟اصلا اومده بازار؟
    V10 خودش بازم مدل های مختلف داره؟
    این که میگن LG و SAMSUNG و SONY به درد نمیخوره چون هم تقلبیشون زیاده و هم ایران خودش میزنه راسته؟
    مدلای دیگه ی SHARP و PHILIPS و DEAWOO چه طورن؟
    و یک سوال اساسی : با توجه به نیازهام تا حد 2 تومن LCD بهتره یا PLASMA ؟
    کلا یه راهنمایی جامع می خواستم.به نظر شما چی بگیرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.
    راستش منم می خواستم یکی بگیرم برای منم کیفیت تصویر عالی و رنگ های زنده مهمه ، full hd و 42 اینچ . میشه راهنماییم کنید.من خودم اول از همه V10 مدنظرم هست.که از روی این تاپیک دیدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت42 اینچ V10 الان چنده؟اصلا اومده بازار؟
    V10 خودش بازم مدل های مختلف داره؟
    این که میگن LG و SAMSUNG و SONY به درد نمیخوره چون هم تقلبیشون زیاده و هم ایران خودش میزنه راسته؟
    مدلای دیگه ی SHARP و PHILIPS و DEAWOO چه طورن؟
    و یک سوال اساسی : با توجه به نیازهام تا حد 2 تومن LCD بهتره یا PLASMA ؟
    کلا یه راهنمایی جامع می خواستم.به نظر شما چی بگیرم.
    سلام
    v10 سایزه 50 اینچ به بالا داره و هنوز نیومده
    در سایز 42 اینچ بهترین انتخاب p42g10 هستش که یه مدل پایینتر از v10 هستش با قیمته حدودا 1.550.000
    بسیار تلویزیون خوب و با کیفیتیه تو همون تاپیکی که دیدی از صفحه 5 6 به بعد زیاد ازش صحبت شده در حال حاظر بهترین انتخاب در بازاره
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •